Ordu'da yaşayan hanımlar

Ordu harika bir yer ya, özellikle Şahincili kismı tam aile ile yaşayacak, sitelerin, güzel okullarin olduğu bir yer.
Benim iki üç arkadaşım yerleşti orduya, hepsi memnun. Ben de gittiğimde eğleniyorum, çok güzel kafeleri, canlı müzikleri falan var.
Bir sahili var kilometrelerce. Akşamları aileler bebek arabasını sürüp sahil boyunca yürüyor aileler, istediklerinde cay içecekleri yer var. Aile çay içerken çocuklar şu ahşap yerlerde oynuyor
Benim evlenip çoluk çocuğa karışınca taşınmak istediğim 6-7 yer var. İçlerinden biri de ordu

Ben 6 yıl önce İstanbul'dan Trabzon'a taşındım, İstanbul'da çok sosyal değilim zaten çalışmaktan fırsat kalmıyor diyordum ama baya sosyalmisim orda, Trabzon ordudan büyük olmasina rağmen ilk başta çok sıkıldım, alış veriş konusunda aradığım gibi çeşit bulamadım, çalıştığım halde alışana kadar bunaldım siz evde daha çok bunalanilirsiniz, İstanbul'u hala özlüyorum arada gidiyorum ama şimdi ki İstanbul da bıraktığım gibi değil bunu da görüyorum, yaşam olarak buralar daha rahat emin olabilirsiniz kurslara falan katılırsaniz sikilmazsiniz belki...yani İstanbul'da neler yapardınız söylerseniz ona göre daha kolay cevaplanabilir, orda ben arkadaşlarımla hastasonlari il dışına vs çıkardık, iş çıkışı bir yerlere giderdik yani evde durdugum çok olmazdı

Bencede çok güzel bir yer amaa
İyive düşündüyseniz. Yani bazen gaza gelip bi karar veriliyor ama geri dönülemiyor.

Deprem riski açısından tam bilgim yok ama çoğu bölgeden güvenli olacağını düşünüyorum. Ben sadece bir kere gittim birkaç günlüğüne ve bayıldım :) Sahili, doğası, boztepesi, sakinliği insana huzur veriyor. Gelişmişlik açısından tabii İstanbul gibi değil ama üniversite açıldığı için yıllar içerinde kendini geliştireceğini düşünüyorum. Ben doğma büyüme Trabzon'luyum ama yaşamak için bir şehir seç deseler Ordu'yu seçerdim. Tek sıkıntısı sık sık sel olur Ordu'da. Yaşayacağınız evin dere yatağı üzerinde olmamasına dikkat edin.

Edit: Eklemeyi unutmuşum, Ordu konum olarak ortada olduğu için otobüse atlayıp hop bir Samsun bir Giresun gezisi yapabilirsiniz. Yanlışsam Ordulular düzeltsin ama Samsun'a dolmuşlar vardı diye hatırlıyorum? Yoksa Giresun dolmuşu muydu onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…