- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
-
bn otacı livy kullnıorm kuru yıpranmış boyalı saçlar için.. çok güzel sampuan kokusuda gzl beyaz zambak kokusu.. ayrıca içinde silikon bulunmuor yerimseniben
ikisi arasında kalıyorum hep,organicum daha doğal gibi ama otacı hakkında yapılan olumsuz yorum daha az.her ikisini deneyipte fikri olan var mı?
ikisi arasında kalıyorum hep,organicum daha doğal gibi ama otacı hakkında yapılan olumsuz yorum daha az.her ikisini deneyipte fikri olan var mı?
Organıcıum'u kullandım ben ama hiç memnun kalmadım.Herkes de çok memnun olduğunu söylemiş.Otacıyı da denicem.Kafam deneme tahtası zaten.
tatlım bende 2 haftadr organicum kullanıyorm pek faydasını gördümü söyliyemm bikere hemn ertesi gün yağlanma oluyo ve saçlar çokağırlaşıyo zamnla geçer diye hala kullanıyorm ama bakalım neolcak bide saçlarımı banyodan sonra tararkn eskisnden çok dökülüyo tek iy tarafı saçlarıma krem sürmedn yumuşack oldu son bi hafta daha deniycm dökülme yağlanma devm ederse bırakıcam alırken bana saçınz zamnla alışcak bırakmayn devm edn demişlerdi şimdilik ediyorm sonuçları yazarm
ewet ben kullanıyorum yeni kullanmaya başladım ama farkı farkediliyor hemen.
saçlaım işlem gördüğü için kuruluk var ve saç kremi kullanmadan aska tarayamıyordum. organicum kullanırken saç kremine ihtiyaç duymuyorum artık ve saç dökülmem de eskiye nazaran çok çok azaldı. tavsiye ederim.
eczaneden aldım fiyatı da; 19 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?