Oral ilişki hakkında

Ecemmmmcik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
3
1
1
Merhaba.nişanlıyım 1 ay sonra evlenicez.ama nişanlım ısrarla bana oral ilişki yaparmısın diye soruyor.ben hiç ilişki yaşamadım bu yaşıma kadar sizce nişanlımın sorusuna evet mi diyeyim yoksa hayır mı.Kararsız kaldım.yardımcı olur musunuz?

hayır, açık yara varsa tabi ki bulaşabilir. a a demek istediğim hiv’li hsv’li birisiyle tek dert oral sex mi? evlenip hiç korunmasız sevişemeyecek de mesela. yoksa hiv öyle oral sex yaparken ıyy ne kadar da mütevazı olmayan pis bir ortam deyip oluşan bir virüs değil
Ah tamam ben eksik anlamışım.

Konu sahibi kafasını kurcalayan bir konuyu burda danışmak istedi olay nerelere geldi.Öncelikle şunun anlaşılması lazım cinsellik tamamen kişiye özgü bir durumdur.Oral seksin (anlamını öğrendikten sonra)bana göre olmadığını tiksindirici bir şey olduğunu (tiksindirici olduğunu ağızla yapıldığını öğrendiğim için bu kelimeyi kullandım)söyledim.Asla yapacağım bir şey değil.Ama yapanlara saygım sonsuz .Kişisel görüş içeren her şeye saygı duyduğum gibi bu konuda hassasiyet gösteririm tabiki.Yapanlara da demedim ki nasıl böyle bir şey yapıyorsunuz iğrençsiniz demedim asla demem HADDİM değil zaten.Ben kendi adıma kullandım bu kelimeyi.Ama yorumlara bakıyorum yapmak istemediğim için suçlandım nerdeyse 😳Oral seksin bana göre hoş bir şey olmadığını söylemenin nesini anlamadınız mesela.Ben sizin ben yapmayı seviyorum demenizi anlamışken hoş karşılamışken bu çıkış niye.Herkese mutlu olduğu bir hayat dilerim 🌸

Oral ilişkinin Türkçesi penis yalama olmuyor yalnız. Sertleşmiş haldeki bir penis, uyarılmış bir vajina veya anüsün ağızla uyarılmasını içeren bir cinsel ilişki türü de olabiliyor.Mesela ; Cunnilungus olarak bilinen oral seks türü vajina veya vulva üzerinde yapılırken, fellatio olarak bilinen diğer tür ise penis üzerinde yapılır.

Hem bu üyenin hem de yukardaki cevabı verdiğiniz üyenin size hiç bir kabalığı olmadığı halde bu saldırgan ve hırçın tavrınızın nedeni henüz evli değilken sizi oral ilişkiye zorlayan nişanlınız mı?

Sonuç olarak ; nişanlınıza İslam dinine göre cinsel organların ağız ve dil ile temas halinde olmasının istenmeyen bir durum olduğunu , evlensenizde yapmıycağınızı , bunun yaradılışımızdaki tevazu ve temizlik ile örtüşmediğini , ağız ve dilimizi sadece zikir için kullanmamız gerektiğini söyleyin. Hala ısrar ederse de ; bu yolla ondan size herpes virüsü veya hıv geçebileceğini bu yüzden 'DENTAL DAM' kullanmak istediğinizi hem böylece kıllarından ve kokusundan da midenizin bulanmıycağını söyleyebilirsiniz. Kalp kırmadan ve Esenlikle kalın🌷
Dental dam nedir? Ilk defa duydum

Yani biz şimdi sana evet yap dersek yapacak mısın biz ne bilelim bacım ya nişanlın kişisel hijyenine önem vermeyen biriyse sorumluluk bizim mi olcak😂 Ama yani içinden gelmiyorsa da yapma yani ne demek ısrar ediyor sabaha kadar etsin zorla oral mi yapılırmış

Back
X