Oran buran oynamasın

X abi kim oluyor da size oran buran oynamasin diyor yaptığı terbiyesizlik .
Keşke abi demeseydiniz aranıza bi mesafe kpysaydiniz buna cesaret edemezdi dicem ama zaten dengesiz biri demekki
Kafanıza takmayin bir daha da muhatap olmayın.

Senden yaşca büyük ya birde erkek kimsede onay veya ikaz almak istemiyor adamda aşağlık komplesi var ama iş hayatı böyle birşey her daim morel bozucu olaylar olacak sende her seferinde ağlayacaksan vay haline dirençli ve kuvvetli olman gerek para kazanmak zor çoğu kızımız fes ediyor

bu da vardır ama en başta daha düzgün olabilirdi vsvs. daha dikkatli davransam daha iyi olacak. :)

bu da vardır ama en başta daha düzgün olabilirdi vsvs. daha dikkatli davransam daha iyi olacak. :)
iş hayatında düzgün insanlar yok
Hep sorunlu iç pazarlıklı sinsi çıkarcı okul gibi değil bin bir türlüsü var idare edebiliyorsan kral densin edemiyorsan kayıp edende sensin geniş olmak şart

Patrona da ayni tepkiyi mi gosterirmis??? Nah gosterir patron da ona kapinin sapini gosterir hadsiz.Ilk sinir aninda boyle konustugna gore senin hakkinda bunlari dusunuyor olabilir dikkatli ol kesinlikle .

Patrona da ayni tepkiyi mi gosterirmis??? Nah gosterir patron da ona kapinin sapini gosterir hadsiz.Ilk sinir aninda boyle konustugna gore senin hakkinda bunlari dusunuyor olabilir dikkatli ol kesinlikle .

Sorun kalmadı, özür diledi o anlamda demediğini söyledi. ben de özür diledim kovar gibi ya da emir gibi söylemediğimi belirttim. tabi artık daha dikkatli davranırım teşekkürler yorum için :)

Ne kadar çirkin, ne kadar ayıp bi ifade.. oran buuan oynamasin nedir ya? Yasi deden yasinda olsa bile boyle diyen bi insan saygıyı hak etmiyor. Bundan sonra hic konusmayin. Bana oyle seviyesizlik yapacak oldu okulumdan bi ögretmen. Iyi agzinin payini verdim simdi bana gunaydin bile demez. Ben de ona demem. En guzeli iliskiyi tamamen kesmek boyleleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…