Oral’de ağza boşalma

Geçmiş olsun. O nasıl oldu öyle yahu, hayal etmekte zorlandım Kan beyinde olmayınca demek ki
Ben degil de sevgilim ustteydi. Sagolsun koca cussesiyle bir anda tum agirligini ustume verdi. Bende de sutyen vardi, onun alt teli kaburgami ezdi agirlikla beraber. Zaten iki sene once catlamisti o kaburgam. Agirlikla ezilince kikirdak zedelenmis, kaburgalarimin arasinda ödem ve şişlik olmus. 1,5 ay ayni catlak agrisini cektim, oturup kalkamadim, hareker bile edemedim. Bu da boyle bir anımdır ahshd

bende herifin ağzını yüzünümü kırcam kızz? burun falan dümdüz, ne için böyle oldu derlerse kocaman bi orgazm içindi derim artık hahajsjs

bende herifin ağzını yüzünümü kırcam kızz? burun falan dümdüz, ne için böyle oldu derlerse kocaman bi orgazm içindi derim artık hahajsjs
Yok yok kirilmiyor merak etmeyin.

Ay kirilma deyince genclik travmam geldi aklima. 18-19 yaslarinda tazecik bir genc kizken nereden gorduysem kisacik bir gifte uste cikan ablanin adamin pipisini kırdığı bir video gormustum. Ay o bende bir travma oldu ahshd senelerce uste cikmadim, kırarım diye ahah sonra bir partnerime bunu itiraf ettigimde önce çok güldü, sonra korkumu yendik beraber. Nasil geriliyordum ama pipiyi kirip hastanelik olacagiz diye ahaha

mesafeyi ayarlamak önemli tabii inişte sıkıntı olmasın

Dokusu bulandırıyor midemi, yutamıyorum, boşaldığı anda ağzımın kenarından çıkmasına izin veriyorum (itiraf filminde görmüştüm ) ya da bir şekilde tükürüyorum. Ben zaten sıkıntılıyım, diş fırçalarken de öğürürüm. Hayatımın normali bu, öğürme refleksim çok baskın.

Sildiler konumu maalesef. O konuda hem çok eğlenmiştik hem de gerçekten güzel püf noktaları vardı. 'Neler yazmıştık biz yaa?' Diye açtığım konulara girdiğimde silindiğini gördüm. Muneye sorduğumda şikayet edildiği için silindiğini söyledi. Kk tarihinde azdır konu silinmesi, benim güzelim taktiksel konumun nesi bu kadar ağır geldi anlayamadım halâ

ıtırlı bahçe gibi nadide bi eserdi o
ahlaka şuradaki hangi konu uygun diye düşündüm biran o konu değilse
Kadının taktik alması birilerine ağır geldi sanırım. Biri küfür etmişti hatta bana, o kadar kaldıramıyor bünyeleri.

Off Allah’ım seks için ödenen bedeller .. Tekrarlanmasın inşallah, sağlıklı sıkıntısız seks hayatı dilerim

Anladım, sizin yapınız öyle. Yutmayıp ağzımızdan akıp gitmesine izin vermek de çekici olur. Bunu da not edeyim, teşekkür ettim
Evet konu çok eğlenceli ve nokta atışı taktikler içeriyordu. Bazı kadınlar cinselliğin bu kadar açık ve çözüm odaklı konuşulmasını hazmedemiyor. Sebebini bilmiyorum.

Doktora ne dediniz

Deneme yaptiniz mi ? Bir gelisme var mi

Ben tadından hoşlaşmıyorum o yüzden izin veremiyorum tadını sevende cindir

Ben tadından hoşlaşmıyorum o yüzden izin veremiyorum tadını sevende cindir
Yediği şeylere göre değişiyor çoo baharatlı yiyorsa pek hoş olmuyor ananas önerilir mesela :) gerçi kadın içinde öyle güzel tadlı olmak istiyorsan bol bol ananas ye bebeyim

Yediği şeylere göre değişiyor çoo baharatlı yiyorsa pek hoş olmuyor ananas önerilir mesela :) gerçi kadın içinde öyle güzel tadlı olmak istiyorsan bol bol ananas ye bebeyim
Bana tuzlu ve ekşi geliyo ya bibi. Bide ben sakız bile çiğneyemeyen insanım ağzımda bişey uzun süre durunca midem bulanıyo djdldj yapabilmek bile mucize buna şükretsin bence dkdjkd

Bana tuzlu ve ekşi geliyo ya bibi. Bide ben sakız bile çiğneyemeyen insanım ağzımda bişey uzun süre durunca midem bulanıyo djdldj yapabilmek bile mucize buna şükretsin bence dkdjkd
Meni tadınıda masaya yatırdik ya biz okeyiz evet genel olarak öyle bence kokusu daha tırt ama tadı beni rahatsız etmiyor :)

`