simdi senin 2 yimdir miden mi bulaniyorDemeyin öylee bu yaz istemeye geliyorlar benii evlendikten sonra nolucaak
Kızlar benimde kendimce derdim bu çok kafama takıyorum bi çözüm yolu söyleyin(
Kızlar opustukten birkaç saat sonra midem bulaniyor. Sevgilimı çok seviyorum. Uzun yıllardır beraberiz. Fakat bunun neden olduğunu bir türlü çözemedim. Ağız kokusu gibi bir durumda yok. Herşey çok iyi gidiyo çok mutluyuz fakat öpüştügümüz gün bana zehir oluyo. Kısa süreli öpmelerde bunu yaşamıyorum. Ama uzun süren zamanlarda sürekli bu durumla karşılasıyorum. Sizde de böyle oluyor mu
Kızlar benimde kendimce derdim bu çok kafama takıyorum bi çözüm yolu söyleyin(
Kızlar opustukten birkaç saat sonra midem bulaniyor. Sevgilimı çok seviyorum. Uzun yıllardır beraberiz. Fakat bunun neden olduğunu bir türlü çözemedim. Ağız kokusu gibi bir durumda yok. Herşey çok iyi gidiyo çok mutluyuz fakat öpüştügümüz gün bana zehir oluyo. Kısa süreli öpmelerde bunu yaşamıyorum. Ama uzun süren zamanlarda sürekli bu durumla karşılasıyorum. Sizde de böyle oluyor mu[/QUOTE
valla onu bunu bilmem de ben esimle ilk öpüstüm oda evlendigim gece ilk zamanlar sanki dudaklarımın üstünd ebisey varmıs gibi hep kasınır dı uyusurdu sanki bende böyle oldu sizi bilmem
öpüşme hastalığı diye bi hastalık peydah olmuştu bi ara bu da ondan mıdır ki
öpüşünce yatak döşek yatıyolardı işte en son Aysun kayacıyı duymuştum gerçek mi uydurma mı bilmiyorum amaNasıl bir hastalıkmış ki?
Çok alakasız.öpüşme hastalığı diye bi hastalık peydah olmuştu bi ara bu da ondan mıdır ki
Sevgili bulun bakın nasıl unutuyorsunuz bunlarıBen öpüşmüyorum, ben sapım.
Birinden Fransız öpücüğü almayalı 7 yıl, buse koparmayalı da 3 yıl falan olmuştur herhalde.
Valla kızan kızsın da biriyle sıvı alışverişinde bulunmak dışarıdan bakınca çok matah bir şey değil. O sıvının içeriği doğrultusunda vücudunuz çeşitli tepkiler verebilir. Yani sıvının da çeşitleri var, mesela kadının biri suya karşı alerji geliştirmiş, öpüşemiyor bile. Bir başka kadının da sperm alerjisi varmış, kocasıyla korumasız seks yapamıyor. Şimdi senin de buna benzer bir hadisen olabilir, sevgilinin tükürüğüne karşı bir tepki geliştirmiş olabilir vücudun.
Oradan bakınca fazla asosyal görüntüsü verdim sanırım.
O zaman öpüştükten sonra dişlerini fırçala, bişeyler ye, sonra su içyok öpüştükten sonra olmuyor ama su içtikten sonra oluyor.. yağ içiyormuşum gibi..
olabilir şu aralar medya da pek yer almıyo peydah oldu dedğim zaman medya oturup kalkım bunu yayınlıyodu bende çevremde olanı görüp duymağım böyle diyorum şuanda hala devam eder mi etmez mi bu yüzden bilememÇok alakasız.
Öpücük hastalığında ateş, boğaz ağrısı vs de olur ve öyle birkaç saatte geçecek bir şey değildir. Tükürük ile bulaştığı, haliyle en yaygın bulaşma yolu öpüşme olduğu için o isim verilir.
Bir ara peydah olan bir hastalık değil, sürekli her yerde görülebilen bir hastalıktır.
Şimdi shot bacım, lise 1'de ilk öpücüğümü aldım ben. O da buse falan değildi inan, direkt ameliyat yaptı adam! O günden beridir, bir fobi oluştuSevgili bulun bakın nasıl unutuyorsunuz bunları
Züğürt tesellisi işte hep bunlar
(Affınıza sığınarak şaka yapıyorum tabii ki)
Öncelikle çok böyle uzun mesaj yazip ilgili davrandığınız için çok teşekkür ederim
İlk ihtimaliniz dediğiniz gibi olabilir. Benim kulaklarım tıkandı ve ben kulaklarımı yıkattim 1 hafta öncesine kadar. Fakat bununla bi alakası var mıdır ki siz de öyle söyleyince şaşırdım
İkinci ihtimaliniz de yani uzun yıllar süren bi ilişkim olduğu için bu kadar tesadüf olacağını düşünmüyorum. Çünkü öpüştüğümde oluyor mide bulantısı
Mide ilaçları kullanıp tedavi görmüştüm ondan da olabilir aslında
Diğer söylediğiniz ihtimalde kişisel bakımıma çok özen gösteriyorum. Ağizim sürekli temizdir düzenli olarak diş muayenesine gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?