Oral sex yapmak hakkında

Ağzınïza almak, onu memnun etmek günah degil. Affedersiniz çıkan sıvıları yutmak günah diyor hocalar ama forumda dinî konu konuşmak yasak.

Ahshhd
Ben hic bilmem oyle seyler, ustume iyilik sağlık. Hic hazzetmem. Işığı kapatırım, patates cuvali misali kan verme pozisyonunda bes dakika kadınlık görevimi yapar uyurum.
Senden öğrenecek çok şeyimiz var azizimBen de çok pro değilim bikaç şeyi hala oturtamadım dsdsdh ama oral deyince nefesim kesiliyor bi yerimi kessem oral akar o derece

Çok şaşırdım 9 yıldır evli olup yapmamanıza. Ben aktif cinsel hayatı olan herkes oral yapıyordur diye düşünüyordum asfdfs. Böyle bir zevkten erkeğin de kadının da mahrum kalmaması gerektiğine inanıyorum.
Ben herhangi bir sağlık problemi yaşamadım. Sadece bir kere ağız içinde ufak bir yara çıktı o zamanlar eşime çok oral yaptığım için ona bağladım ama bilemiyorum belki de alakası yoktu. Maksimum yaşayacağınız bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…