Saç Uzatma Yöntemleri Organix kakao yağlı saç uzatma sampuanını kullandım!

bebekokusu

aşk bekleyen:)
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
169
43
98
Ankara
sinamekili kürü yapmak için malzeme almaya gittiğim aktarda gördüm üzerinde hızlı uzama şampuanı diye yazıyordu , bir kerede kaliteli bir şampuan kullanayım dedim ve aldım 34tl di sanırım burdaki bakım kremi ama aktarda kremi kalmamıştı zaten bu şampuanı orda bulmam bile sasırtıcıydı suan 3cu yıkamadayım saclarım ınce tellıdır benım söner hemen saç derıme yapısır ancak bu sampuandan sonra dolgunlastı saclarımın ucları yanıktı bılmıyorum kullandıgım maskeden de kaynaklı olabılır ama yumusacık hıc yanmamıs gıbı oldu , ben cok memnunum kızlar kokusuda dustan cıkınca hala sacta kalıyor yenı pişmiş kek kokusu gibi henuz yenı oldugu ıcın uzama konusunda bır yorum yapamayacgm ancak hacımlendırmek ıcın aldıgım sampuanlar bıle dolgunlastırmamıstı sacımı ben cok memnunum 3 ay sınamekılı kür+organixi kullanıcam sonra goruslerımı bıldırıırım resımlı olarak :)))

Organix Cocoa Butter Hzl Uzama Bakm Kremi 385ml | 30,60 TL fiyat | DermoEczanem - Online Dermokozmetik

bu da aldıgım sampuan

http://www.dermoeczanem.com/?urun-2989-Organix-Cocoa-Butter-Hizli-Uzama-Sampuan-385ml.html

Son düzenleme:
Ben de sizin yazdıklarınızı görünce araştırdım , güzel bir şampuana benziyor.. şampuanım bitince almayı düşünüyorum , uzama görürseniz burda paylşırsanız sevinirim ;)

benim de ince telli ve uçları 2-3 defa rengini kendim açtığım için fena halde yanık. uçlarına argan yağlı serum sürdüğümde 2. gün yağlanıveriyor iyice kafama yapışıyor. bu şampuanı mutlaka deneyeceğim. teşekkürlerr

kızlar yaklasık 20 gun oldu kullanıyorum bu sampuanı uzama konusuna gelıcek olursak cok buyuk bır fark goremedım henuz hafıf hafıf uzuyor ama sac gercekten kendıne geldı tellerı dolgunlastı ama bunu kullanmadan önce clear lımon özlü kullanıp yagları temızlıorm ve dıger sampuanın daha ıyı nufus etmesını saglıyorum clear ıse yarıor bu konuda maskemde elseve 1 aylık sure dolunce resım koyucm sız karar verın :34::34:

Mucize gibi bir ürün. Ben saç kremi ile beraber kullanmaya başladım. İlk günden inanılmaz bir etki gördüm.

Konuyu hortlatıyorum gibi olacak ama artık bu şampuanı üretmiyorlar mı acaba ne kadar site varsa baktım bulamadım

Back
X