organ icin 40 bin

Anlatamadim galiba!!!
Halalarin haberi yok bobrek uyar da ameliyat olurlarsa bi sure calisamayacaklar

Esim o surede gecinsinler bunu dert etmesinler diye para verelim diyor bana !

Rabbim şifa versin minik meleğe ..o halayıda ıslah etsin...
elinizden geldiğince yardım edin...

40 bin bu kolay bulunamaz nasıl bulacaksınız hem nasıl alacak o kadın o parayı ne günlere kaldık...
Rabbim şifasını versin inşallah...
Kızlar konu sahibi açıklama yapmış h alanın bu 40 binden haberi yokmuş ki.

Arkadaslar merhaba dun aksam esimle aramizda gecen konusmayi paylasmak ve.fikir almak istiyorum. Esimin 3 abisi 2 ablasi var. Abisinin kizinda bobrek yetmezligi var ve evde.diyalize giriyor.
Esimin 2 ablasinin kan grubu yegenine uyuyor biri tahlil yaptirdi sonra kayinvalidesi istemedi diye vaz gecti. Buyuk ablasi ve onun esinin de.kan grubu tutuyor ama pek niyetleri yok. Ben bastan beri ameliyat durumu vs olursa 10 bin civari kredi ceker yardim.ederiz diyordum.
Dun aksam esim ablamlara soyleyelim bobrek versinle biz de 40 bin kadar yardim edelim dedi. Ben nerden bulcaz o kadar parayi ben kredi cekemem zaten kredimiz var bize cikmaz.artik dedim. Arabayi satariz dedi. Cocuklari krese nasil gotureceksin dedim cebap vermedi. Oz halasi bobrek versin diye ben o kadar para neden.veriyorum benden neden bu kadar fedakarlik bekliyorsun dedim cevap vermedi.
Uzun oldu biraz ama siz olsaniz ne yapardiniz cok mu kotu dusunuyorum

Zor bir durum. Ama ortada bir çocuk var... amcası bunu yapsın... Elinden ne geliyorsa yapsın... Rabbim size farklı büyük kapılar açacaktır...

Bence 20 binde anlaşın. Ciddiyim. Böbrek vermek de basit bir iş değil. Bir kişinin hayatı sözkonusu.

Allah korusun benim yeğenimin başına böyle bir şey gelse varımı yoğumu koyarım ortaya.. Bu nasıl halalık?
işte mevzu bu. Adamcağız yegeni için böbrek veremiyor bari maddi anlamda destek olayım diyor. Sen hala olarak varımı yoğumu veririm derken bişey yok ama adam para verelim dediğinde kıyamet kopuyor.

Ortada bi yavrucak var ama 40 bin tlde kolay kazanilmiyo sizde cocuklarinizi kendinizi dusunmek zorundasiniz her ne kadar bencilce bi dusuncede olsa Allah yardimciniz olsn ne diyim :KK43:

Eşimin böbreği uysaydı verecektik diyorsunuz ama 40 bin tl. İçin çıldırdım diyorsunuz . !

İnanın aklım almıyor, bu iki cümleyi bir araya getirince. Eşinizin bobreği 40 binden daha mı değersiz.

Eğer böbrek veren yoksa ve bu para karşılığında verilecekse yapılabilir böyle bir iyilik, neden olmasın ki ?

Belki biraz daha makul bir fiyata anlaşılabilir ve taksitlere ortak olacak biri bulunabilir.

Birileri elini taşın altına koymalı.
Siz yeğeniniz için böyle bir imkana sahip olsaydınız yapmaz mıydınız?

Herkesin insanlığı kendine. O vermemiş ben neden vereyim cümlesi burada çok anlamsız kalıyor.

iyide hala istememiş ki .. dayı teklif edelim diyor parayı... vermek istemezsede kimsenin kimseye kızmaya hakkıda yok zaten.. gönül meselesi bu işler..

Arkadaslar merhaba dun aksam esimle aramizda gecen konusmayi paylasmak ve.fikir almak istiyorum. Esimin 3 abisi 2 ablasi var. Abisinin kizinda bobrek yetmezligi var ve evde.diyalize giriyor.
Esimin 2 ablasinin kan grubu yegenine uyuyor biri tahlil yaptirdi sonra kayinvalidesi istemedi diye vaz gecti. Buyuk ablasi ve onun esinin de.kan grubu tutuyor ama pek niyetleri yok. Ben bastan beri ameliyat durumu vs olursa 10 bin civari kredi ceker yardim.ederiz diyordum.
Dun aksam esim ablamlara soyleyelim bobrek versinle biz de 40 bin kadar yardim edelim dedi. Ben nerden bulcaz o kadar parayi ben kredi cekemem zaten kredimiz var bize cikmaz.artik dedim. Arabayi satariz dedi. Cocuklari krese nasil gotureceksin dedim cebap vermedi. Oz halasi bobrek versin diye ben o kadar para neden.veriyorum benden neden bu kadar fedakarlik bekliyorsun dedim cevap vermedi.
Uzun oldu biraz ama siz olsaniz ne yapardiniz cok mu kotu dusunuyorum
bence bır hala ne olursa olsun o parayı kabul etmez bence Allah yavruya da yardımcı olsun na kadar zor bır durum

Diyelim ki bu dert benim yigenimde. Allah korusun cok zor bi durum. Ama uyarsa veririm. Katinvalidem bana verme diyemez, karisamaz. Bu bebenin halalarinda vicdan denen birsey yok. Degil 40.000, 240.000 verseniz bile o halalardan bobrek cikmaz. Bu belli. Ayrica tek bobrekle calisilmaz olgusu nereden cikti? Benim akrabam nakil yapildiktan sonra hic bos durmadı. Çalışıyor mis gibi. Allah sifa versin.

Diyelim ki bu dert benim yigenimde. Allah korusun cok zor bi durum. Ama uyarsa veririm. Katinvalidem bana verme diyemez, karisamaz. Bu bebenin halalarinda vicdan denen birsey yok. Degil 40.000, 240.000 verseniz bile o halalardan bobrek cikmaz. Bu belli. Ayrica tek bobrekle calisilmaz olgusu nereden cikti? Benim akrabam nakil yapildiktan sonra hic bos durmadı. Çalışıyor mis gibi. Allah sifa versin.
Halalarin bu para mevzusundan haberi yokmuş.

Evet biliyorum. Demem o ki vicdanen vermeyen parayla zaten vermez. Kavinvalideri ile esleri kızıyormus ya.
Orası doğru evet.kendi yeğenine böbrek verecek ama birinin eşi diğerinin kayinvalide si. Inşallah uygun bir böbrek bulunur sağlığına kavuşur.

Eşimin böbreği uysaydı verecektik diyorsunuz ama 40 bin tl. İçin çıldırdım diyorsunuz . !

İnanın aklım almıyor, bu iki cümleyi bir araya getirince. Eşinizin bobreği 40 binden daha mı değersiz.

Eğer böbrek veren yoksa ve bu para karşılığında verilecekse yapılabilir böyle bir iyilik, neden olmasın ki ?

Belki biraz daha makul bir fiyata anlaşılabilir ve taksitlere ortak olacak biri bulunabilir.

Birileri elini taşın altına koymalı.
Siz yeğeniniz için böyle bir imkana sahip olsaydınız yapmaz mıydınız?

Herkesin insanlığı kendine. O vermemiş ben neden vereyim cümlesi burada çok anlamsız kalıyor.
Bu forumda aklıselim insanların olduğunu görmek geleceğe yönelik umutlarımı yeşertti. Teşekkürler 1Sen

Paranın kime verildiği önemli mi ? Yabancı birinden organ satınaldıklarını ve paraya ihtiyaç duyduklarını düşün birileri fedakarlık yapacak. Bazıları para verecek bazıları da organ.
40 bin vermek organ vermekten daha buyuk bi fedakarlik gibi yazmis herkes :)

Ne munasebet yaa benimde cokugum cocug evim ohtiyaclarim arti birde kredi borcum varken niye 40 bin lira veriyorum onca kardes varken niye ben boyle bi mebla oduyorum kabul etmezdim esimede kabul ettirmezdim sonucta o para benim ailemin kocamin parasi her kurusunda cocugum colugum hakki var

Back
X