Oran buran holluk gibi olmuş dedi

Aaaa biri bana böyle dese bende sevdiğim için yatakta rol yapıyorum yoksa senin de pörsümekten hamsilikten bamyalığa terfi eden pi.in ve bi tarafının ağırmış kılıda çok çekilesi şey değil yani derdim.
Ne üzüyorsunuz kendinizi gencecik hatunsunuz o bunamaya yüz tutmuş herif kendine baksın önce.

Şimdi onun şeyi 3 bilemedin 5 sene sonra kalkmayacak o yüzden gözü yememiştir sizin gibi genç bir hatunla evlenmeyi, kedi erişemediği ciğere mundar der. Siz de kurtuldunuz, ne yapacaktınız öyle kart adamı? Genç birini bulun.

Bence bu ilişki olaylarına ara verin. Konularıniza baktım cok hızlı yaşamışsıniz bakın bunu kadınlar yapamaz vs diye demiyorum. Art arda yaşanan ilişkilerde insan neyin doğru neyin yanlış olduğunu artık kestiremeyebilir. Bir durun sizi anlayan kalben seven birini bulun. Sadece cinsellik amacıyla yaklaşıyorlar gibi geldi bana
Lütfen yanlış anlamayın. Daha fazla yıpranmayin

Ayyy rezil herif ya. Keşke siz de deseydiniz seninki o kadar küçük ki ben asıl hiç bişe hissetmiyordum felan ama aklıma yazarken bile bi video var ya o geldi “Senin a…. kapanaydı yok valla benim neden a…. kapanıyor senin y…… kırılaydı” bu pis muhabbetin uzamaması iyi olmuş siz de sakın üzülmeyin böyle tipler için

Hani siz 3 ay önce bu ilişkiyi bitirmiştiniz? Eski karısına o..pu diyen adam size niye beyefendi style takılsın? Sayfalarca milletin kolu ağrıdı yazmaktan yapma etme demekten ama siz bu kokulu yaratıktan kopamadınız. Kızının, eski karısının elinde oyuncak oldunuz yine de vazgeçmediniz. Bence gider barışır ve evlenirsiniz hatta.

Hemen ayril su Adamdan.

Ay hani “eledim eledim höllük eledim”diye bir türkü var ya burdan höllük o höllük mü? Kafamda deli sorular
Kız o höllük kil gibi birşey, eleyip inceltip bebislere beze sarıyorlarmış Anadolu'da pismesin falan diye, bu hanzo onu kasdetmiyor, işte folloş diyecekmiste yani eskimiş anlamında becerememis ortaya karışık söylemiş
Bı delinin peşine beyin jimnastigi yaptık gece gece bak dedigin de olabilir, o da mantıklı, anladim ben senin ne demek istediğini

Başka konu olsa yorumlar şöyle olurdu. Sen de adama başka erkekler ile kendini kiskandırmışsın. Sen başlatmışsın falan . Keşke adamı daha önce bunları söylemeye zorlasaydınız.

53 yaşında tek bulabileceğinin o olduğunu söyleseydiniz. 20lik çıtırlar kucağına atlar mı sanıyomuş? Diyemediniz mi seninkide büzüşmüş diye ağzınız armut mu topladı ?

Bu erkeklerdeki özgüvende tavan ne sanıyorlarsa kendilerini ! Kendi 53 yaşında 40 yaşında kadına bu lafı etmesi hem saygısız hem terbiyesizce .Bence böyle bir adamdan kurtulduğun için şükür namazı kıl ağlayıp sızlanma, pörsümüş çüküyle oynasın dursun

Hislerimde asla yanılmam.
Eski konuyuda şimdiki konuyuda okudum.
Yazım tarzı,kadınların konuşma biçimini taklit eden bir erkeğe benziyor.Ve bu üye erkek değilse birşey bilmiyorum. Ama baya profesyonel bir erkek üye onu anladım.
Kızlar sizde saf olmayın ya,genişlik darlık mevzusunu kafasına takan bir adam bu ilişkiyi evliliğe mi götürür? Ve zaten hepimiz biliyoruzki genişlik diye birşey yok. Bir kadın 3 ay ilişkiye girmese kuşu zaten ilk ilişkiye girmiş gibi olur.
Genelde bu dar-geniş muhabbetleri hep erkeklerin bilmediği için kafasında uydurdukları bir palavradır.

ya ben hep trolleri anlarım bu sefer uyanmadım, çok mantıklı söyledikleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…