Saç Bakım Ürünleri organix coconut milk derinlemesine onarıcı saç bakım maskesi

Yağ formda mı yoksa serum formda mı doku olarak?

Bu arada başlıkta adı geçen ürünü geçenlerde sorum ama eczqacı bu ürünün artık gelmediğini söyledi,ne kadarı doğru bilmiyorum ama internette var hala...

Yağ formunda canım.fısfıslı şişede, 118 ml.saçın röfleli yanılmıyorsam? Parlatıcı ürünler sarı saçta pek kendini göstermez bilirsin, ama bunun verdiği parlaklık sarı saçta bile belli oluyor.yanılmıyorsam 50 tl gibi bir fiyatı olmalı,çok az kullanıldığından çok uzun süre gidiyor.6 ay fln kullanırsın rahat.

Cnm sorunu üstte yanıtladım,alttaki cümleyi okumadan yazmışım,bugün coconat milk serisini gördüm ben,o yüzden bu başlığa girdim yorumları okuyayım diye,coconut milk serisi devam ediyor yani,cocoa butter serisi kalktı diye biliyorum, ki muhteşem bir kokusu vardı

Son düzenleme:

Hayır canım röfleli değil, kendi doğal sarı saçlarıma sadece 20 lik oksidan ile 20 dakikada hızlı servis güneş balyajı atıyorum senede bir kere hepsi bu. Saçımı komple bir kere kumrala boyamak istedim onda da aldım dersimi bir daha boya moya tövbe Tek olay parlatma ise saçlarım zaten parlak ama nemlendirme ve ısıdan koruma etkisi varsa bak o zaman düşünebilirim işte, fiyatı da normal...

E cocoa butter'da o eczanede vardı... Bunlar işine gelene var gelmeyene yok mu diyor anlamadım :2:

Hızlı servis güneş balyajı mııı hem de kendin atıyorsun? Süpermiş :) öyle yeteneklerim olsa hiç çekmeyeceğim bu kuaförlerden, acımıyorlar hiç saça.paylaştın mı canım biryerlerde nasıl yaptığını? Becerir miyim acaba ben de?

Yağa gelince ben en çok parlatma özelliğini sevdim.evet nemlendiriyor da (içinde keratin yağı ve avokado yağı varmış).yine de hu anlmda diğer kuru yağlardan çok farklı olduğunu düşünmüyorum,diğer yağlara üstünlüğü sağladığı parlaklık bence.parlaklık amacın olmadığına göre, elinde de bu tip bir yağ varsa hiç gerek yok bence.elindeki bitince denemek için alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…