Orgazm Problemim

kizsanane3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
14
1
36
32
Genel olarak eşimle yaptıgımız sekslerde bosalıyorum ama orgazm bunun kadar sık yasanmıyor orgazm daha zor yasandıgını biliyorum
Cok uzun zamandır seks yapmıyorum 4 ay oldu o yüzden bu konuda cok tecrübeli değilim ama genel olarak tanımlamak gerekirse ayaklarımın ve bacaklarımın kasıldıgını tüylerim dikildiğini karın kaslarım kasıldıgını ve asla durmak istemediğim zamanlarda yasadıgım rahatlamayı orgazm olarak tanımlıyorum. Eşimin performansı cok iyi uzun süre seks yapıyoruz farklı pozisyonlarda farklı derecelerde zevk alıyorum zevk almakla ilgili sorunum yok seks süremizde 25-30 dk asagı olmuyor hiç. Hatta çoğu zaman benim canım yanmaya başladığı için durmak zorunda kalıyoruz. Orgazm oluyor muyum ? Nasıl bir olmalı ? Olmuyorsam nasıl öğrenebilirim internette düzgün anlatılmış bir şey yok cidden ?

Bende bunu öğrenmek için soruyorum orgazm oluyorsam birden çok orgazm olabileceğim vb... bir çok şey yazıyor orgazm ikiye ayrılıyor bunlar hakkında bilgi almak istiyorum neden uzun seks yapamıyorum birincisinden sonra ilki gibi olmuyor vb...

Orgazmın tanımını yapmıssınız zaten konunda. Daha nasıl birşey bekliyordunuz, bulutlarda gezmeyi mi? Performansda da sıkıntı yokmus, eee? Kadınların orgazmla imtihanı
Bende bunu öğrenmek için soruyorum orgazm oluyorsam birden çok orgazm olabileceğim vb... bir çok şey yazıyor orgazm ikiye ayrılıyor bunlar hakkında bilgi almak istiyorum neden uzun seks yapamıyorum birincisinden sonra ilki gibi olmuyor vb...
.

5 aydir orgazm nedir unuttuk beeeeeh... ah ulan gençligim...

Konu sahibi anlattigin şey orgazm zaten. Fazlasini istiyorsan ikinci kez maça çıkıcan. Iki tür orgazmi boşver oluyomusun oluyosun herşeyin fazlasi zarar

Kolay kolay orgazma ulaşamıyorum bunun kolay olmadıgını biliyorum ama orgazm olana kadar seksimiz uzun sürdüğü zaman uyusma hissettiğim için hiç olamıyorum
Orgazma giden yolda görülen belirtiler
Ortalam olma süresi nedir ?
Birde neden uzun süre seks yapamıyorum ikincisi ilki gibi olmuyor.

Kolay kolay orgazma ulaşamıyorum bunun kolay olmadıgını biliyorum ama orgazm olana kadar seksimiz uzun sürdüğü zaman uyusma hissettiğim için hiç olamıyorum

Yanliş kişiye sordun canm ya dediğim gibi ben unuttum 5 ayda 😂🥺😔 orgazm olmak için ne yapiyoduk onu bile hatirlamiyorum 😂

anlattıklarınıza göre zaten yaşadığınız şey orgazmın bizzat kendisi. bence maymun iştahlı birisi olmanızdan kaynaklanıyor yaşadığınız sorun. yani aşırı doyumsuzsunuz. bence sizi doyurabilecek bir erkek bulmanızda epey zor, sizinle birlikte olan erkeklere üzüldüm vallahi. yaşadığınız şeyin sonrasında şikayetçi değil tatmin olmak isterseniz işe yetinmeyi öğrenmekle başlayın derim.

anlattıklarınıza göre zaten yaşadığınız şey orgazmın bizzat kendisi. bence maymun iştahlı birisi olmanızdan kaynaklanıyor yaşadığınız sorun. yani aşırı doyumsuzsunuz. bence sizi doyurabilecek bir erkek bulmanızda epey zor, sizinle birlikte olan erkeklere üzüldüm vallahi. yaşadığınız şeyin sonrasında şikayetçi değil tatmin olmak isterseniz işe yetinmeyi öğrenmekle başlayın derim.

İlk kez birisiyle birlikte oldum yaklaşım 4 aydır seks yapıyoruz başkasıda olmayacak. Doyumsuzluk değil bilgi alma amaçlı emin olma amaçlı yazdım mutsuzum yetmiyor demedim sadece emin olmak ve yeni bilgiler edinmek istedim.

Bu soruları cevaplarsanız çok mutlu olurum.

İlk kez birisiyle birlikte oldum yaklaşım 4 aydır seks yapıyoruz başkasıda olmayacak. Doyumsuzluk değil bilgi alma amaçlı emin olma amaçlı yazdım mutsuzum yetmiyor demedim sadece emin olmak ve yeni bilgiler edinmek istedim.

Bu soruları cevaplarsanız çok mutlu olurum.

O uyuşma dediğiniz şeyde orgazma yakınlaştığınızın bir belirtisi siz o uyuşmanın tam olarak neye tekabül ettiğini tam kavrayamadığınız için o an, ‘orgazm olamayacak mıyım, ne zaman olacağım’ tarzı düşüncelerle kafanızı meşgul ediyorsanız gecikmeside bu yüzden olabilir. uyuşma geldiği zaman sakinleşmeye çalışın gevşeyin. orgazmın ortalama bir süresini vermek çok zor koşuldan koşula göre değişiyor. ikincisinin ilki gibi olmamasının nedenini ise bir benzetmeyle örneklendirmem gerekirse, düşününki açsınız önünüze çok sevdiğiniz bir yemek geldi ve yediniz, karnınızda doydu. bu sefer önünüze çok sevdiğiniz bir yemek daha getirdiler. karnınız doyduktan sonra birebir aynı iştahla o yemeği yiyebilir misiniz? bunun gibi yani.

O uyuşma dediğiniz şeyde orgazma yakınlaştığınızın bir belirtisi siz o uyuşmanın tam olarak neye tekabül ettiğini tam kavrayamadığınız için o an, ‘orgazm olamayacak mıyım, ne zaman olacağım’ tarzı düşüncelerle kafanızı meşgul ediyorsanız gecikmeside bu yüzden olabilir. uyuşma geldiği zaman sakinleşmeye çalışın gevşeyin. orgazmın ortalama bir süresini vermek çok zor koşuldan koşula göre değişiyor. ikincisinin ilki gibi olmamasının nedenini ise bir benzetmeyle örneklendirmem gerekirse, düşününki açsınız önünüze çok sevdiğiniz bir yemek geldi ve yediniz, karnınızda doydu. bu sefer önünüze çok sevdiğiniz bir yemek daha getirdiler. karnınız doyduktan sonra birebir aynı iştahla o yemeği yiyebilir misiniz? bunun gibi yani.
Gerçekten çok teşekkür ederim uyuşma konusu yüzünden diğerleride problemli oluyordu yani ben öyle düşünüyordum demekki olması gereken oymuş. Anladığım kadarıyla uyuştuğum zaman orgazma yaklaşıyorum peki uyuşma sonrası nasıl oluyor ?

yani ben boşaldıktan sonrada uyuşuyorum bazen. Uyuşma hakkında sizden detaylı bilgi alabilirsem değerlendirme yapıcam en bilgilendiri kişi siz oldunuz ayrıca teşekkür ederim.

Back
X