Ben kendim tek iken kafam rahat oluyor o nedenle kendim orgazm olabiliyorum yani nasil anlatiyim bosalma yasiyorum yillardir buna alismisim. Tabi erkekler gbi degil bu bosalma sadece bir kac saniyelik bir his titreme gbi.Eşinle beraberken de mi kendiniz orgazm oluyorsunuz?
Vajinal orgazm olamıyorsunuz eşinizle olurken ama kendiniz yaptığınız için klitoris orgazm oluyorsunuz dimi?
Bende onu merak ediyorum ama hiç denemedim neyse.
Eşinize adapte olun ilişki sırasında kendinizi ona bırakın derim....
Evliligimizin ilk zamanlarinda hatta olk bir kac yilinda cinsel problemlerimiz vardi esimde isteksizlik vs vardi.Ayrıca 8 yillik evlilikte bunu öğrenmek ve yaşamak için yeterince zamaniniz da varmis. D&R da konuyla alakalı birçok kitap var tavsiye ederim
Bu arada en kisa zamanda alicam. Onerdiginiz varmiAyrıca 8 yillik evlilikte bunu öğrenmek ve yaşamak için yeterince zamaniniz da varmis. D&R da konuyla alakalı birçok kitap var tavsiye ederim
Hemen araştırcam. Peki kizmazsaniz bisey sorcam siz kullandiniz mi etkili oluyor muhalkalar var penise takilip klitorisi uyaran onlari deneyebilirsiniz
Nacizane tavsiyem kendiniz bakıp karar verin. İlla kitap ismi istersrniz " Cinsel refleksloji" "Taocu sex" gibi bir kaç ornek verebilirim.Bu arada en kisa zamanda alicam. Onerdiginiz varmi
Merhaba Öncelikle süper bir duygu inanılmaz başarmanın tek bir yolu var eşinle dümdüz yerde yat üstüne çık ve odaklan gözlerine bak 15 dk sonra bu isteğin gerçekleşecek.Arkadaslar selam 8 senelik evliyim. Bekarlagimdan bu yana kendi kendimi orgazim (boşalmak) ediyorum. Yani bu normal bisey cok rahatlatıcı ama soyle bisey var esimle ayni anda bosalamiyoruz.
Esim diyor ki sen elinle yapma. Biz birlikte olurken odaklanmaya calis. Ama yapamiyorum dikkatim dagiliyor siz yapabiliyormusunuz nasil olacak bu is
15 dakkada bana gulme gelirMerhaba Öncelikle süper bir duygu inanılmaz başarmanın tek bir yolu var eşinle dümdüz yerde yat üstüne çık ve odaklan gözlerine bak 15 dk sonra bu isteğin gerçekleşecek.
Neden ? az mı?15 dakkada bana gulme gelir
Hayir arkadasim 15 dk kocamin kucaginda oturmak sacma geldi kipirdamadanNeden ? az mı?
hahahaHayir arkadasim 15 dk kocamin kucaginda oturmak sacma geldi kipirdamadan
Pardon sen yeni uyesin zaten. Erkek oldugunu dusunuyorum.Arkadaşım Yeterli geldi mi size?
Canim benim senin foto yollamana gerek yokki. Cunku konularini ve mesajlarini arattirdim heo birilerinin agzindan cinsel hikaye dinleme pesindesin.Tatlım pro da olsan bende senden şühelendim biz burda kadınlar olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz senin başka bir amacın mı var ayrıca fotoğrafta yollarım istermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?