- 19 Haziran 2025
- 923
- 1.707
- 28
Ama başlığa 'oral sex yapmak' yazmış ne bekleniyordu kiNasıl ya, kadın günah diyor, gırtlak kanseri diyor, kalkmıyor diyor. Bende bıraktığı tek his acımak oldu skdkdkdk
Ne bileyim konuyu okuyunca ben üzüldüm.Ama başlığa 'oral sex yapmak' yazmış ne bekleniyordu ki
Ben de üzüldüm ama elinde imkan varken yaptırmamasınaNe bileyim konuyu okuyunca ben üzüldüm.
Yapmak > yaptirmak der giderim.Ben de üzüldüm ama elinde imkan varken yaptırmamasına
Zevkli olan herşey neden günah dsdsdh Yaptırmak > Yapmak tabikisi de elin adamının şeyinden bananeYapmak > yaptirmak der giderim.
İnsanı zorla günaha sokmayın.
Ahahah yok ya ben yapmayi daha cok seviyorum isin sakasi bir yana.Zevkli olan herşey neden günah dsdsdh Yaptırmak > Yapmak tabikisi de elin adamının şeyinden banane
Seni alan yaşadı kankaAhahah yok ya ben yapmayi daha cok seviyorum isin sakasi bir yana.
Daha fazla karizmayi cizdirmeyeyim ahshdh
+1Ahahah yok ya ben yapmayi daha cok seviyorum isin sakasi bir yana.
Daha fazla karizmayi cizdirmeyeyim ahshdh
Ahshdh alanı bulsam yeryüzünde cenneti yasatacagim da işte degerimi bilmiyolla.Seni alan yaşadı kanka
Sus sus cift uyelik diye ispitlerler simdi ahshdh
Öyle aşırı sekse duskunde degil eşimYalnız bu söylem şöyle bir şeye de işkillendiriyor insanı. Hani bu eskortlara özel bir şey sevdiğime bunu yaptırmam ama bu ihtiyacımı bu tarz kadınlarla giderebilirim gibi? Böyle bakış açısına sahip erkekler tanıdım eşleriyle fantezilerini yaşamayıp eskortlarla yaşıyorlardı. Hiç istemeyen bir adam olsa ben sevmiyorum der geçerdi.
O öyle şeyden iğrenir yaBak ben sana diyim uyumadan önce duşa girmesine zorla. Uyuyunca pijamasını indir dal bak bakalım yakıştırıyor mu yakıştırmıyor muadamın aklını başından alırsın. Sonra karşılıklı yaparsınız.
Aynen öyle evliliğin ilk zamanlarıydı dahada sormadımHahaha eşinize ağzınızla muamele yapmayı teklif ettiniz oda size layık değil mı dedi
Saçmalama, bu erkeklerin en hassas anlarından biridir. Neye dayanarak iğrenir diyosun?O öyle şeyden iğrenir ya
Tam Zerrin gibi konuşmuşsun kız muamele falanHahaha eşinize ağzınızla muamele yapmayı teklif ettiniz oda size layık değil mı dedi
Benimki bir temenniAhshdh alanı bulsam yeryüzünde cenneti yasatacagim da işte degerimi bilmiyolla.
9 sene once de boyle bır teklıfte bulunmadı bulunsaydı belki cekmezdi ben ilk defa yaptıgım ıcın thaf geldıUlan adam 9 sene ne cekmis be vabzvag
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?