Öpüştükten sonra sizde de oluyor mu :((

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Kızlar benimde kendimce derdim bu çok kafama takıyorum bi çözüm yolu söyleyin (
Kızlar opustukten birkaç saat sonra midem bulaniyor. Sevgilimı çok seviyorum. Uzun yıllardır beraberiz. Fakat bunun neden olduğunu bir türlü çözemedim. Ağız kokusu gibi bir durumda yok. Herşey çok iyi gidiyo çok mutluyuz fakat öpüştügümüz gün bana zehir oluyo. Kısa süreli öpmelerde bunu yaşamıyorum. Ama uzun süren zamanlarda sürekli bu durumla karşılasıyorum. Sizde de böyle oluyor mu

Olmuyor.

Çok ilginç bir durum. Bir kaç saat içinde sizi rahatsız eden bir bakteri vs gibi bir şey vücudunuz da etkinleşiyordur. Bence tamamen psikolojik ama. Mesela ilk uzun öpüşmenizde bu durumu yaşadınız diyelim mide bulantısı başka bir sebeptendi ama siz beyninizde o şekilde kayıt ettiyseniz sürekli vücut aynı tepkiyi veriyordur. Bence önce psikoloğa gidin sonra gerekirse doktora gidersiniz.

Hiç olmadı valla. Ne desem bilemedim. Öpüşmeyin o zaman dicem öyle de olmaz ki.

Ben de ten uyumunuz olmadığını düşündüm.
Ben de kliplerde filmlerde izlerken midem bulanır ama kendin yaparken de midenin bulanması enteresan...

İlk öpüştüklerimde oluyordu. Zaman geçtikçe kalmadı. Midesizleştim :)

İlk kez böyle bir şey duyuyorum.
Bir heyecan ya da tiksinti belirtisi olabilir diyeceğim, ama birkaç saat sonra ortaya çıkması ilginç.
Bilinçaltı halleri midir nedir?
Kişiye özel mi oluyor bi de, bu da önemli bir ayrıntı.

Yanlış anlaşıldı sanırım. Onu sevmemek yada ten uyumunu yakalamamak değil sorun. İkimizde çok tutkuluyuz birbirimize. İçim kıpır kıpır oluyor onu öpünce. Onunda aynı şekilde, hiç bir şekilde beni öpmekten kaçmıyor
Sorun olan 3 4 saat sonra sabaha karşı gelen mide bulantısı, kahvaltı bile yapmama engel oluyor
Sürekli öğüruyorum falan çok kötü

Ten uyumu yoksa olabilir.
Bana hiç olmadı gayette hoşuma gidiyor sevgilimle opusmek

Ilk defa duydum ama eski konunuzu bildigim icin bence erkek arkadasinizin dedigi seyler bilinc altiniza islenmis olacak ki psikolojik olarak böyle birsey yasiyorsunuz gibi. TAbi baska birseyde olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…