Öpüştükten sonra sizde de oluyor mu :((

Ben öpüşmüyorum, ben sapım.
Birinden Fransız öpücüğü almayalı 7 yıl, buse koparmayalı da 3 yıl falan olmuştur herhalde.
Valla kızan kızsın da biriyle sıvı alışverişinde bulunmak dışarıdan bakınca çok matah bir şey değil. O sıvının içeriği doğrultusunda vücudunuz çeşitli tepkiler verebilir. Yani sıvının da çeşitleri var, mesela kadının biri suya karşı alerji geliştirmiş, öpüşemiyor bile. Bir başka kadının da sperm alerjisi varmış, kocasıyla korumasız seks yapamıyor. Şimdi senin de buna benzer bir hadisen olabilir, sevgilinin tükürüğüne karşı bir tepki geliştirmiş olabilir vücudun.
Oradan bakınca fazla asosyal görüntüsü verdim sanırım.

Hayır hiç olmadı elimde olsa adama yapışık gezerim
Bence ten uyumunuz yok, çok abes bi durum

Son düzenleme:

Anamm kizz konuya bu yönden nasil atladin? Yazdiklarini okuyunca bi an kendimden tiksinsim nasil üreyecez :) ya ben alerjik veya fizyolojik bi sebepten oldugunu zannetmiyorum. Oyle olsa vucut baska tepkiler verebilir. Anca soyle bisey dusundum acaba bu adamin tukettigi bisey bi sekil vucut sivisina gecip bu kizi mi etkiliyor. Atiyorum nikotin olabilir alkol olabilir.

Bi yerde öpüşmek tokalaşmaktan daha hijyeniktir diye okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum

Tatlım insan anatomisi bildiğimizden daha karmaşık. Bak başlarda yoktu diyor. Fakat insan her zaman rutininde olan şeylere de alerji geliştirebilir. 10 yıllık kullandığım ilaç bir anda alerji yapabilir yani.
Ben biraz uç noktalara baktım tabi. Olmayacak işler değil, rastlanıyor yani böyle şeylere.
Eh tabi psikolojik olabilir, sonra sevgili beyin ağız çalkalama suyu, diş macunu, yediği bir şeyler vs. sebep olabilir. Birçok sebep var, samanlıkta iğne aramaya benziyor bu. Eh tek çözüm var, kısa olarak. O da tepkiyi yaratan uyarıcıdan uzak durmak. Yani öpüşmemek! Hadi bunu dedim dövün beni.

Analiz ettigimize gore;
Konu sahibine sesleniyorum biz sorunu bulduk anacim sen bu herife alerjiksin bacim :)

olmuyor

Bi yerde öpüşmek tokalaşmaktan daha hijyeniktir diye okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum
Siz istediniz, hadi milletin aklına kurt düşürelim madem! O dediğin varsayımın doğruluğunu, geçerliliğini bilmiyorum fakat başka bir şey söyleyeyim o halde.
Şimdi diş etinde, ağız içinde yara falan varsa, karşı tarafa çok rahat hastalık geçebilir. Bunun haricinde düşük ihtimal de olsa tükürük sıvısından da en tehlikeli hastalıklardan birisi bulaşabiliyormuş.
Dokunma yani senin dediğin temas türünde ise, açık yara yoksa direkt bir hastalık bulaşabilir mi bilmem. Fakat açık yarayı, kanı görünce de dokunacağım diye ölmeyiz herhalde o adama. :)
Böyleyken böyle...

Üç ihtimal geliyor aklıma. İlki uzun öpüşürken başınız sağa sola sallandığında iç kulaktaki denge merkezinde bir terslik oluyor olabilir. Çünkü kısa sürdüğünde olmuyormuş. Bu durumda iyi bir KBB doktoruna gidip baktırmanız gerekir. Veya aynı hareketleri öpüşmeden uzun süre yapın, aynı etkileri yaşarsanız doktora gidersiniz.

İkinci ihtimal, uzun süre öpüştüğünüz günlerde başka bir şey daha yapıyorsunuz ve rahatsızlığınıza o sebep oluyor olabilir. O günlerde baştan sona ne yaparsanız tek tek yazın. Kokladığınız çiçekten içtiğiniz kahveye kadar. O günlerde yaptığınız ama diğer günler yapmadığınız bir şey bulursanız o sebep oluyor mu anlamak için onu bir gün yapmayın, yine de rahatsızlanıyor musunuz bakın.

Üçüncü ihtimal, tükürüğe alerji gibi bir reaksiyon gösteriyor olabilirsiniz. Dişlerinizi ve tüm ağzınızı fırçalayın ve aynı etkiler oluyor mu bakın. Çok geçmiş olsun.

Midem bulansa opustum de oldu diye aklima bile gelmez gun icinde yedigimi ictigimi dusunurum siz bunu nasil farkettiniz
Ben yanlis teshis koydunuz diye dusunuyorum
Davşanım, her öpüştüğü gün midesi bulanıyor sanırım kızımızın. Yani öpüşmediği günler sorun yok.
Heh şimdi ya her öpüştüğü gün farklı bir şey yiyor, o yapıyor diyeceğim de bu da fazla zorlama olur gibi.
Öfff neredeyse makale yazacağım öpüşme konulu

Yav bu adam seni aldatmamis miydi? Bir de yılbaşı tatilinde de yanlis hatırlamıyorsam sevgilin opusmekten hoslanmadigini mi ne söylemişti ??

Sıkı bir bdv takipçisinden hiçbir şey kaçmaz. Hafıza çok iyi maşallah.

Ne bileyim ben asla farkedemezdim ya :)
Opusmekten oldugunu da sanmiyorum
3-4 saat sonra ortaya cikiyormus

Öncelikle çok böyle uzun mesaj yazip ilgili davrandığınız için çok teşekkür ederim

İlk ihtimaliniz dediğiniz gibi olabilir. Benim kulaklarım tıkandı ve ben kulaklarımı yıkattim 1 hafta öncesine kadar. Fakat bununla bi alakası var mıdır ki siz de öyle söyleyince şaşırdım

İkinci ihtimaliniz de yani uzun yıllar süren bi ilişkim olduğu için bu kadar tesadüf olacağını düşünmüyorum. Çünkü öpüştüğümde oluyor mide bulantısı
Mide ilaçları kullanıp tedavi görmüştüm ondan da olabilir aslında

Diğer söylediğiniz ihtimalde kişisel bakımıma çok özen gösteriyorum. Ağizim sürekli temizdir düzenli olarak diş muayenesine gidiyorum

Midem bulansa opustum de oldu diye aklima bile gelmez gun icinde yedigimi ictigimi dusunurum siz bunu nasil farkettiniz
Ben yanlis teshis koydunuz diye dusunuyorum
2 yıllık bir ilişkide her öpüşme den sonra başıma gelen şey olunca ister istemez farkettim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…