- 30 Aralık 2023
- 8
- 15
- 3
- Konu Sahibi strongerfeels
-
Merhaba görüştüğüm biri vardı. Kahve içerken aynı taraftan içmek isteyince nedenini sordum.
Öpüşmüş gibi oluruz, dedi.
Midem bulandı. Çok kötü hissettim.
Ben mi abarttım? Ilk kez biriyle görüşüyorum, erkekler böyle mi anlamadım ben cidden.
Ben 21 o 22 yaşındaİnşallah yaşlar küçüktür. Adam kaç yaşında ?
Ya bana çokta kötü gelmedi ya mide bulanacak kadar. Bu beni rahatsız etti hoşlanmadım lutfen birdaha yapma de flört faslını uzat iyi gözlemle espri yapmista olabilirMerhaba görüştüğüm biri vardı. Kahve içerken aynı taraftan içmek isteyince nedenini sordum.
Ben mi abarttım? Ilk kez biriyle görüşüyorum, erkekler böyle mi anlamadım ben cidden.
Ayyy çok güldüm, bu olaylar ilkokulda kalmadı mı yaMerhaba görüştüğüm biri vardı. Kahve içerken aynı taraftan içmek isteyince nedenini sordum.
Kaç yavrum kaçBen 21 o 22 yaşında
Öpüşmek istiyor işteMerhaba görüştüğüm biri vardı. Kahve içerken aynı taraftan içmek isteyince nedenini sordum.
Fonda Athena'dan opucem opucem dedim sana sarkisiPuhahaha
Şaap öpeyim mi dese daha romantik olurdu. Dobra ve ne istediğini bilen bi erkek derdik beeeeeeelki
Yok be CankanFonda Athena'dan opucem opucem dedim sana sarkisi
Gozumun onunde canlanan tipYok be Cankan
Onun da ilk sanırım.İlk kez biriyle görüşüyorum, erkekler böyle mi anlamadım ben cidden.
Ahaahahaj deli mi neMerhaba görüştüğüm biri vardı. Kahve içerken aynı taraftan içmek isteyince nedenini sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?