Saç Rengi ve Saç Boyama Organic Natural Colors Saç Boyası kullanan var mı?(kullandım tavsiye ederim)

selamlar.boyayla iligili şunu bilmenizi isterim,ben 1 yıldır kullanıyorum evet çok güzel dogal, saçı yıpratmıyor fakat boyama zamanı gelince mesela diyelimki 2 ay geçti deli gibi kaşıntı oluyor kafanızda özellikle ense kısmında,ve tekrar boyayıncada geçiyor:)sanki bagımlılık yapıyor:)

bu boyanın küllü açık sarı rengini daha önce yine kolestonun natürel serisi küllü açık kumral boyalı saçlarımın üzerine nasıl tutar acaba bir fikri olan varmı.

Bu markayı gördüğümde daha önce önyargılı bir şekilde burun kıvırıyordum..Ama bu gün denedim..Kızıllık olmasın diye 2 kutu kullandım..Biri ana renk diğeri de küllü bir renk idi..Cidden çok beğendim ben de..Beyazları kapatmaz endişem vardı..Öyle aşırı beyazım yok ama yine de var..Gayet güzel kapattı..Üstelik saçları da kurutmuyor sanırım...Şimdilik çok memnunum..Bir dahaki sefere alıcam boyayı gidecem kuaföre bununla boyayın diyecem :) Saçlarımın da daha sağlıklı uzayacaklarını umuyorum...:)

şimdi kızıl bakırını uyguladım yapmayacağım bişi yapıp satıcının tavsiyesine uydum yok organikmiş hamileler bile kullanıyormuş orasını bilmem kimyasal kokusu yok gibi ama 2o dakika sıcak hava tuttum saçımın üstüne geldiği diplerin ısınmadığı yerler boyanmamış resmen. Bazı yerler boyalı bazısı değil!!
Uçlarıda kurumasın diye son 20 dakika bekletilcekmiş 10 dakika da ben ekledim ama işlememiş.

İĞRENÇ Bİ BOYA tavsiye etmiyorum. sürekli okuduğum foruma ilk defa yazıyorum siz benim yaptığım yanlıışı yapmayınnnn!!!

bugun bu boyadan aldim, annemin sacina uygulayacagim. Oncelikle yorum yazan her KK uyesine cok tesekkur ederim! Boyadiktan sonra ben de yorum yazacagim

2 defa boyadım saçımı ancak aptallık edip bakırlıktan kurtulmak istediğim halde küllü tonla karıştırmadım. bundan sonra sadece bu boyayı kullanıcam. boyarken asla boğmuyor, göz yaşartmıyor diğer boyaların aksine, iyice karıştırınca jöle kıvamında oluyor. içinden çıkan şampuanınsa miktarı çok az, kremin de öyle. kalıcılığı da iyi, yıkadıkça akmadı boya.

Yaklaşık 3 yıldır ara ara natural colorsla saçlarımı boyadım.Son 2 kerede saç diplerim yandı resmen.Saç diplerim acıyordu.İçinde hidrojen peroksit ve 1 tane daha madde var.Hidrojen peroksit saçları ve saç derisini sıcaklıkla yakabilirmiş.Boyanın saça girmesi içinde sıcaklık uygulayın diyorlar.Artık boyamı değiştireceğim.

Arkadaşlar boyayı hala kullananlardan yorum bekliyorum. kötünün iyisi sanırım bu boya. diğerlerine nazaran iyidir diye kullanmak istiyorum, saçlarımda dikkat çekecek kadar beyazım var

bana bu markayı doktorum önerdi... 3 aylık hamileyim... zararsız olduğu kanıtlanmış bir markaymış...kapatıcılığını ya da renk tonlarını bilmiyorum ama doktoruma göre güvenilir, korkmadan uygulayabilirsin dedi... yarın alıp deneyeceğim... umarım yorumlardaki gibi bende memnun kalırım... organik olması önemli.. sanırım iki ayrı boyası var biri organik diğeri klasik diğer boyalar gibi...

bugün açıcısını kullandım güzel gayet başarılı saçlarım koyu sarıydı platin yaptım yıpratmadı diğerleri gibi çok şükür

ya ben saçkıran oldum..saçlarım fena döküldü..doktor boyadan dedi..bende mecburen doğal kına kullanıyorum beyazlarım için.ama saçım bayağı toparladı yeni saçlar çıktı,uzadı..fön bile çekebiliyorum artık...şimdi sadece uclarını boyuyorum sarı ışıltılar yapıyorum kendimce..kına,altın sarı gibi boyaları tutuyor aktıkça da güzel bir sarı-bakır oluyor.dipnot olarak belirteyim bu arada kınadan korkmayın yani..
SORUM,bu boya saç döker mi? ya da deri de yanma yapar mı?gerçekten zararı yoksa kullanmak isterim..ama tekrar kınaya döneceksem hiç başlamak istemiyorum..
lütfen dökülme konusundaki tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Bir de hamileler için sakıncalı değil denmiş ama açıcısı da öyle midir acaba?

canım hamilelik şüphen varsa ben kullanma derim. Evet zararlı değil deniyor ama kimbilir ki.. ben kuaförüme sormuştum "boya ne kadar doğal denirse densin sonuçta boyadır" demişti. Saç boyaları hamilelikte son derece zararlı çocuklar sağlık sorunlarıyla dünyaya geliyor Allah korusun..

offff nolcak hamileler bizim saçlarımız planlı bi gebelik değildi benimki bu yüzden sarı saçımla yakalandım bebeğime ve şu anda bayağı dip geldi ve kendi saçım koyu.boyamak istemiyorum ama böyle de dolaşmak istemiyorum.yani mutsuzum

ben bakır kızılı kullanmıştım memnun kaldım çok güzel bir boyaymış

Canım ben de irlanda kızılına boyamayı düşünüyorum bu markanın ama emin değilim yardımcı olur musun, ısıyla boyandığından ısı her yerine değmezse alaca bulaca olur diyorlar. şu an zaten saçım palette 8 77 tarçın bakır ama artık doğal boyaya geçmek istiyorum, çok kararsızım :18:

Arkadaşlar, ben natural colors adlı boyanın 3N olan kahvesini kullandım.

Saçlarım uzun, düz ve daha öncelerden Koleston 4/0 ile boyalı. Bu boyanın avantajları, ciltte leke bırakmıyor, fazla damlayıp akmıyor, başımın ön kısmındaki 50-60 adet beyaz saçı tam olarak kapatabiliyor, kokusu genzi yakmıyor. Ama gelin görün ki dezavantajı, boya 20-25 gün sonra kafanızda yok yani müthiş açılıyor, açık kahve saçlarımın dipleri. Uçlar koleston kaldı, üzerini boyamadı. Kolestona boyadığımda saçım nasıl elime takılıyorsa bu boyada da takılıyor. O takılma hali yaklaşık 5, 6 gün sonra geçiyor. Çok zarar vermiyor. İdareten kullanılabilir.

Merhaba arkadaşlar,
Ben bir çok şeye alerjisi olan bir insanım.
Mesela; Kulak, burun ve göz damlalarında, kremlerde, losyonlarda, pudralarda ve bazı ilaçlarda kullanılan Hidrokortizon 7 butrat ve kortikostroidlere.
Koyu renkli kozmetiklerde, kınada, permada kullanılan bazı maddelerde, dövme malzemelerinde, antioksidan olarak kauçuk ve plastikte bulunan p-Phenylene Diamine adlı madde.
Deterjan, mürekkep, parlak metaller, saç tokaları, imitasyon takılar, renk sabitleyici boyalarda, dudak boyası, saat, düğme, fermuar, anahtar, makas, asansör tutacakları, medikal ürünlerin bir çoğunda, diş protezde, ortepedik ürünlerin bir çoğunda, mutfak ve banyo malzemelerinde ciddi miktarda kullanılan Nikel Sülfata ciddi ciddi alerjim var.
Bunun yanı sıra amonyak, ethil alkol vs de alerjim var.
Benim size tavsiyem önce mutlaka bir yama diye tabir edilen geniş kapsamlı alerji testi yaptırın. Çünkü ben belli başlı bazı markaların organik olduğunu iddia ettiği saç boyaları yüzünden acillik oldum. Kafam gözüm şişti, zehirlendim, cildim mahfoldu demiyorum bile o en basiti idi. Ölümden döndüm resmen.
Biraz yaş biraz da genetik olarak ciddi oranda beyaz saça sahibim ve maalesef bu durum beni ara ara yeni şeyleri test etmeye yönlendirdi.
Hint kınasından zehirlendim, normal kınadan zehirlendim, saç boyasından zehirlendim, organik saç boyalarından da zehirlendim. İğneler, serumlar, ilaçlar... başıma gelmeyen kalmadı.
Uzun yıllar sonra araştırdım ve bu boyayı keşfettim, sütten çokça ağzı yanan birisi olarak önce kolumda denedim, korktum ve sonra bacağımın üst kısmında test ettim daha hassas doku olduğu için. Sonunda yeterince tatmin oldum ve saçlarımı boyattım.
Sonuç; Hastahanelik olmadım, hatta hiç bir yan etkisi olmadı,
Beyazlarımdan kurtuldum.
Saçı yıpratmıyor, kokusu da çok güzel. Gerekli tüm malzemeler kutudan çıkıyor zaten.
Bone, eldiven, kullanım için broşür, boya, dengeleyici hepsi var yani.
Yıllardır da bu markayı kullanıyorum.
Olumsuz yanları ise;
renkler 1-2 yıldır bu kadar çeşitlendi, çok fazla renk seçeneği yoktu eskiden
Bazı renkler uzun süre kalmadan akıyor, özellikle kızılı 1 ay ile 45 gün arasında anca kullanabiliyorsun
Her yerde satılmıyor maalesef ve her kuaförde bulunmuyor.
20 dk boyunca saç kurutma makinesinde kafa kazan oluyor, 4 mevsim çekmesi zor valla
Ama olsun o kadar da diyorum.
Umarım yorumlar ile sizi yeterince bilgilendirmişimdir.
Ben yaklaşık 6-7 yıldır kullanıyorum Organic Naturals i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…