orgazm olamıyorum

byrmozlm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
40
7
13
33
merhaba arkadaşlar ben 4 aydır evliyim sadece bir defa orgazm oldum hissederek yaklaşık 3 aydır orgazm olamıyorum psikolojim çok bozuldu zevk alıp bunun boşa gitmesi beni deli ediyo eşimi suçluyorum sürekli içimden ona karşı soğuyorum yardım edin hatta nefret bile etmeye başlıyorum ne yapıcağımı bilemniyorummm :(

Konuyu cinsellik bölümüne acsaydiniz daha iyi olurmuş.. Ben henüz bekarim ama araştırmalarıma gore kritoral orgazm ile vajinal orgazm ayni şey oluyor o yüzden bunlar farklı şeyler değil. Esinizi suclamayin belki de sizde yeteri kadar istek yoktur..

Sorunun En Çoğu sende Eşine kızma... Odaklanamama isteksizlik Senden Kaynaklanıyor.. Eşinede Bunu Söylemelisin.. Oda Kendi hatasını Fark eder

merhaba arkadaşlar ben 4 aydır evliyim sadece bir defa orgazm oldum hissederek yaklaşık 3 aydır orgazm olamıyorum psikolojim çok bozuldu zevk alıp bunun boşa gitmesi beni deli ediyo eşimi suçluyorum sürekli içimden ona karşı soğuyorum yardım edin hatta nefret bile etmeye başlıyorum ne yapıcağımı bilemniyorummm :KK43:

Eşin erken mi boşalıyor?

hayır erken boşalmıyor ama bendede isteksizlik yokki zevk alıyorum ama boşalmıyorum boşaldığımdada bunu hissetmiyorum :(

merhaba arkadaşlar ben 4 aydır evliyim sadece bir defa orgazm oldum hissederek yaklaşık 3 aydır orgazm olamıyorum psikolojim çok bozuldu zevk alıp bunun boşa gitmesi beni deli ediyo eşimi suçluyorum sürekli içimden ona karşı soğuyorum yardım edin hatta nefret bile etmeye başlıyorum ne yapıcağımı bilemniyorummm :KK43:

sen 4 aydır evlisin . ben 6 yıldır evliyim sadece bir kez orgazm oldum ve çok mutsuzum.
eşimi çok seviyorum haftada 5-6 kez birlikte oluyoruz çoğunu da ben istiyorum. üstelik eşim erken de boşalmıyo. genelde 2. seferi de yapıyoruz. ama ben orgazm olamıyorum. evet çok zevk alıyorum ama olmuyor. seni çok iyi anlıyorum. ilişkinin sonunda insan geriliyo. ya çok kötü bir durum. klitoral orgazm oluyorum bazen eşim ilişkiden sonra veya önce (genelde sonra) sevişirken dokunuyor falan. ama vajinal orgazm maalesef...

Bende evliliğimin ilk 3 ayında orgazm olamadım.Çünkü kendimi odaklayamıyordum.Eşime ve beraber olmaya alışınca orgazm olmaya başladım.Eşimin bunda çok büyük etkisi var elinden geleni yapıyor erken boşalmıyor aşkmmm :KK68:Bence konsantre olmak ve eşin destek olması çoooookkk önemli :KK66:

Daha 4 ay olmuş bir dur hele
Kendini tanımalısın derlerdi hep bununla neyi kastettiklerini merak ederdim
Yani o anda bazı seni hızlandıracak kilit noktaları keşfetmelisin
Mesela bir yerine dokunmak ya da bir şeyi hayal etmek vs gibi
Bir de tavsiyem ordaki kasları geliştirmeye yönelik çalış
Ben ilk 6 ay olamamıştım sonra öğrendim ama bu egzersizler bende baya etkili oldu :KK33:

Kendini tam teslim etmiyorsun,bu zaten hemen baslarda olcak biyes degil,yillarin bastirilmis duygulari cok etken..
Seks yapmayi bi keyif olarak gormelisin gorev degil..
Bende 6 ay sonra flan olmstum ilk orgazmimi..tabi bi cok degisiklikten sonra..

Daha 4 ay olmuş bir dur hele
Kendini tanımalısın derlerdi hep bununla neyi kastettiklerini merak ederdim
Yani o anda bazı seni hızlandıracak kilit noktaları keşfetmelisin
Mesela bir yerine dokunmak ya da bir şeyi hayal etmek vs gibi
Bir de tavsiyem ordaki kasları geliştirmeye yönelik çalış
Ben ilk 6 ay olamamıştım sonra öğrendim ama bu egzersizler bende baya etkili oldu :KK33:
Egzersiz demissiniz nasil egzersizler bunlar ya bende korkuyorum nısanliym dügünüm olack dügünüm olmadan bu konulari halletmek istiyorum.
Bide orgazm dedgnz şey tam ne nasil bi şey yani vajınadan akinti gelmesi gbi bisey mi. İnanin bilmiyorum ?(

Egzersiz demissiniz nasil egzersizler bunlar ya bende korkuyorum nısanliym dügünüm olack dügünüm olmadan bu konulari halletmek istiyorum.
Bide orgazm dedgnz şey tam ne nasil bi şey yani vajınadan akinti gelmesi gbi bisey mi. İnanin bilmiyorum ?(

olunca anlarsın inan ki orgazm olduğunu :27:
anlamaman imkansız
mesela wcdeyken idrarını yaparken arada tutup bırakıyorsun ki onu durdurmak zordur bunu daha detaylı anlatıyor kegel egzersizleri yazarsan çıkar
ben artık tamponu çıkartıyorum yav dokunmadan kontrolünü ele aldım kaslarımın :27:

Gelen bisey yok sadece iliski esnasinda islanirsin da onun biraz daha islagi gbi dusun..
Butun hersey saniyeler icinde olur biter,muthis kasilmalar,bamabaska duygular anlik ama sanki saatler surmus gbi bir zevk tufani..
Beyin ve bedenin rahatlamasi iste.)

:)
Gelen bisey yok sadece iliski esnasinda islanirsin da onun biraz daha islagi gbi dusun..
Butun hersey saniyeler icinde olur biter,muthis kasilmalar,bamabaska duygular anlik ama sanki saatler surmus gbi bir zevk tufani..
Beyin ve bedenin rahatlamasi iste.)
:) anladim canim valla saolasin mesajlarn icin daha çok sorum olur sana özeldn yazarim yine ;)

Bendede o sorun vardi iki yillik evliyim hatta bir iki konu basligim vat bu konuyla ilgili iki yildur faha yeni bir aydir anlamaya basladim intrnt.okuya okuya ohrendi. Drtayli bilgiyu esm erken bosaldgi icin gevktirici kullaniyoruz cok iyi oluyo vr cok guzel org oluyorumm iji seneden sinra ole olmaynca anlayabiliyorum hissedrmeynleru cok konsantre olsnlar ltf :) iyi oluyo o zmn

Ben 1 senelik evliyim... Benim orgazm olmama sorunum olmadı şükür... Ama eşinle çekinmeden neyden daha çok sevk alıyorsan onları konuşmalısın.. Ben çekingendim başta ama bir kaç ay önce oturup yüzüm kızara kızara konuşma yaptık ama o kadar etkili ve güzel oldu ki artık nasıl nereye ne yapması gerektiğini benim istediğim gibi yaptığı için çok daha güzel ve zevkli oldu her şey... Aranızdaki ilişki iletişim çok önemli... Şimdi bile gebeyim ama şükürler olsun cinsellikle ilgili bir sıkıntımız yok aynen devam :oops:

Ewvet perikanadi aynen bende rdimin larsina gectim ve anlayamadgimi ve istedigim seklde olmasini soledm esmde saolsn anlaysla karsladi smdi istedgm.oluyor neyi nasl yapacagini nasl anlayacagmi iyi biliyor ona gore yapyoruz cok guzel oluyor baya yorylyorz dusunun artik :) :) :)

Back
X