orgazm olup olmadımızı nasıl anlıyacagız ?

arzukalkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
57
2
36
Adana
bugune kadar orgazm olup olmadıgmı bilmiyorumm cok bi tecrübem yok cinsel ilişki konusunda ama yasadıgımda hissetgim partnerime dokunamnın yanında olmanın ten tene oldugu o güzel zevk mı yoksa gercektende orgazm mı oluyorum bilmiyorum ama ilişkinin bir anınıda üst düzeye ulasıyo bu mutluluk cok aşırı bi his deil bu hisettigim neki :(

O zaman yardımcı olmak amacıyla şunu söyleyeyim. Orgazm esnasında ki bu kelimeden hoşlanmıyorum ya çok kaba doruk diyelim biz ona.doruk anında bayan ağlar ya da ot mot içersin de kafan dumanlı olur ya o durumda olursun kendine gelince nerdeydim lan ben falan dersin he bi de bi yerde kadının ayak parmakları geriye doğru kıvrılır diye okumuştm ama onu yaşamadım bilemicem:)

O zaman yardımcı olmak amacıyla şunu söyleyeyim. Orgazm esnasında ki bu kelimeden hoşlanmıyorum ya çok kaba doruk diyelim biz ona.doruk anında bayan ağlar ya da ot mot içersin de kafan dumanlı olur ya o durumda olursun kendine gelince nerdeydim lan ben falan dersin he bi de bi yerde kadının ayak parmakları geriye doğru kıvrılır diye okumuştm ama onu yaşamadım bilemicem:)

sölediklerinize göre benimki mutluluktan ileri gitmeyen bi duyguymus :( herkes farklı yorumlu ya herkese göre farklı bşimi erkeklerde aynı duygu aldıkarı zevkte yakın birbirine blidgim kadryla ve boşalmayla sonuclanıo bizlerde sölenenler farklı bide kadınlar orgazm dan sonra boşalır deniliyo kmileride o sıvının orgazm sonraıs deil ilişki baslngıcında gelmeye baslayan kayganlastırıcı olan sıvı deniliyo nie kimse hem fikir deil ki ya of :(

Haydar Dümen konuşuyor:D ilişki başındaki normal birşey...o olmazsa zaten ilişki olmaz...o standarttır.. erkeklerinki benzer gelen bir sıvı vardır ki onun gelmesinden önce doruktasındır. geldikten sonra zaten senin için olay bitmiştir kendine gelirsin.

he ya keske erkeklerden gelmese söle 1 saat falnda bizde tadını alsak su işin erkek doruga ulasıp boşaldımı bırakın uyuyım modunda sonrada bizdeki zevk kacıyo aradan 10dakka sonra bida baslıyosun hadı yine bitti sonra bidada ayılmıyo zaten

ne guzel bı cvp ya hasta kaldım:1:

Son düzenleme:
ablam be gırgıra alınacak bi konumu hayatmemat meselesi be ablacıgım bu konu kac kişi tadına varamdı vardıysa bile farkına varamadı bunun öle deme şimdi :)

çok bayağı yorumların var dostum ya sana da anca böyle anlatılırdı valla bende erkek ve gaymişsin gibi bi izlenim bıraktın

Back
X