Herşeyi yapıyor derken? Klitoris masajı yapıyor mu mesela?Kızlar ben bir kaç ay evli olmama ragmen ilk bir iki ay orgazm oluyordum onun dışında hiç olamıyorum . İstek bile olmuyor. Eşim naparsa yapsın asla orgazm olamıyorum özel kadın dogum psikologuna gönderdi doktor ama daha gitmedim. Yasayan varmı bu durumu acaba
Çocuk fikrini çıkart aklından sevişirken yoksa gerçekten orgazm olamazsın bende öyleydim, sevişirken sadece zevke odaklanmaya başladım o zaman orgazm promlemi kalktı ortadan, çünkü ister istemez insanda bir görev bilinci oluyor garip birşeye dönüşüyor seks o zaman bana göreYa bilmiyorum ki çocuk istiyorum aklımda omu var acaba yoksa onun dısında rahatm bi sıkıntım yok
Evet olablrde bilmiyorum nasıl cıkarayım aklımdanÇocuk fikrini çıkart aklından sevişirken yoksa gerçekten orgazm olamazsın bende öyleydim, sevişirken sadece zevke odaklanmaya başladım o zaman orgazm promlemi kalktı ortadan, çünkü ister istemez insanda bir görev bilinci oluyor garip birşeye dönüşüyor seks o zaman bana göre
Hayr normal ilaç bile kullanmıyorumÖnceleri olup da şimdi olmamak enteresan, bir ilaç mı kullanıyorsunuz örn antidepresan?
Evet olablrde bilmiyorum nasıl cıkarayım aklımdan
Masturbasyonla orgazm olabiliyor musunuz? Olabiliyorsanız durum pskolojiktir net (eşe karşı bilinçaltı öfke, stres, düşünceler vb faktörler). Eğer olamıyorsanız psikolojik de olabilir (stres vb) fizyolojik de olabilir.Hayr normal ilaç bile kullanmıyorum
Kafanızda eşinizle farklı fanteziler kurun, ilişki başlamadan saatler önce aslında ufak ufak sevişmeye başlayın erotik mesajlar atın birbirinize geceye daha heyecanlı olursunuzEvet olablrde bilmiyorum nasıl cıkarayım aklımdan
Kızlar ben bir kaç ay evli olmama ragmen ilk bir iki ay orgazm oluyordum onun dışında hiç olamıyorum . İstek bile olmuyor. Eşim naparsa yapsın asla orgazm olamıyorum özel kadın dogum psikologuna gönderdi doktor ama daha gitmedim. Yasayan varmı bu durumu acaba
Çok büyük ihtimalle psikolojik, seks yaparken tadını cıkarnaya bak, anı yaşa ve stres durumunu kafandan at, çok daha iyi hissedeceksin.bence de psikolojik olabilir diye düşünüyorum, eğer rahat değilsen kafanda bazı düşünceler varsa beynin rahatlayamıyor olabilir, kendini rahat ve güvende hissediyor musun
Eşin kilitoris ve G noktandan ritmik olatak uzun süreli oral yapmalı yavaş ve hissettirerek emmeli, iç dudaklar dahil o zaman emin ol orgazm zirvede yasarsın.Kızlar ben bir kaç ay evli olmama ragmen ilk bir iki ay orgazm oluyordum onun dışında hiç olamıyorum . İstek bile olmuyor. Eşim naparsa yapsın asla orgazm olamıyorum özel kadın dogum psikologuna gönderdi doktor ama daha gitmedim. Yasayan varmı bu durumu acaba
Emin ol yapıyor ama yokkEşin kilitoris ve G noktandan ritmik olatak uzun süreli oral yapmalı yavaş ve hissettirerek emmeli, iç dudaklar dahil o zaman emin ol orgazm zirvede yasarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?