Orgazm mı Oluyorum?

usb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
72
1
98
Hatay
yenı evliyim. eşimle ilişkiye girmeden önce ön sevişme mutlaka oluor. carsafı ıslatacak sekılde ıslanıyorum. sonra ilişkiye baslıyoruz. bir süre sonra kasılmaya ve azıcık titremeye baslıyorum.eşimin devam etmesini engelliyorum. korkuyorum. acaba orgazm mı oluyorum. hissetiklerim orgazm belirtilerimi. klitoris ya da vajina orgazmı varmıs. hangisi benimki. kasıldıktan sonra biraz sıvı gelior. yeni evli oldugum için pek bilmiyorm. yardımcı olursanız sevinirim:77:

Keyfini çıkar canım...
Orgazm oluyorsun evet...
Bunu yaşamayan kadınlarda var...
Şanslısın...

Keyfini çıkar canım...
Orgazm oluyorsun evet...
Bunu yaşamayan kadınlarda var...
Şanslısın...

tsk ederım cnm. peki ben kasılırken ya da sonrasında eşim bosalmamıs ise dvm edebilir mi. bir de orgazm olan kadınlar sıvı fıskırıyormus. bende oyle bi durum yok. 7-8 damla bisey.

tsk ederım cnm. peki ben kasılırken ya da sonrasında eşim bosalmamıs ise dvm edebilir mi. bir de orgazm olan kadınlar sıvı fıskırıyormus. bende oyle bi durum yok. 7-8 damla bisey.

canım herkesin orgazmı aynı olucak diye bir kaide yok birinin ki fışkırır birininki az akar yani bu kişisel ilişkiye bağlı birşey.. ayrıca ilişki sırasındaki kasılmaların orgazmın belirtileri canım eşin boşalmadan devam ederse vajinal orgazm olursun ve sende boşalırsın..

bosalma aninda sivinin geldigini fark edebiliyo musun?

kadinlarda bosalma erkeklerinki gibi degil koyu beyaz cok bisey olur bu gunlerin gercekten tatini cikar ve durmayin iliskiye devam edin esin bosalma ihtiyacini kendi karsilamasin sonra onada alisir bi daha bu gunleri mumla ararsin

kadinlarda bosalma erkeklerinki gibi degil koyu beyaz cok bisey olur bu gunlerin gercekten tatini cikar ve durmayin iliskiye devam edin esin bosalma ihtiyacini kendi karsilamasin sonra onada alisir bi daha bu gunleri mumla ararsin

erkekler gerçekten bir müddet sonra sıkılıyormu sevişmekten ?? yani anladığım kadarıyla her kez bu günler dediğine göre ya seyrekleşiyor sonrasında ya da tamamen bitiyor mu ilişki ??

erkekler gerçekten bir müddet sonra sıkılıyormu sevişmekten ?? yani anladığım kadarıyla her kez bu günler dediğine göre ya seyrekleşiyor sonrasında ya da tamamen bitiyor mu ilişki ??

canım benim düşünceme göre sıkılmak değilde örneğin yeni evlilik dönemlerindeki cinsel birliktelik ve heyecanla çocuk olduktan sonraki cinselliğe ayrılan zaman heyecan vs aynı olmuyor bunu bizzat yaşayan biri olarak söyleyebilirim.. Çocuk dahada buyudukçe gitgide seyrekleşiyor zaten o yuzden ilk dönemlerin tadını çıkarmak kanaatindeyim bende..

canim peki koyu beyaz olan akinti yogun bi sekilde mi oluyo carsafi islatacak kadar mi yani?yoksa bazi filmlerde ki gibi fiskiran bi sekilde mi?

Son düzenleme:
canım o sıvı boşalma falan değil çünkü kadınlar boşalmaz.zevk alır orgazm olur,zevk suyu salgılarlar ama boşalmazlar.sadece erkekler boşalır.filimlerde olan hayal ürünü fantastik bir şey.istesen bunu doktora danışabilirsin ya da sağlık sitelerinden araştır.orgazm sırasında kalp atışları ve solunum hızlanır,göz bebekleri büyür ve kasılmalar olur ama öyle bir boşalma durumu olmaz.

canım o sıvı boşalma falan değil çünkü kadınlar boşalmaz.zevk alır orgazm olur,zevk suyu salgılarlar ama boşalmazlar.sadece erkekler boşalır.filimlerde olan hayal ürünü fantastik bir şey.istesen bunu doktora danışabilirsin ya da sağlık sitelerinden araştır.orgazm sırasında kalp atışları ve solunum hızlanır,göz bebekleri büyür ve kasılmalar olur ama öyle bir boşalma durumu olmaz.

burada okudugum seylere gore de vajinal orgazm diye bisey varmis idrar cikisi oluyomus herhalde?

Bi de ben yaşasam şu olayı...
Yeni evlisin ve yaşıyorsun ne mutlu sana
Ben kaç yıllık evliyim hala tık yok

Kızlar orgazm olmanın sırrı eşinize yada partnerinize kendinizi bırakmanızdır. Bırakacaksınız ama eşinizin yada partnerinizinde gerçekten size zevk veriyor olabilmesi gerekiyor. Ön sevişme ile başlayan şehvet kadında rahatlama ve ıslanma, erkekte ise hazırlanma evresini beraberinde getirir. Ne kadar zevk alırsanız o kadar çabuk ve güzel olur sevişmeler. Ben ne yapıyorum misal eşim mumdan, karanlıktan ve hafif müzikten acaip hoşlanıyor, kışkırtıcı elbiseler ve o güne has daha bakımlı olmamdan haz alıyor bunları yaptığımda ise 2 mizde işte bu diyebiliyoruz. Önemli olan eşiniz veya partnerinizle bunu konuşuyor olabilmeniz.

Yoksa siz salarsanız kendinizi, eşiniz salarsa ne sevişme olur ne orgazm. Haksızsam uyarın :)

kizlar gulmeyin ama bende 11 yillik evliyim, 28 yasindayim surda bir iki yildir biseler hissediyorum.onceden esime cok kisltlamalar getiriyodum.simdi tamamen kendimi ona birakiyorum.(utandim valla):17::17::17:

Back
X