- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Hemen ayril su Adamdan.Ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Aynısını yazacaktım o lafın üstüne takı maki vermem kendimi teselli etmek için bırakırdım ona da ders olurdu dağ ayısıValla taki maki vermezdim b.k yesin engellerdim
Kız o höllük kil gibi birşey, eleyip inceltip bebislere beze sarıyorlarmış Anadolu'da pismesin falan diye, bu hanzo onu kasdetmiyor, işte folloş diyecekmiste yani eskimiş anlamında becerememis ortaya karışık söylemişAy hani “eledim eledim höllük eledim”diye bir türkü var ya burdan höllük o höllük mü? Kafamda deli sorular
Bı delinin peşine beyin jimnastigi yaptık gece geceBence oluk gibi geniş demek istemiş ama taşralı olduğu için ağzından holluk çıkmış.
Bazı yöre köylerinde duymuştum “onun” yerine “honung” orda yerine “horda” diyenleri, o hesap.
Holluk daki iki L ise vurgu amaçlı olabilir, eşek yerine eşşek misali.
Yani lütfen öyle olsun, gecenin ikisinde boşa yapmış olmayım etimolojik çıkarımlarımı
Ay niyesi mi var canım ya, ne diyecek ayı, köprüyü geçene kadar canım cicim diyecek, ben ayiyim mi diyecek, gerçi konu sahibine çok yerde kendini göstermişte, adam kıtlığı var gibi vazgeçememişEski karısına o..pu diyen adam size niye beyefendi style takılsın?
53 yaşında tek bulabileceğinin o olduğunu söyleseydiniz. 20lik çıtırlar kucağına atlar mı sanıyomuş? Diyemediniz mi seninkide büzüşmüş diye ağzınız armut mu topladı ?Ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dediayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
ya ben hep trolleri anlarım bu sefer uyanmadım, çok mantıklı söylediklerinizHislerimde asla yanılmam.
Eski konuyuda şimdiki konuyuda okudum.
Yazım tarzı,kadınların konuşma biçimini taklit eden bir erkeğe benziyor.Ve bu üye erkek değilse birşey bilmiyorum. Ama baya profesyonel bir erkek üye onu anladım.
Kızlar sizde saf olmayın ya,genişlik darlık mevzusunu kafasına takan bir adam bu ilişkiyi evliliğe mi götürür? Ve zaten hepimiz biliyoruzki genişlik diye birşey yok. Bir kadın 3 ay ilişkiye girmese kuşu zaten ilk ilişkiye girmiş gibi olur.
Genelde bu dar-geniş muhabbetleri hep erkeklerin bilmediği için kafasında uydurdukları bir palavradır.
Hepsinin birleşimi sankiHöllük kum turevidir, folloş eskimiş demek, holluk ya da folluk kümes demek hangisini demek istedigini siz secin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?