Oral ilişki hakkında

Ecemmmmcik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
3
1
1
Merhaba.nişanlıyım 1 ay sonra evlenicez.ama nişanlım ısrarla bana oral ilişki yaparmısın diye soruyor.ben hiç ilişki yaşamadım bu yaşıma kadar sizce nişanlımın sorusuna evet mi diyeyim yoksa hayır mı.Kararsız kaldım.yardımcı olur musunuz?

normalden kastiniz ne? biri yatakta bacagini acmisken digeri hazir halde dolaptan atlayip oyle penetral iliskiye girmiyorlar ki. anormal olan ne?
Canım benim saldırır gibi yazmışsın ben kötü bir şey demedim.Dolaptan atlamayı nerden çıkardın.Biri bişey söylüyor saldırır gibi iğneleyici şeyler yazılıyor.Anlamış değilim.Oral ilişkinin ne olduğunu bilmediğim için sordum sadece.

Oral ilişki anormal yol mu asdfşjk
Konu sahibi, bunun kararını biz nasıl verelim allasen? Yap desek yapacak mısın?
Gönlün varsa yap, yoksa bekle ne diyelim

Canım benim saldırır gibi yazmışsın ben kötü bir şey demedim.Dolaptan atlamayı nerden çıkardın.Biri bişey söylüyor saldırır gibi iğneleyici şeyler yazılıyor.Anlamış değilim.Oral ilişkinin ne olduğunu bilmediğim için sordum sadece.
Ön sevişmenin bir parçası. Cinsel organlarla ağzın münasebeti diyelim 😂

Hayvan gibi şey yapıyosunuz ya kimi ağza giriyo kimi burna giriyo…
Böyle replikli bi video vardı aklıma o geldi 😂
Sorun ne nişanlıyken mi yapmak istemiyorsun yoksa hiç mi yapmak istemiyorsun?
Cinsellikte cahillik olmaz zamanla öğrenirsin keşfedersin hoşunuza gidenleri yapmaya devam edersin. Ay hayır yapmam demeyi de saçma buluyorum ben çoğu zaman. Belki hoşuna gidecek ?

Ön sevişmenin bir parçası. Cinsel organlarla ağzın münasebeti diyelim 😂
Teşekkür ederim cevap için.İyiki eşimin böyle bir isteği olmadı hiç.Mide bulandırıcı benim için🤮Normal ilişki derken öpüşme falan oluyor sonrasında ilişki demek istedim.Yoksa yapanların anormal bir şey yaptıklarını ima etmedim.

Oral seks, partnerlerin tenasül uzuvlarının ağız yoluyla tatmin edilmesiyle vuku bulan, gerek ön sevişme esnasında gerek de içeri duhul olmaksınızın salt bu şekilde tarafların nihai hazza erişmesini maksat edinen bir cinsel münasebettir efem.

Teşekkür ederim cevap için.İyiki eşimin böyle bir isteği olmadı hiç.Mide bulandırıcı benim için🤮Normal ilişki derken öpüşme falan oluyor sonrasında ilişki demek istedim.Yoksa yapanların anormal bir şey yaptıklarını ima etmedim.
Rica ederim. Yalnız eşinizin değil sizin de kendiniz için isteyebileceğiniz bir şey aslında, yani sadece erkeğe yapılan bir uygulama değil.
Tabi tercih meselesi ama bence deneseniz severdiniz sanki 😂

Merhaba.nişanlıyım 1 ay sonra evlenicez.ama nişanlım ısrarla bana oral ilişki yaparmısın diye soruyor.ben hiç ilişki yaşamadım bu yaşıma kadar sizce nişanlımın sorusuna evet mi diyeyim yoksa hayır mı.Kararsız kaldım.yardımcı olur musunuz?
Nişanlınla cinsellik konuşmanız garip değil mi 😅 yani genel hatlarıyla konuşulur elbette ancak böyle detaylı fazla geldi. Ha rahat bir yapınız vardır istediğinizi yaparsınız ancak konuşma tarzınızdan ben pek öyle hissetmedim.

Rica ederim. Yalnız eşinizin değil sizin de kendiniz için isteyebileceğiniz bir şey aslında, yani sadece erkeğe yapılan bir uygulama değil.
Tabi tercih meselesi ama bence deneseniz severdiniz sanki 😂
Ay yok canım ya ben almayayım.Böyle iyiyiz 😀Eşim halinden şikayetçi olsa söyler biliyorum.

Back
X