- Konu Sahibi arzukalkan
-
Arzu sen bu konuya dün de yazmıştın sanırım baya bi kafayı taktın:)
O zaman yardımcı olmak amacıyla şunu söyleyeyim. Orgazm esnasında ki bu kelimeden hoşlanmıyorum ya çok kaba doruk diyelim biz ona.doruk anında bayan ağlar ya da ot mot içersin de kafan dumanlı olur ya o durumda olursun kendine gelince nerdeydim lan ben falan dersin he bi de bi yerde kadının ayak parmakları geriye doğru kıvrılır diye okumuştm ama onu yaşamadım bilemicem:)
Haydar Dümen konuşuyorilişki başındaki normal birşey...o olmazsa zaten ilişki olmaz...o standarttır.. erkeklerinki benzer gelen bir sıvı vardır ki onun gelmesinden önce doruktasındır. geldikten sonra zaten senin için olay bitmiştir kendine gelirsin.
Susuzluğumun geçtiğini nasıl anlayabilirim?
Arzu Kalkan :))
O zaman yardımcı olmak amacıyla şunu söyleyeyim. Orgazm esnasında ki bu kelimeden hoşlanmıyorum ya çok kaba doruk diyelim biz ona.doruk anında bayan ağlar ya da ot mot içersin de kafan dumanlı olur ya o durumda olursun kendine gelince nerdeydim lan ben falan dersin he bi de bi yerde kadının ayak parmakları geriye doğru kıvrılır diye okumuştm ama onu yaşamadım bilemicem:)
ne guzel bı cvp ya hasta kaldım
maksat gırgır olsun:)
maksat gırgır olsun:)
senın gıbıler sayesınde tek basıma burada guzel anlkar yasıyorum ıyıkı varsınız
ablam be gırgıra alınacak bi konumu hayatmemat meselesi be ablacıgım bu konu kac kişi tadına varamdı vardıysa bile farkına varamadı bunun öle deme şimdi :)
çok bayağı yorumların var dostum ya sana da anca böyle anlatılırdı valla bende erkek ve gaymişsin gibi bi izlenim bıraktın
bu topic uçarrrr
tek basıma güzel anlar yasıyorum derken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?