- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Bu nedir ya ergen erkek çocukları gibi vajinan geniş demek?. Herkesinki nasılsa sizinki de öyle yani.aklı sıra namusuna laf etmeye çalışmış terbiyesiz.Ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Konu sahibi de gören bir daha bakiyor diyor.eee o zaman niye bu dayı?Ben de onu dedim. Bu lafı söyleyen adamın karakteri zaten en baştan bellidir. Bu raddeye getirmeden çoktan tekmelenmesi lazımdı. Bir de üstelik hakaret ederek adam terk etmiş en sonunda. Cidden saç baş yılanlık konular
Eee hani bakımlı temiz adamdı? iki satır sonra ne anlatıyor?Hemen konuya girmek istiyorum kızlar, önce kendimizden bahsediyim.İkinci baharimiz ikimizinde, 52 yasinda yasini göstermeyen bakimli , güzel giyinen, temiz bir adam.Evinde buluşmalarimizda son zamanlarda dikkatimi çeken şey şu oldu, mesela 2 günde bir evde buluşuyoruz diyelim, duş almıyor malum sey öncesi iş bitiyor duş aliyor kiyafetlerini degistiriyor.Ben her seferinde eve girer girmez duşa giriyorum kiyafetlerimi degistiriyorum dişlerimi fırçaliyorum.O yapmiyor ama beni rahatsiz eden bir durum olmamisti taaa ki bu aksama kadar. İki gündür aynı tişort vardı, zaten en fazla iki gün...
- Suyahapsettim19
- Yorumlar: 248
- Forum: Bir derdim var
Sarımsak mevzusunu merak edenler için
Konu sahibi zaten hep konularına iki olgun insanız, 2. Baharı yaşıyoruz ikimizin de ikinci evliliği olacak. Temiz ,bakımlı, şık giyinen biri diye anlatıyor ama anlattığı şeylerin tam zıttı herif.Eee hani bakımlı temiz adamdı? iki satır sonra ne anlatıyor?
İnsanların kendilerini kendırma seviyesine bayılıyorum. Ben de Monica Bellucci’yim zaten.Konu sahibi de gören bir daha bakiyor diyor.eee o zaman niye bu dayı?
Sağ olsun hemcinslerimiz beş kuruş etmeyen adamlara 100 kuruş değer verdikleri için kendilerini hint kumaşı sanıyorlar.53 yaşında tek bulabileceğinin o olduğunu söyleseydiniz. 20lik çıtırlar kucağına atlar mı sanıyomuş? Diyemediniz mi seninkide büzüşmüş diye ağzınız armut mu topladı ?
Yani onu yerin dibine sokmak varken hiçbirşey dememişinIkimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Bu adam eski eşine gün görmemiş küfürler edip öldürmekle tehdit eden kişi değil mi? Aklımda yanlış kalmadıysa size de küfür ediyordu, niye şaşırdınız ve niye ağladınız anlamadımKeşkeeee deseydimmm keşkee ağladım ağlayarak orayı terk ettim çok etkilendim canım ya
Kokuşmuş taştaş kokusundan, büzüşmüş bamyasına bakmadan konuşur bu tipler.Sağ olsun hemcinslerimiz beş kuruş etmeyen adamlara 100 kuruş değer verdikleri için kendilerini hint kumaşı sanıyorlar.
Yuh yaa nerden bulursunuz böyle tipleri hiç anlamıyorum. Terbiyesizin tekiymiş, bir yıldır hiç mi anlamadınız?Ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?