Orgazm Hazzı Yaşayamama

benim azcık fazlalığım var, sandalyede uzandığı kadar keyifli olmuyor, bide daha çabuk yoruluyorum sanki. yüz üstü yatayım tembel tembel işimi göreyim :D
benim de var şekerim hangimizin yokki 😂😂😂
ayaklarım yerde olduğu için daha fazla güç alabiliyorum, daha rahatıma geliyor benim.
bir de herif de popodan destekliyor, iş yüküm azalıyor 😂😂😂😂😂

Merhaba,

Cinsel isteğim olmasına rağmen orgazm olabildiğimi düşünmüyorum. Yani o orgazm hazzını yaşadığımı düşünmüyorum kayganlık ve istek arzu konusunda hiçbir sorunum yok ben de istiyorum ancak birliktelik esnasında orgazm olamıyorum. Partnerimin boşalmasından da keyif alıyorum ama ben de kayganlık dışında orgazm hazzını tadamadığım için rol yapmam gerekiyor.

Bununla ilgili alabileceğim bir takviye varmıdır? Varsa kullananların yorum ve tavsiyelerini rica ediyorum.
Canım seninki biraz geniş ondandır dar olsa ucarsın havalara

ayaklarım yerde olduğu için daha fazla güç alabiliyorum, daha rahatıma geliyor benim.
evet aşko, yatakta olumca ayaklardan güç almak zorlaşıyor, yorucu oluyor, dur deniyelim biz bunu, şaşırtayım herifi :D

canım mükemmel oldu yaa, topukluyuda giyince herifin ayrı bi hoşuna gittim :D

sen olayı başka seviyeye taşımışsın 😍
bunu da ben deneyeyim
dene valla aşko, topuklardan daha kolay destek aldım, bizimki zaten sever böle şeyleri onuda benide ekstra yükseltti, hareketlerim kolay olunca acayip coşkulu orgazm oldum hatta ayağımı yere vurmuşum o an kasılmada ayakkabının biri çıkmış gitmiş :D adama hemen beni yatır acayip kesildim dedim, ta neden sonra farkettimki ayakkabının biri yok, diğerinide ona çıkarttırdım tabi. :D o kadar hizmet ettirdim kendime :D

hareketlerim kolay olunca acayip coşkulu orgazm oldum hatta ayağımı yere vurmuşum o an kasılmada ayakkabının biri çıkmış gitmiş :D
işte böyle bebeğim 🤭🤭
bin üstüne vur kırbacı benim olacaksın de 😂😂

şaka bir yana keşfettiğimden beridir fanı olduğum bir şey benim de. her zaman yapmıyoruz ama her defasında i-na-nıl-maz orgazm oluyorum, 3-5 dakika kendime gelemediğim oluyor 🙈🙈
o yüzden eve pozisyon koltuğu bakıyorum ama alamadım bir türlü 🙈🙈

işte böyle bebeğim 🤭🤭
bin üstüne vur kırbacı benim olacaksın de 😂😂

şaka bir yana keşfettiğimden beridir fanı olduğum bir şey benim de. her zaman yapmıyoruz ama her defasında i-na-nıl-maz orgazm oluyorum, 3-5 dakika kendime gelemediğim oluyor 🙈🙈
o yüzden eve pozisyon koltuğu bakıyorum ama alamadım bir türlü 🙈🙈
canım iğtiraf etmeliyim bukadarını beklemezdim. yatakta yüz üstü orgazm oluyordum ama bu fena oldu, bıraksa düşerdim o kadar söyliyim, kasılmaktan titremekten ayaklarım beni taşımazdı. pozisyon koltuğu lüks bize yaa, yer bulması koyması falan bi dert olur. kırbaçlamamda tekmelerim valla :) topukluyu dene sonucu yaz, hareket esnasında topuktan gelen ufak sesler falan anlattığına göre onuda kendinden geçirmiş, topukluda bi tık kalçalarda ambiyans katıyor ya :)

Back
X