nasil bi sonuc aldin? ilk kullanimda bile fark gordun mu?
deneyelm bakalim hindistan cevizi saca iyi geliyor zaten.
Ben de bu markanın bu serisinin serumu var.Ben pek kullanmadım gerçi ama onarıcı özelliği güzel.Sadece saçlarımı yağlı yapıyor.Bu yüzden pek kullanmıyorum.
okadar kuru saçlarım varki bi ürün kullanıpta yağlandırdığını bilmem hiç. senin saçların normalde yağlımıdır, kurumu cnm? eğer kuruyken yağlandırıyorsa bence güzel bir ürünmüş
nerelerde bulunur?
aynı şekilde benim saçlarım da hiç yağlanmıyor. en fazla yazın saç diplerim terler,o da normal bir yağlanma gibi değil.
okadar kuru saçlarım varki bi ürün kullanıpta yağlandırdığını bilmem hiç. senin saçların normalde yağlımıdır, kurumu cnm? eğer kuruyken yağlandırıyorsa bence güzel bir ürünmüş
Yok mu başka kullanan? Nedir son durumlar? Yararlı bir ürün, konuyu güncel tutmak gerek...
ben menun kaldım aslında tatlım. pratik güzel bir ürün. şimdilerde fırsat buldukça protek ammino keratin maskesini kullanıyorum. bu ara pek saçlarımla ilgilenemiyorum aslındagliserinli su dışında düzenli kullandığım bişey yok malesef, üşengeçlik modundayım. benden başkada bu maskeyi kullanan yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?