Oran buran oynamasın

ne yazık ki cahil insanlarla çalışmak zor
şimdi sen ondan yaşça küçüksün bir de orada yenisin ya onu ikaz etmen zoruna gitmiş terbiyesizin.

İnsanları zaman geçtikçe tanırız sizde bu terbiyesiz ve kompleksli adamın ne biçim bir tür olduğunu anlamiş oldunuz bu gun ki tepkisiyle.Patrona da aynı tepkileri verirdim demiş birde komik bir tip olsa gerek.Tanidim uzak duruyorum artık düşüncesi oluşsun sizde üzülüp kendinize yuklenmeyin bence.

Bunlar hep tecrube olacak senin icin. Bu tarz durumlarda cok aglardim hüngür hüngür hem de. Hakaret kufur isittigim de olmustu. Kasadan para vermek istemedigimde , sen dul sun herkese veriyon ya bana ver diyen patronun yalakasi 17 senelik elemani

Kurumsal firmalarda asla bu tarz igrenc diyaloglar yasanmiyor

Sana boyle akil veriyorum ben kurumsal bir firmaya girebildim mi ? Hayir. Girebilir miyim ? Olmayacak duaya amin demem.

Yalniz pzt gunu yeni bir işe basliyorum iliskiler daha resmi gibi gozukuyor.

Bir yerden sonra bunyen alisiyor gamsiz olmaya basliyorsun. Aldigin paraya bakiyorsun

Bu toplumun yapisi bu gemisini kurtaran kaptan

Sadece 4 aydır çalıştığın bir yerde, diğer çalışanların amiri olan birisine "dışarı çıkar mısın" diyemezsin, hem de ses tonunu yükselterek asla. Muhtemelen yaşı senden çok daha büyük, senden daha fazla süredir orada çalışan bir adamı, üstelik onun altında çalışanların yanında, ortamdan kovmak resmen bu. Ofiste sigara içmiyoruz desen yeterliydi

Oran buran oynamasına çok takılmadım ben, elin kolun, kaşın gözün manasında anladım. Bu kontekste öyle duruyor

Malesef öğrenmiş oldum. Sahiden çok samimi değildim, ama nerden yüz bulup konuştu bilmiyorum

Çalışanların sorumlusu olan adamdan sesini yükselterek dışarı çıkmasını istersen "ay tabi canım lafı mı olur" demez herhalde. Ayrıca adamın mizacını hiç mi anlayamadın bu zamana kadar?
Ben de öyle azarlansam ağlardım belki o yüzden o konuda bir şey demeyeceğim.

Ses tonumu bilerek yukseltmedim. Öncesinde de bu tarz bı şey olmuştu yani içmemesi gerektiğini biliyor. Diğer çalışanların yanında demedim bunu.

Sesimi aşırı aşırı yukseltmedim en fazla 1 tondur kaldı ki adam ofiste sigara içiyor ve kokudan çok rahatsız oluyorum öncesinde de bu tarz bı şey olmuştu (beni ilgilendiren bı durum yoktu) biliyor yani icilmeyecegini.

İnşallah umduğumuzu bulursunuz. Güzel olur sizin için umarım :)

Biliyorsa da adamın mizacı belli işte. "Sigaradan rahatsız oluyorum dışarıda bitirir misin" falan gibi daha sakin ve daha düşünerek konuşsaydınız büyük ihtimalle öyle şeyler söyleyemezdi. Olan olmuş, takmayın artık.

Ses tonumu bilerek yukseltmedim. Öncesinde de bu tarz bı şey olmuştu yani içmemesi gerektiğini biliyor. Diğer çalışanların yanında demedim bunu.
Bilerek bilmeyerek, farketmez, o öyle algılamış sonuçta. Çok takılma. İkiniz de hatalısınız.

Bana nasıl konuşma cesaretini buldu, niye böyle sözler dedi kendini doldurma. Senden o şekil bir azarlama işitince, ona da kendi çapında söz hakkı doğmuş elbet. Sinirle böyle olmuş, özür de dilemiş...içinde büyütüp uzatma.

Öyle anladığını fark edince acikladim zaten o amaçla demedigimi. Kendimi doldurmuyorum; ama çok da suçlu olduğumu sanmıyorum o lafa gelene kadar daha 'yerinde' bir şey denebilirdi

Ha evet daha kibar söylesem hem yanlış anlamaya müsait de olmazdı

Hemen de kadin olunca oran buran oluyor benim oramin buramin oynadigi seni neden ilgilendiriyor? Kimse kimseye karsi boyle taciz dolu cumleler kullanmamali derhal onleminizi alin birdaha mecburi selam verirken bile gulumsemeyin resmi davranin her sartta
.

Abi demek, içli dişli olmak değil sonucu olarak o dediğini de gerektirecek bir şey değil.
Çok haklısınız oran buran oynamasın diye nasıl hitap ederseniz edin diyemez. Ama abi demek biraz mesafeyi aradan kaldırıyor gibi geliyor bana. Siz bey diye konuşun bence bundan sonra.

Kızlar teşekkür ederim. İlkten kendimi tamamen haklı buldum ama yaş olarak benden 10-15 yaş büyük sonuç olarak en bastan o tavırla demesem de yanlış anlamış olabilir. Dediği şeyi haklı çıkarmaz; ama hepten suçlu da yapmaz. Dediğiniz gibi daha dikkatli olur en azından düşünüp konuşurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…