Oral ilişki hakkında

Ecemmmmcik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
3
1
1
Merhaba.nişanlıyım 1 ay sonra evlenicez.ama nişanlım ısrarla bana oral ilişki yaparmısın diye soruyor.ben hiç ilişki yaşamadım bu yaşıma kadar sizce nişanlımın sorusuna evet mi diyeyim yoksa hayır mı.Kararsız kaldım.yardımcı olur musunuz?

Hay maşallah libido şelalesi mübarek :KK53: konuyu dışardan okuyan erkekler varsa derin bir iç çekti şu an shdh
Ahshfh ya şaka bir yana böyle Mia Khalifa gibi geziyorum forumda ama seks güzel şey. İstekli de bir insanım. Öyle olunca çeneme de vuruyor bazen :D
Bir de oral ev dışında fingirdemek için çok pratik bir arkadaşımız asfhd

Penisi yalama Türkçesi yorum sahibi, Evli olanlardan yorum almak istediğim için böyle bi konu açtım
Baştaki cümleyi neden üzerinize alındınız? Konunuza gelen yorumları okumuyor musunuz? Keza zaten yorumumda paragraf değiştirip konu sahibi diyerek sizin yanıtınızı ayrı vermişim?

Canım benim saldırır gibi yazmışsın ben kötü bir şey demedim.Dolaptan atlamayı nerden çıkardın.Biri bişey söylüyor saldırır gibi iğneleyici şeyler yazılıyor.Anlamış değilim.Oral ilişkinin ne olduğunu bilmediğim için sordum sadece.
Yani bilmiyosanız googleye sorun bu kadar zor mu? Oral demek ağıza almak demek. Cinsellik konusunda hiç bilginiz yok anladıgım kadarıyla bence siz kk de gezmektense biraz internetten arastırma yapın

Teşekkür ederim cevap için.İyiki eşimin böyle bir isteği olmadı hiç.Mide bulandırıcı benim için🤮Normal ilişki derken öpüşme falan oluyor sonrasında ilişki demek istedim.Yoksa yapanların anormal bir şey yaptıklarını ima etmedim.
Sadece öpüşüp, direkt ilişkiye mi giriyorsunuz yani . Esin sana , sen esine oral yapsanız cok zevkli oluyor . Onu geçtim, sadece öpüşüp ilişkiye girmek bi sure sonra sıkar ya

Konu sahibi bacım erkekler yaptırmayı çok sever ama yapmayı nedense sevmezler seven erkek 5 paemagın 2 sini gecmez. Yani bu konuda benciller şimdi sen yapmakla başlarsan bu senin görevin olur ama karşılıgında bende yapayım şartlarımız eşit demez. Ben eskiden istemezdim hiç utanır çok çekinirdim ama sonra sadece bu sekılde orgazm olabıldıgımı farkettim. Şimdi ben direk istemesemde istediiğimin sinyalını verıyorum karşılıklı yapalımmı falan dıyorum. Yani daha evel ne derecede hangi sevıyede yasadınız öpüşmeyle ve elle yaptınız diye düşünüyorum yani yapabılırsınız utanmazsan oda sana yapabılır

Konu sahibi bacım erkekler yaptırmayı çok sever ama yapmayı nedense sevmezler seven erkek 5 paemagın 2 sini gecmez. Yani bu konuda benciller şimdi sen yapmakla başlarsan bu senin görevin olur ama karşılıgında bende yapayım şartlarımız eşit demez. Ben eskiden istemezdim hiç utanır çok çekinirdim ama sonra sadece bu sekılde orgazm olabıldıgımı farkettim. Şimdi ben direk istemesemde istediiğimin sinyalını verıyorum karşılıklı yapalımmı falan dıyorum. Yani daha evel ne derecede hangi sevıyede yasadınız öpüşmeyle ve elle yaptınız diye düşünüyorum yani yapabılırsınız utanmazsan oda sana yapabılır
Eski esim hep yapmak isterdi bana yaa. Şimdi onu kaybettiğime bi daha üzüldüm

Aman o yaparim diyenlerin yarisini da dogru duzgun beceremedikleri icin elememiz lazim maalesef.

Eski esim hep yapmak isterdi bana yaa. Şimdi onu kaybettiğime bi daha üzüldüm
Eheheh evet valla kıymetini bilememişsin şimdi başkaları değerlendiriyodur aman böyle deyincede çok sinir bozucu ama biz bazı kadınlar çekingeniz birde erkekler bencil mesela bu konuda manipule ederek zorlayarak bi şekilde kafanı tutup sokuverıyolar oralarına bizde hizmet ediyoruz yemek yapıp bulasık yılamam yetmiyomş gibi😆

Eheheh evet valla kıymetini bilememişsin şimdi başkaları değerlendiriyodur aman böyle deyincede çok sinir bozucu ama biz bazı kadınlar çekingeniz birde erkekler bencil mesela bu konuda manipule ederek zorlayarak bi şekilde kafanı tutup sokuverıyolar oralarına bizde hizmet ediyoruz yemek yapıp bulasık yılamam yetmiyomş gibi😆
Ben çekingen değildim ya. İkimizde o konularda cok şeffaflık ve konuşurduk isteklerimizi. Farklılığı sever , birbirimizi memnun edecek şeyleri araştırır, istişare ederdik. Keşke ayrilmasaymisiz 😅

Aman o yaparim diyenlerin yarisini da dogru duzgun beceremedikleri icin elememiz lazim maalesef.
Ayy evet isteksiz yaptıklarında sonuç olmuyo zaten aksine sinir oldugunla kalıyosun
Ben çekingen değildim ya. İkimizde o konularda cok şeffaflık ve konuşurduk isteklerimizi. Farklılığı sever , birbirimizi memnun edecek şeyleri araştırır, istişare ederdik. Keşke ayrilmasaymisiz 😅
Ee niye istemıyordun ki o zaman? Her türlü mutlu edıyosa çokta gerek duymamaktan olabilir belkide. Keske ayrılmasaymışız diyenide az çıkar 😆

Ayy evet isteksiz yaptıklarında sonuç olmuyo zaten aksine sinir oldugunla kalıyosun

Ee niye istemıyordun ki o zaman? Her türlü mutlu edıyosa çokta gerek duymamaktan olabilir belkide. Keske ayrılmasaymışız diyenide az çıkar 😆
İstemediğimi kim söyledi. Biz cok iyi sevişirdik, tavşan gibiydik 🙈😂 cjnsellik , aşk, sevgi vardj ama fikir ayrılıkları, iletişim problemleri cok cok fazlsydı, yetişme tarzımız, sosyal yaşamdaki zevklerimiz , karakterimiz cok farklıydı. Aynı şehirde bile yaşamayı beceremedik.

Taam taam bırak sen elleme diyesiniz geliyor degil mi ahshhd
Ya eski sevgilim boyleydi of "napıyo bu değişik" demiştim.
Sonra vay efendim ilişki niye yürümedi. Lan ben sana seks iyi degil dedigimde bana "yuoo bence sorun yok" dedin ya. Sence yok zaten, bence var, mesele o ahshd

Penisi yalama Türkçesi yorum sahibi, Evli olanlardan yorum almak istediğim için böyle bi konu açtım
Oral ilişkinin Türkçesi penis yalama olmuyor yalnız. Sertleşmiş haldeki bir penis, uyarılmış bir vajina veya anüsün ağızla uyarılmasını içeren bir cinsel ilişki türü de olabiliyor.Mesela ; Cunnilungus olarak bilinen oral seks türü vajina veya vulva üzerinde yapılırken, fellatio olarak bilinen diğer tür ise penis üzerinde yapılır.

Bende yorum sahibinin adını g.t kılı diye okudum desem güzel olur mu merak ettiğim konu hakkında yorum yaparsanız sevinirim !!
Hem bu üyenin hem de yukardaki cevabı verdiğiniz üyenin size hiç bir kabalığı olmadığı halde bu saldırgan ve hırçın tavrınızın nedeni henüz evli değilken sizi oral ilişkiye zorlayan nişanlınız mı?

Merhaba.nişanlıyım 1 ay sonra evlenicez.ama nişanlım ısrarla bana oral ilişki yaparmısın diye soruyor.ben hiç ilişki yaşamadım bu yaşıma kadar sizce nişanlımın sorusuna evet mi diyeyim yoksa hayır mı.Kararsız kaldım.yardımcı olur musunuz?
Sonuç olarak ; nişanlınıza İslam dinine göre cinsel organların ağız ve dil ile temas halinde olmasının istenmeyen bir durum olduğunu , evlensenizde yapmıycağınızı , bunun yaradılışımızdaki tevazu ve temizlik ile örtüşmediğini , ağız ve dilimizi sadece zikir için kullanmamız gerektiğini söyleyin. Hala ısrar ederse de ; bu yolla ondan size herpes virüsü veya hıv geçebileceğini bu yüzden 'DENTAL DAM' kullanmak istediğinizi hem böylece kıllarından ve kokusundan da midenizin bulanmıycağını söyleyebilirsiniz. Kalp kırmadan ve Esenlikle kalın🌷

Son düzenleme:
Back
X