- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
-
kızlar bu şampuanı kullananız yok mu?
çok şaşırdım yağlandırmasına,çünkü bende organicum da karar verip onu aldım bu ikinci kullanışım fakat kuruluğa neden oldu.yıkadığımın 4. gününde bile saçlarım daha yağlanmamıştı bu iyi değil çünkü saç kendi yağıylada beslenir ama dökülmeyi azalttı..annemin saçlarını ise hem dolgun hem canlı gösterdi benim için değil ama annem için doğru şampuanı buldum sanırım.yinede bende 1 ay kullanmaya devam edeceğim.
Kandırıla kandırıla paranoyak olduk benim kocam kimyager, yanımda oturuyor aynen yazıyorum - Ammonium Lauryl Ether Sulfate - ALES besin maddeleri üreten fabrikalarda susuz temizleyici olarak kullanılabilen zararsız bir yüzey aktifmiş. Özellikle süt, yoğurt vb. fabrikalarda bakteri üremesini önlemek açısından su kullanmaksızın boruları bu malzeme ile temizliyorlarmış, üretilen besin maddesinin içerisinde hepimiz çok az bu maddeden yemekte veya içmekteymişiz. Yani öyle korkacak birşey yokmuş. Korkulması gereken SLS ve SLES denenlermiş, birçok kzmetik üreticisi artık SLS ve SLES kullanmaktan vazgeçmiş.
Bilginize sunarım
Organicum organik bir şampuan değil galiba arkadaşlar, sertifikası yoktu çünkü, aldımı bilemiyorum şu anda. Sertifikalı organik şampuanları öğrendiğimden beri baya için rahat, kullandığım ürünlerin bana ve bebeğime zararı olmadığından emin oluyorum. bebeğiniz ve sizin için erbaviva'nın bebek şampuanını tavsiye ederim. Saru adresinden sertifikalar ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Eşim yine saru organikten tedavi edici aloe veralı şampuan kullanıyor. saç dökülmeleri durdu ve saçları gürleşti. Benim dökülme problemim yok gibiydi ama benimde saç tellerim kalınlaştı.
DOA ürünleri %100 bitkisel mi ?
Hem bitkisel olup hemde çok ucuz olması ilginç geldi bana.
Benim kozmosepeti nden aldığım ısırganlı şampuanın yanında birde ısırganlı sıvı sabun göndermişler hediye olarak.
Ellerimi yumuşacık yaptı. %100 ısırgan yağındanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?