Orgazm Topu....

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
F333_1.JPG

:1shok: :uhm: CADIARZU fisfisfis :sm_confused:​

F331_1.jpg

:1shok: kafamçokkarıştı laelaelaelaelae CADIARZU :uhm: :sm_confused: BAK BUNDAN HIC BISEY ANLAMADIM DESEM.. :kedi:

plastik içerde şişerse görürüm ben organzımmı organsızmı kalıyor:roflol:

hele diğeri ip koptu içerde top oyna:roflol::roflol:

:1shok::uhm:CADIARZUfisfisfis yaaaaaaa bu toplar ne işe yarıyoooo:sinifsinif: nasıl kullanılıyoooo:kedi:

:sm_confused:

:1ninca:​

bu konuyu nasıl araştırmadın:1shok:

yeme beni ben demeyeceğim :dilcikar: bilen desin:roflol:

terbiyem müsade etmiyor bugün hafta başındayım belki yarın:roflol::roflol:

meraklılarına topun yarar ve zararı:jeyyar:

orgazm topu anal vajinal 2li orgazm zevk topu.Birbirine iple bağlı topların içinde bulunan ikinci bir top sayesinde vajinanızdayken veya anüsünüzdeyken içinde ki topun sallanması ve dış yüzeye çarpmasıyla titreşim yaratır, vajinanızın veya anal bölgenizin içinde değmedik yer dokunmadık uyarılmadık bölge bırakmaz.

konuya ışık tuttumu bilmem :kedi:bu topu alan alır almayan okuduktan sonra

3 sn. içinde bu mesajı imha eder:1ninca:

Son düzenleme:

:1shok: :1shok: :1shok: kafamçokkarıştı :gitme: laelaelaelaelae :1ninca: zemuszemus:umursamaz: :kedi: :olmaz: kaydirigubbakcemile2 :smiley-cool: vereliniortak a.s.

orgazm topu anal vajinal 2li orgazm zevk topu.Birbirine iple bağlı topların içinde bulunan ikinci bir top sayesinde vajinanızdayken veya anüsünüzdeyken içinde ki topun sallanması ve dış yüzeye çarpmasıyla titreşim yaratır, vajinanızın veya anal bölgenizin içinde değmedik yer dokunmadık uyarılmadık bölge bırakmaz.

vıssssss.... :1shok: ne dopmuss beahh ... delikafadulden sonunda acıklıga kavustu.. :delphin: ablam ablam sag olasın kac gundur bu doplar buyuk merak konusu olmustu..
:roflol: :roflol:

muayene aparatından kaçtığım için Smear testi yaptırmayı sürekli erteliyorum :kedi: millet topları zevk için içine sokuyokaydirigubbakcemile3

muayene aparatından kaçtığım için Smear testi yaptırmayı sürekli erteliyorum :kedi: millet topları zevk için içine sokuyokaydirigubbakcemile3

sardunyam sağlık için olanı lütfen ihmal etme:olmaz::1hug:

dediğin doğru aslında çoğumuz aynen senin gibi düşünerek erteliyoruz bak millet tekli bile değil çiftli alıyor:roflol:

Back
X