Saç Rengi ve Saç Boyama Organic Natural Colors Saç Boyası kullanan var mı?(kullandım tavsiye ederim)

Merhaba ben bu boyanın açık küllü sarı ve platinini karıştırmayı düşünüyorum ama daha önce kolestonun küllü açık sarısına boyamıştım yine de turunculuk oldu saçımda. Saçını küllü renge boyadığı halde benim gibi turunculuk yaşayıp bu boyanın küllüsüne boyayan ve sonucu söyleyevek olan var mı? Yani diğer küllü boyada turuncu sorunu yaşayan bu boyada da aynı sorunu yaşayan var mı? Bir de saç diplerim koyu kahve diğer yerler hafif turuncumsu kumral bu boyalarla boyayınca dipler ve uçlar eşit tutuyor mu bu çok önemli cvp verirseniz sevinirim

Merhabalar
Benim de hint kınasına, koyu renkli şeylere, kremlere ve en son da saç boyasına alerjim çıktı.
Saçlarım simsiyah ve beyazlarım çok, evde yaptığım doğal ürünler de işe yaramıyor ne yazık ki..
Bu boya için de oldukça tedirginim, öncelikle ufak bir deneme yaptırayım diyorum ancak onun etkisinden bile korkuyorum.

Gerçekten etkili ise hastaneye yakın bir kuaförde deneteyim diyorum, ne dersin?

Arkadaşlar merhaba. Maalesef bi süre siteye girmeye Fırsatım olmadı.
Hamile iken bence kesinlikle saç boyatmayın. Emzirme döneminde de alerjik bi durum var ise vücut farklı tepkiler gösterebilir hatta bebeğinizi bile zehirleyebilirainiz demişti doktorum bana. Ben hamilelik ve emzirme döneminde (hala devam ediyor) saçlarımı hiç boyatmadım. Varsın beyaz kalsın dedim.
Bütün ürünlerin içeriklerinde zaman zaman değişiklikler olabiliyor, bunu mesleğim gereği öğrendim. Bu boyayı ben 2-3 sene öncesine kadar kullanıyordum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Üsttelik bir çok şeye alerjim olmasına rağmen. Ama ben üretmiyorum sonuçta, şakın denemeden Komple uygulama yapmayın. Özellikle hamile iken.
Öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…