- 20 Kasım 2018
- 13.929
- 52.608
- 598
- 35
- Konu Sahibi lorellacik
Üstünde ne varŞu an üstüm müsait değil deneyemedim bi dahaki sefere inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstünde ne varŞu an üstüm müsait değil deneyemedim bi dahaki sefere inşallah![]()
Bi fotoğraf atsana boydan cimcime. Soz bakip silicem hemen.fistolu pazen gecelik senin?
Ay utanırımmmBi fotoğraf atsana boydan cimcime. Soz bakip silicem hemen.
vavv, orgazm garantisi verilmiş, ben bu kadar net konuşamam açıkçasıSizin üstte olduğunuz pozisyonda içinizde olacak şekilde sürtünerek ilişkiye girmeyi deneyin. Sonra gelin ve bana dua edin![]()
Kime söylediysem yaşandı yahu.vavv, orgazm garantisi verilmiş, ben bu kadar net konuşamam açıkçası![]()
Kime söylediysem yaşandı yahu.
Kadınlar konuşun susmayın.![]()
aynısını eşiniz sandalyede otururken yapınSizin üstte olduğunuz pozisyonda içinizde olacak şekilde sürtünerek ilişkiye girmeyi deneyin. Sonra gelin ve bana dua edin![]()
benim azcık fazlalığım var, sandalyede uzandığı kadar keyifli olmuyor, bide daha çabuk yoruluyorum sanki. yüz üstü yatayım tembel tembel işimi göreyimaynısını eşiniz sandalyede otururken yapın![]()
benim de var şekerim hangimizin yokkibenim azcık fazlalığım var, sandalyede uzandığı kadar keyifli olmuyor, bide daha çabuk yoruluyorum sanki. yüz üstü yatayım tembel tembel işimi göreyim![]()
Canım seninki biraz geniş ondandır dar olsa ucarsın havalaraMerhaba,
Cinsel isteğim olmasına rağmen orgazm olabildiğimi düşünmüyorum. Yani o orgazm hazzını yaşadığımı düşünmüyorum kayganlık ve istek arzu konusunda hiçbir sorunum yok ben de istiyorum ancak birliktelik esnasında orgazm olamıyorum. Partnerimin boşalmasından da keyif alıyorum ama ben de kayganlık dışında orgazm hazzını tadamadığım için rol yapmam gerekiyor.
Bununla ilgili alabileceğim bir takviye varmıdır? Varsa kullananların yorum ve tavsiyelerini rica ediyorum.
Nerden biliyosunuz geniş olduğunu?Canım seninki biraz geniş ondandır dar olsa ucarsın havalara
evet aşko, yatakta olumca ayaklardan güç almak zorlaşıyor, yorucu oluyor, dur deniyelim biz bunu, şaşırtayım herifibenim de var şekerim hangimizin yokki
ayaklarım yerde olduğu için daha fazla güç alabiliyorum, daha rahatıma geliyor benim.
bir de herif de popodan destekliyor, iş yüküm azalıyor![]()
beline kuvvet şekerimevet aşko, yatakta olumca ayaklardan güç almak zorlaşıyor, yorucu oluyor, dur deniyelim biz bunu, şaşırtayım herifi![]()
canım mükemmel oldu yaa, topukluyuda giyince herifin ayrı bi hoşuna gittimbenim de var şekerim hangimizin yokki
ayaklarım yerde olduğu için daha fazla güç alabiliyorum, daha rahatıma geliyor benim.
bir de herif de popodan destekliyor, iş yüküm azalıyor![]()
canım mükemmel oldu yaa, topukluyuda giyince herifin ayrı bi hoşuna gittim![]()
dene valla aşko, topuklardan daha kolay destek aldım, bizimki zaten sever böle şeyleri onuda benide ekstra yükseltti, hareketlerim kolay olunca acayip coşkulu orgazm oldum hatta ayağımı yere vurmuşum o an kasılmada ayakkabının biri çıkmış gitmişsen olayı başka seviyeye taşımışsın
bunu da ben deneyeyim
işte böyle bebeğimhareketlerim kolay olunca acayip coşkulu orgazm oldum hatta ayağımı yere vurmuşum o an kasılmada ayakkabının biri çıkmış gitmiş![]()
canım iğtiraf etmeliyim bukadarını beklemezdim. yatakta yüz üstü orgazm oluyordum ama bu fena oldu, bıraksa düşerdim o kadar söyliyim, kasılmaktan titremekten ayaklarım beni taşımazdı. pozisyon koltuğu lüks bize yaa, yer bulması koyması falan bi dert olur. kırbaçlamamda tekmelerim valla :) topukluyu dene sonucu yaz, hareket esnasında topuktan gelen ufak sesler falan anlattığına göre onuda kendinden geçirmiş, topukluda bi tık kalçalarda ambiyans katıyor ya :)işte böyle bebeğim
bin üstüne vur kırbacı benim olacaksın de
şaka bir yana keşfettiğimden beridir fanı olduğum bir şey benim de. her zaman yapmıyoruz ama her defasında i-na-nıl-maz orgazm oluyorum, 3-5 dakika kendime gelemediğim oluyor
o yüzden eve pozisyon koltuğu bakıyorum ama alamadım bir türlü![]()
Ah be tüm sırrı bozdun! Demekki bu kadar çözüm önerileri cinsel terapiler falan hepsi boşmuş. Bu kadar insan bunu fark edemedi de sen nasıl hemen tespit ettinCanım seninki biraz geniş ondandır dar olsa ucarsın havalara