- 7 Kasım 2022
- 945
- 1.722
- 28
- Konu Sahibi Damdakiperi
-
Çocuğunuza kötülük yaparsınız.
Bağnaz ve yobaz dolu
Çocuğunuza kötülük yaparsınız.
Bağnaz ve yobaz dolu
Kim diyor kiranın uygun olduğunu 9 bin lira ödüyor kardeşim merkezden deprem günü beşik gibi sallanmış tv si düşüp ekranı kırıldı genel olarak yerli halk var ama memur kesimde çokbir gün orduya taşınmayı istiyorum. nedense bana hep sempatik ve sakin bir yer olarak gelmiştir. takipteyim
+ olarak kiraların uygun ve insanlarının da iyi olduğunu birkaç kez duydum.
Her an hayata geçecek kadar yakın, beyin olarak hazır degilim. Gitmesem de gitmem ama buraya bağlayan birşey kalmadı iş anlamında. Şu an uygun bir fiyatla kiradayim ama burası da yenileme için verilir 1 seneye. O zaman yüksek kiraya geçeceğim burada, karşılayabilir miyim evet ama burda vereceğim parayla orda çok daha güzel ve sıfır binada otururum, orda ev de satın alabilirim. Meslek hayatım sona ermek üzere, emekli olmama az kaldı, dolayısıyla İstanbul'a olan sevgim ve kardeşim dışında bir bağım kalmayacak İstanbul'la. Kardeşim imkani olsa ailesiyle gelecekti ama meslegi bağlıyor, tayinli bir meslek değil. Hiç olmadı yapamadım, günün birinde dönerim belki de kimbilir ya da su an hiç öyle hissetmesem de belki de alışacağım.Düşünce mi sadece gerçekten taşınıyor musunuz?
Büyük deprem oldu o kadar ama gidenler az olur diye düşünüyorum çünkü herkesin yerleşik düzeni var
Düzen bozmak zor
Ama gidiyorsanız Ordu güzel şehir bence
Emekli olmak üzereyim ve ruhen hareketli, neşeli ve halen öğrenmeye açık biriyim.Yasimin insanı değilim, gidip de alisamamak beni ürkütüyor üstelik annemle gideceğiz, 2 evin dönüşü de zor olur ama burası da beni korkutuyor acikcasiEğer işten eve evden işe hayatiniz varsa sikilmazsiniz.
Ben orduya gezmeye gittim.
Öyle gezilecek görülecek pek yer yok.
Trabzon doğası gezilme görülme yeri daha fazla.
Merkez küçük sıradan yer.
Sahil kenari tatlı bir sehir.
Ama çok gezmeye görmeye duskunseniz bura sizi tatmin etmez.
İstanbul'da aktif hayatınız varsa ki orası tam enerjik bir şehir orada yaşamaya alisan birine küçük şehir zor gelir ilk başta.Emekli olmak üzereyim ve ruhen hareketli, neşeli ve halen öğrenmeye açık biriyim.Yasimin insanı değilim, gidip de alisamamak beni ürkütüyor üstelik annemle gideceğiz, 2 evin dönüşü de zor olur ama burası da beni korkutuyor acikcasi
Çok teşekkür ederimSadece deprem değil bence istanbul son yıllarca iyice yaşanmaz hale geldi nüfus, trafik, karmaşa, pahalılık açısından. Özellikle çocuk büyütmek hepten güvensizleşti.
Ordu güzel bir seçim bence hakkınızda hayırlısı olsun
Aşırı aktif bir hayatım yok çünkü çalışıyorum ama emeklilik sonrası benimle birlikte emekli olacak gençlik arkadaşlarımla hayallerim vardı. Daha sık görüşecek, birlikte kurslara gidecek, turlara katılacak ve gençken zamansizliktan yasayamadigimiz hayatımızı yaşayacaktıkİstanbul'da aktif hayatınız varsa ki orası tam enerjik bir şehir orada yaşamaya alisan birine küçük şehir zor gelir ilk başta.
Ben bir arkadaşla buluşmuştum İstanbul'dan.
Benim şehrim o zamanlar da gayet Karadeniz'de iyi bir sehirdi sabah saatleriydi.Burasi çok ıssız dedi ve hiç hoslasmadi.
Ordu daha çok emekli şehri havasında.
Kim diyor kiranın uygun olduğunu 9 bin lira ödüyor kardeşim merkezden deprem günü beşik gibi sallanmış tv si düşüp ekranı kırıldı genel olarak yerli halk var ama memur kesimde çok
Evet güzel daireler var ben de ara ara bakıyorum, teşekkürlerşimdi baktım birkaç siteye ünye ve perşembe’de 4-8 bin ₺ arası deniz manzaralı evler var
Merhaba. Doğma büyüme OrduluyumMerhabalar,
Sevgili hanımlar deprem korkusu sardı bir çoğumuzu maalesefİstanbul için de depremden bahsediliyor malum. Eşimle Ordu'ya taşınmaya karar verdik. Ben doğma büyüme İstanbulluyum ve burdan başka bir şehre taşınmak bana biraz zor geliyor, çünkü tüm arkadaş çevrem, kardeşim ve alışkanlıklarim burada. Annem benimle Orduya gelecek. Ordu en azından büyükşehir dedik, sahil kısmını gördüm, gerçekten çok güzel ama diğer kısımlarını çok bilmiyorum, sadece sürekli yaşamak fikrini kabullenmek zor geliyor, tabii bu ilk defa başka bir sehire gidecek oldugum icin bana zor geliyor. Nasıl vakit gecirebilirim, sosyal bir şehir midir, orda yalniz olacağım için aslında kaygım biraz da, tüm arkadaşlarım, kardeşim uzağıma düşecek. 10 yaşında çocuğum var, onun için nasıl olur gibi düşünceler geçiyor aklimdan. Ordu'da yaşayan ve belki de hatta sonradan Ordu'ya taşınan arkadaşlarımız varsa görüşlerini almak isterim. Benim için çok kıymetli, hepinize iyi geceler
Internette öyle anlaşıp gitti gidince artırdı çoğu fiyatı evli ve memur çift şartı arıyor çoğu sağlık çalışanı oldukları için hastane yakını ev tuttu baktığınız yerler ilçe olduğu için daha düşük fiyat denk gelmişşimdi baktım birkaç siteye ünye ve perşembe’de 4-8 bin ₺ arası deniz manzaralı evler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?