- Konu Sahibi Victoriaa89
-
Onuda verdim ilk evlendigimiz sene böyle deyildi yaş aldıkça azaldı 34 yaşında böyle ise 40 da bitik bizim ki galibaBakın benim ağzımdan kolay kolay ilaç tavsiyesi çıkmaz, Bir hekim olarak ağzımdan ilaç ismi çıkıyorsa, Not alın dua edersiniz. Zaten daha da kolay kolay duymazsınız.
Kız mehlikasu sen sakın alma bunları, sen git kocana bal pekmez yedir.
Sigara alkol falan etkisi vardır belki ama benim eşim hiç içmez sigara, bide bal pekmez ceviz keçi boynuzu falan vs bunları çok tüketir ama buda isteğini artırıyor gece gündüz sürekli sevişmek ister geç boşalma gibi bı faydası olmadı henüzHep sigara ya bana buluyor du 4 gündür iç miyor ve yene bir şey yok ben ısrar edersem oluyor bitiyor
Tek yönlü oluyor hep ben ona yapıyorum ve o çok zevk alıyor ben yene kalıyorum o dokunmuyor bana hic düşün sene eşim 5 yıldır hic öpüşmedik artık filim lerde filan öpüşen olunca mal gibi bakıyorum
Pardon sen bu ilaçlar hiç kullandın mı ki? Sonucu hakkında tahmin yürütebiliyorsun.O kremleri deneyince de eslerimizde hissizlik olacak, sonuç olarak onların hoşuna gitmeyecek ve bı defayla kalacak, hangi bı gece onu sürüp gel yatalım diyecekler,ise yarayacagini hiç sanmam
Bide sende ondan oral yapmasını istesene belki yapar.esim benden isteyince önce sen sonra ben diyorum çok istekliyse önce sen yap sonra ben yaparım diyor o şekilde yaptırıyorum bendeHep sigara ya bana buluyor du 4 gündür iç miyor ve yene bir şey yok ben ısrar edersem oluyor bitiyor
Tek yönlü oluyor hep ben ona yapıyorum ve o çok zevk alıyor ben yene kalıyorum o dokunmuyor bana hic düşün sene eşim 5 yıldır hic öpüşmedik artık filim lerde filan öpüşen olunca mal gibi bakıyorum
işte bize bunlarla gel
Evet tatlım senin kadar bende biliyorum o kremleriPardon sen bu ilaçlar hiç kullandın mı ki? Sonucu hakkında tahmin yürütebiliyorsun.
Hissiz bir eş tavsiyem olsaydı, geciktirici kullanabilirsiniz derdim dimi.
Demek sizinki biraz Arap sabunu bol bulursa sürerdi hesabı olduğundan böyle oluyorEvet tatlım senin kadar bende biliyorum o kremleri yeri geldi ilişki esnasında da kullandık gayet hissizlik yapıyor yani biliyorum da konuşuyorum.ustelik kendimde bile ağda yaparken uyussun acısız ağda yapiyim diye kullanıyorum devamlı evinde olan bir krem kısacası ve evet çok güzel ağda yapıyorum o kremlerle "hissizlestiriyor" çünkü uyuşuyor hissetmiyordum
Yaa canım bol buluyorumDemek sizinki biraz Arap sabunu bol bulursa sürerdi hesabı olduğundan böyle oluyor
Ben tam olarak her şeyin farkındayım, senin sorununda farkındayım ama çözümü burası değil.Yaa canım bol buluyorumyazdığın cevap az önce verdiğin tavsiyeye çıkıyor bilmem farkında misin
niye kiBakın benim ağzımdan kolay kolay ilaç tavsiyesi çıkmaz, Bir hekim olarak ağzımdan ilaç ismi çıkıyorsa, Not alın dua edersiniz. Zaten daha da kolay kolay duymazsınız.
Kız mehlikasu sen sakın alma bunları, sen git kocana bal pekmez yedir.
bilmem, doğru olan o değil miBen niye sen buradayken niye tavsiyelerde bulunuyorum ki
Ahh tatlımm yaa ne çok bilmişlik tasladın, hissiz bir koca tavsiye etseydim geriktirici kullanın derdim diyorsun bir de,geciktiricinin icerigide zaten uyuşturucularin olması değil mi sonuçta,geciktiriciyi de erkekler eşleri istiyor diye kullanıyor hangi biri seve seve geciktirici kullanıyor ki bu kremleri de alsın kullansınBen tam olarak her şeyin farkındayım, senin sorununda farkındayım ama çözümü burası değil.
Madem çok biliyorsun neden bu kremleri tavsiye ettiğimi söyleyim Aristo.
Bu iki kremin etken maddesi lidokain ve prilokain içerdiğinden, penisteki, Uretraya etki etmez. Corpus cavernosumlar uyarılmaz. Yani Anlayacağın.... Neyse sen biliyorsun zaten...
Sizle polemiğe girmek ne haddimize hocam... Keşke tıpı meslek edinmek yerine yerine size tabi olsaydım.Ahh tatlımm yaa ne çok bilmişlik tasladın, hissiz bir koca tavsiye etseydim geriktirici kullanın derdim diyorsun bir de,geciktiricinin icerigide zaten uyuşturucularin olması değil mi sonuçta,geciktiriciyi de erkekler eşleri istiyor diye kullanıyor hangi biri seve seve geciktirici kullanıyor ki bu kremleri de alsın kullansınayrıca farkındaysan bamlanicaz ikimizde polemiğe girme benimle
İşte en başından beri dediğim "Sen ruhunu uyar, birleşme açısı falan eksik kalsa da o boşluklar doldurulur."sen ruhunu uyar, birleşme açısı falan eksik kalsa da o boşluklar doldurulur.
Erkekler için derler ki, günde bilmem kaç kez cinselliği düşünür. Aslolan hormonların kadında erkekden daha çok ve daha sık üretilidiği Genetik olarak olarak ta, Ruhende Kadın orgazı çok sık yaşar. Tabi bazı kadınlar hariç. O kendini biliyor.Kadının ruhu orgazma aç bence
bu taş bana mı acabaErkekler için derler ki, günde bilmem kaç kez cinselliği düşünür. Aslolan hormonların kadında erkekden daha çok ve daha sık üretilidiği Genetik olarak olarak ta, Ruhende Kadın orgazı çok sık yaşar. Tabi bazı kadınlar hariç. O kendini biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?