Olmuyor.Kızlar benimde kendimce derdim bu çok kafama takıyorum bi çözüm yolu söyleyin(
Kızlar opustukten birkaç saat sonra midem bulaniyor. Sevgilimı çok seviyorum. Uzun yıllardır beraberiz. Fakat bunun neden olduğunu bir türlü çözemedim. Ağız kokusu gibi bir durumda yok. Herşey çok iyi gidiyo çok mutluyuz fakat öpüştügümüz gün bana zehir oluyo. Kısa süreli öpmelerde bunu yaşamıyorum. Ama uzun süren zamanlarda sürekli bu durumla karşılasıyorum. Sizde de böyle oluyor mu
İlk öpüştüklerimde oluyordu. Zaman geçtikçe kalmadı. Midesizleştim :)Kızlar benimde kendimce derdim bu çok kafama takıyorum bi çözüm yolu söyleyin(
Kızlar opustukten birkaç saat sonra midem bulaniyor. Sevgilimı çok seviyorum. Uzun yıllardır beraberiz. Fakat bunun neden olduğunu bir türlü çözemedim. Ağız kokusu gibi bir durumda yok. Herşey çok iyi gidiyo çok mutluyuz fakat öpüştügümüz gün bana zehir oluyo. Kısa süreli öpmelerde bunu yaşamıyorum. Ama uzun süren zamanlarda sürekli bu durumla karşılasıyorum. Sizde de böyle oluyor mu
Opusme anında benimde çok hoşuma gidiyorTen uyumu yoksa olabilir.
Bana hiç olmadı gayette hoşuma gidiyor sevgilimle opusmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?