Ordu'da yaşayan hanımlar

Damdakiperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
2.131
2.821
83
Merhabalar,
Sevgili hanımlar deprem korkusu sardı bir çoğumuzu maalesef İstanbul için de depremden bahsediliyor malum. Eşimle Ordu'ya taşınmaya karar verdik. Ben doğma büyüme İstanbulluyum ve burdan başka bir şehre taşınmak bana biraz zor geliyor, çünkü tüm arkadaş çevrem, kardeşim ve alışkanlıklarim burada. Annem benimle Orduya gelecek. Ordu en azından büyükşehir dedik, sahil kısmını gördüm, gerçekten çok güzel ama diğer kısımlarını çok bilmiyorum, sadece sürekli yaşamak fikrini kabullenmek zor geliyor, tabii bu ilk defa başka bir sehire gidecek oldugum icin bana zor geliyor. Nasıl vakit gecirebilirim, sosyal bir şehir midir, orda yalniz olacağım için aslında kaygım biraz da, tüm arkadaşlarım, kardeşim uzağıma düşecek. 10 yaşında çocuğum var, onun için nasıl olur gibi düşünceler geçiyor aklimdan. Ordu'da yaşayan ve belki de hatta sonradan Ordu'ya taşınan arkadaşlarımız varsa görüşlerini almak isterim. Benim için çok kıymetli, hepinize iyi geceler

Ben Ordu luyum severim memleketimi alışkınım. Bir arkadaş evlenip gitti Ordu ya mutlu hayatından memnun

doğma büyüme istanbulluyum, eşim ordulu. akrabalarından orda yaşayan çok kişi var. ben bir kez gittim hayatımda, çok beğendim. eşim hep oraya taşınmak isterdi, ben de özellikle beklenen marmara depremi yüzünden ciddi olarak düşünüyorum artık. ordu diğer karadeniz illerinden farklıdır, genel olarak insanı açık görüşlüdür.

Bizi de tetikleyen deprem oldu. Açıkçası aklımdan geçirmezdim İstanbul'dan çıkmayı. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Eşimin abisi Ordu'da yaşıyor.Çok da sosyal ve orda yaşamaktan keyif alıyor.
Bana göre de çok şirin,huzurlu bir memleket.
İstanbul'dan sonra gözünüze küçük gelecek belki de sıkılacaksınız.
Ama yaşam şartları İstanbul'a göre daha ucuz ve daha sakin.
Yeni bir başlangıç için neden olmasın diyorum ben.

Orduluyum çok güzel bir şehir ve diğer Karadeniz illerine göre daha sosyal ve aktif bir hayatı var Samsun veya Trabzon gibi kozmopolit bir şehir değil insanlar sicakkanlidir ben zorlanacağınızı düşünmüyorum. İmkanım olsa bende tasinirdim ancak memur olursam olacak gibi

Hiç gitmedim ama Ordulu çok arkadaşım oldu unide ,hepsi çok iyi çok medeni insanlardı. Hakkınızda hayirlisi olsun Allah iyilerle karşılaştırsın

Bende eşimde orduluyuz, evimizi kocaelinden aldığımız için burda yaşıyoruz. Sadece fındık zamanları gitme şansımız olur büyük ihtimal ama havası suyu insanları çok samimidir. Şimdi bile gitmeyi o kadar çok istiyorum ki keşke öyle bir imkanım olsa. Tedirginliklerinizi anlıyorum hangi şehire giderseniz gidin böyle bi düşünür insan zaten nasıl olacak nasıl bir yer diye. Ama memleketimiz herşeyiyle mükemmel tabi bana göre sizde seversiniz

yakın zamanda tayin olayı yaşadım ordu düşündüğüm bir şehirdi , çok araştırdım.
bence muhteşem bir tercih, doğası /gelişmişliği az çok halkı hepsi iyi
3/4 bine muhtesem deniz manzaralı kiralık evler vardı (2ay önce)
bence çok iyi bir tercih

Istanbul da sosyallik olarak ne yapiyordun7z? Ona göre arastirabilirsin8z? Ilk etapta çevre edinene kadar zorlanirsin8z. Eğer çocuğunuz var ve okula gidiyorsa daha kolay çevre edinebilirsiniz. Hakkınızda hayirlisi olsun

Ben doğma büyüme istanbulluyum 18 yaşında evlendim ordu merkeze tasindim eşimle ordu çok güzel bir yer ben ilk geldim zaman alışma yönünden çok sıkıntı çektim istanbulu ailemi çevremi çok özledim şuan 9 yıllık evliyim İstanbul'mu ordumu derseniz ordu derim hakkınizda hayrlisi olsun

Ben Orduluyum aslen ama doğma büyüme Tekirdağdayım. Yazları dağ köyü olan memlekete gidiyorum ara sıra ama sahil ilçelerine de gidiyoruz ihtiyaç oldukça. Bir arkadaşım 40 sene istanbulda yaşayıp çocukları ergenliğe girince saçma sapan şeyler yaptılar diye taşındı 5 sene önce keşke daha önce gelseymişim dedi. Çok memnun şu an çevresinden, işinden vb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…