- Konu Sahibi arzukalkan
-
canim bu siteye genelde uye olup ilk konusu cinsellik olanlarin cogu erkek oluyor biz ne yapalim
bukadarını bliyorum geçiş denince aklım karıstı bi sınır var heralde die :)buarada klitorıs orgazm sadece masturbasyonla olmuyomus ilişki sırasındada oluyomus üste oldugun pozisyonlarda uyarlıyomus böylece klitorıs orgazm yasayabiliniyomus ilişkide
hele bi de konu orgazm yani düşün önsevişme falan olsa neyse
canim bu siteye genelde uye olup ilk konusu cinsellik olanlarin cogu erkek oluyor biz ne yapalim
hele bi de konu orgazm yani düşün önsevişme falan olsa neyse
tmm sizde haklısınız ben hiç öle düsünmemiştim amakeşke digier srularımı sorudktan sınra bunu sorsaydım digerleri hakkında internettende ögrnebiliyorum bu konuda internette hep böle bilimsel acıklamalar falan var yada nasıl olunur cıkyo google beni anlamadı bu konuda cevremdekilerede soramadım erkek arkdsımlada konusamdım zaten ayda bir yada iki kere yasıyoruz bu anı sonra kötü olmasın aramz die aklımı kurcalıyo die bundan basladım
burdada kimse sana ayrintiyla anlatmazki
yok ayrıntıyla anlatılsın istemiyorum sadece bunun belli baslı krıteri warmı onu mekr ettim herkes için gecerli bişi mesala erkeklerde boşalmadan önce oluyo kasılıyolar ve farkediyolar rahtca bizde öle deil ama cünkü kimileri diokı 4yıllık evliyim hiç orgazm olmadım nası oluo falan die merk ettim duygunun yogunlugu yada vcutta meydana gelen herkeste aynı olan bi durum warmı bu oldu demekkı orgazm oluyorum diyebilcegim bi durum krıter warmı onu mekr etmişitm ben
yok ayrıntıyla anlatılsın istemiyorum sadece bunun belli baslı krıteri warmı onu mekr ettim herkes için gecerli bişi mesala erkeklerde boşalmadan önce oluyo kasılıyolar ve farkediyolar rahtca bizde öle deil ama cünkü kimileri diokı 4yıllık evliyim hiç orgazm olmadım nası oluo falan die merk ettim duygunun yogunlugu yada vcutta meydana gelen herkeste aynı olan bi durum warmı bu oldu demekkı orgazm oluyorum diyebilcegim bi durum krıter warmı onu mekr etmişitm ben
yardimci olabilecek birileri varsa olur o zaman...
iyi paylasimlar...
kadinlarda da AYNI, acaba oldum mu olmadim mi diye dusunmezsin bile yani olunca anlarsin KESIN, hic suphen olmaz. cok belirgin birsey simdi burada anlatmayacagim tabiki
bunlardan cıkcak sonuc ben orgazm yasamamsım oldugunda anlarım ozmn şimdi anlmıyosam yasamamsım demkki o içimdeki heycan mutluluk erkek arkdmsla olmanın vedgi his zevk herelde
Aynen hele bi de ayda bikaç kez olmasına rağmen olamıyorsan.... ben devam edemiycemm sen anla artık...
ben cewabımı aldım artık zaten bundan sonra yazılanlarda farklı bişi olmıcak ozman bunu erkek arkdsmla konusmalıyım cünükü önsevişmeyi uzun tutmak gerekiyo galıba uyarılmayı artırmak için bunuda bi erkege sölesek bile yapmak zor oluyo ya okadar gün bekleyince sabredemiyo ki ölr bi durumdada bişi diyemiyorum
önemli olan ön sevişme değil duyguların önde olmasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?