Öpüştükten sonra sizde de oluyor mu :((

öpüşme hastalığı diye bi hastalık peydah olmuştu bi ara bu da ondan mıdır ki

yok öpüştükten sonra olmuyor ama su içtikten sonra oluyor.. yağ içiyormuşum gibi..

öpüşme hastalığı diye bi hastalık peydah olmuştu bi ara bu da ondan mıdır ki
Çok alakasız.
Öpücük hastalığında ateş, boğaz ağrısı vs de olur ve öyle birkaç saatte geçecek bir şey değildir. Tükürük ile bulaştığı, haliyle en yaygın bulaşma yolu öpüşme olduğu için o isim verilir.
Bir ara peydah olan bir hastalık değil, sürekli her yerde görülebilen bir hastalıktır.

Sevgili bulun bakın nasıl unutuyorsunuz bunları
Züğürt tesellisi işte hep bunlar

(Affınıza sığınarak şaka yapıyorum tabii ki)

olabilir şu aralar medya da pek yer almıyo peydah oldu dedğim zaman medya oturup kalkım bunu yayınlıyodu bende çevremde olanı görüp duymağım böyle diyorum şuanda hala devam eder mi etmez mi bu yüzden bilemem

Sevgili bulun bakın nasıl unutuyorsunuz bunları
Züğürt tesellisi işte hep bunlar

(Affınıza sığınarak şaka yapıyorum tabii ki)
Şimdi shot bacım, lise 1'de ilk öpücüğümü aldım ben. O da buse falan değildi inan, direkt ameliyat yaptı adam! O günden beridir, bir fobi oluştu
Sonra işte hayatımın aşkı dediğim bir dallama çıkmıştı karşıma, onu da bir akşam evlere dağılırken, şak diye yanağını öper gibi öpüp kaçmıştım. İşte öpücük kariyerim bundan ibaret.

Yok, üçüncü ihtimali belki onun tükürüğüne alerjiniz vardır anlamında yazdım. Maruz kalmanızı azaltmak için aklıma bir tek hemen sonrasında diş fırçalamak geldi. Sizin kendi kişisel hijyeninizle ilgisi yok. Geçmiş olsun tekrar.

Alala ilk defa duyuyorum başkasının tükürüğüne alerji falan olabilir miki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…