- Emoji Skoru
- 67.627
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi turkoblomov
-
Koltukta uzanmisken kopegim ustume atladı dedimDoktora ne dediniz
Tam o anda kendinizi geriye cekerseniz zaten yutmuyorsunuz ama anlik refleksle yutkunmamak lazim. Bir arkadasim oyle diyorAnladım, sizin yapınız öyle. Yutmayıp ağzımızdan akıp gitmesine izin vermek de çekici olur. Bunu da not edeyim, teşekkür ettim
ben halen daha korkuyorum sakarım çünkü yaYok yok kirilmiyor merak etmeyin.
Ay kirilma deyince genclik travmam geldi aklima. 18-19 yaslarinda tazecik bir genc kizken nereden gorduysem kisacik bir gifte uste cikan ablanin adamin pipisini kırdığı bir video gormustum. Ay o bende bir travma oldu ahshd senelerce uste cikmadim, kırarım diye ahah sonra bir partnerime bunu itiraf ettigimde önce çok güldü, sonra korkumu yendik beraber. Nasil geriliyordum ama pipiyi kirip hastanelik olacagiz diye ahaha
Yok yok oyle ince narin nazenin bir sey degil, çıt diye kirilmiyor. Ben astim o travmamı artikben halen daha korkuyorum sakarım çünkü ya
işte biz sırf hani o şekilde de bir süre deneyelim diye takılıyoruz sonra sonu tabi ki doggy. beni de alıştırdı ya en rahat ettiğim pozisyonYok yok oyle ince narin nazenin bir sey degil, çıt diye kirilmiyor. Ben astim o travmamı artikyine de rahat hissetmiyorsaniz cok aksiyona girmeye gerek yok tabii. Bir de ben o zamanlar kiloluydum, o da endiselendirdi tabii.
aynen yaa, cnm, bu erkekler hepmi aynı azcık gönül yapınca acayip uçup kendilerini kaybediveriyolar.İnş şu seviyeye gelirim ne diyim şu seviyeye gelsem zaten kocam evi arabayı üstüme yapar garibim
ordada azcık yavaş olsalar keşkeişte biz sırf hani o şekilde de bir süre deneyelim diye takılıyoruz sonra sonu tabi ki doggy. beni de alıştırdı ya en rahat ettiğim pozisyon
Henüz deneme yapmadım, aynı stilden devamDeneme yaptiniz mi ? Bir gelisme var mi
Sağlıklı yiyecekler yiyince falan tadı güzelleşiyormuş diyorlarBen tadından hoşlaşmıyorum o yüzden izin veremiyorum tadını sevende cindir
Bu ananas muhabbeti doğru demek öyle miYediği şeylere göre değişiyorçoo baharatlı yiyorsa pek hoş olmuyor ananas önerilir mesela :) gerçi kadın içinde öyle güzel tadlı olmak istiyorsan bol bol ananas ye bebeyim
Yani bildiğim kadarıyla :) bende yerim bolcaBu ananas muhabbeti doğru demek öyle mi
Tıkanmamak için miTam o anda kendinizi geriye cekerseniz zaten yutmuyorsunuz ama anlik refleksle yutkunmamak lazim. Bir arkadasim oyle diyor
Tadacağım bakalım, teşekkür ettim :)bence yutmak daha iyi, benimki yutmamı daha çok istiyor seviyor. alışkın değilseniz tuhaf gelebilir tuzlu bir tadı var baştan hazırlıklı olun.
O zaman başlayayım ben de yemeyeYani bildiğim kadarıyla :) bende yerim bolca
aynen ya bende bunu seviyorumHenüz deneme yapmadım, aynı stilden devamDeneyeceğim ama kafama taktım
Sağlıklı yiyecekler yiyince falan tadı güzelleşiyormuş diyorlarTadı için değil de psikolojik boyutu için yapılır ya. Bana çok özel geliyor, biriyle yakınlaşmanın en ileri hali gibi geliyor. Eşim de bana yaparken bazen ağzı yüzü benim ıslaklığım olıyor mesela ve ona ayrı bağlanıyorum.
ben denemedim ama sen yeme kız zaten tadını seviyormuş, ona yedirki sürpriz bi tatla karşılaşmayasınTıkanmamak için mi
Tadacağım bakalım, teşekkür ettim :)
O zaman başlayayım ben de yemeye
benim kıvranmamı kasılmamı seviyor eşim de herkesinki farklı ahahahhaaynen ya bende bunu seviyorum
kıvranmamı seviyor bastırınca usanıyor ama nabim kontrolü kaybedebiliyorum çoğunluklabenim kıvranmamı kasılmamı seviyor eşim de herkesinki farklı ahahahha
Aa bunu hic bilmiyordum. Ne kadar sure once yemesi oneriliyor pekiYediği şeylere göre değişiyorçoo baharatlı yiyorsa pek hoş olmuyor ananas önerilir mesela :) gerçi kadın içinde öyle güzel tadlı olmak istiyorsan bol bol ananas ye bebeyim
Ayy cok gecmis olsunKoltukta uzanmisken kopegim ustume atladı dedimhayvan gibi şaaptik diyemedim utandim. Iste bunlar hep edep
Daha zoru annemi idare etmekti ahshd kaburga agrisini ceken bilir, asla caktiramayacaginiz bir sey degil. Nefes almak bile zorluyor.
Guzel haberlerinizi bekliyoruzHenüz deneme yapmadım, aynı stilden devamDeneyeceğim ama kafama taktım
Sağlıklı yiyecekler yiyince falan tadı güzelleşiyormuş diyorlarTadı için değil de psikolojik boyutu için yapılır ya. Bana çok özel geliyor, biriyle yakınlaşmanın en ileri hali gibi geliyor. Eşim de bana yaparken bazen ağzı yüzü benim ıslaklığım olıyor mesela ve ona ayrı bağlanıyorum.
Opusurken cene kaslarima zarar verdigim icin iki senedir gecmeyen cene kutlemem de var benim ahshdAyy cok gecmis olsunbende bir kac kere yataktan dustum, aramizda cok dalgasini geciyoruz, sevisirken hastanelik olacagiz diye