Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben orgazm gec oluyorm birde normal oluyorum bazılarındaki gibi fıskırma vs olmuyor neden bende oyle olmuyor acaba. Sıvı gelmiyor titreme kasılmalar oluyor öyle rahatlıyorum
Kızlar ben orgazm gec oluyorm birde normal oluyorum bazılarındaki gibi fıskırma vs olmuyor neden bende oyle olmuyor acaba. Sıvı gelmiyor titreme kasılmalar oluyor öyle rahatlıyorum
Bende de squirting denilen fışkırma hiç olmuyor. Ülkemizde orgazm olamayan birçok kadın var ne yazıkki. Bu da ya kendi bedenlerini yeterince keşfedememekten ya da partnerinin, eşinin tecrübesiz olup tam doyum sağlayamamasından oluyor. Ben orgazm olurken kalp atış hızı artıyor, yüzüm kızarıyor, vajina bölgesinde ritmik halde titremeler oluyor. Siz de geç orgazm oluyorsunuz bu bir sorun değil bence.