Orgazm

Ask933

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
1.333
1.044
63
Arkadaslar selam 8 senelik evliyim. Bekarlagimdan bu yana kendi kendimi orgazim (boşalmak) ediyorum. Yani bu normal bisey cok rahatlatıcı ama soyle bisey var esimle ayni anda bosalamiyoruz.
Esim diyor ki sen elinle yapma. Biz birlikte olurken odaklanmaya calis. Ama yapamiyorum dikkatim dagiliyor siz yapabiliyormusunuz nasil olacak bu is

Eşinle beraberken de mi kendiniz orgazm oluyorsunuz?
Vajinal orgazm olamıyorsunuz eşinizle olurken ama kendiniz yaptığınız için klitoris orgazm oluyorsunuz dimi?
Bende onu merak ediyorum ama hiç denemedim neyse.
Eşinize adapte olun ilişki sırasında kendinizi ona bırakın derim....

Ben kendim tek iken kafam rahat oluyor o nedenle kendim orgazm olabiliyorum yani nasil anlatiyim bosalma yasiyorum yillardir buna alismisim. Tabi erkekler gbi degil bu bosalma sadece bir kac saniyelik bir his titreme gbi.
Esimle birlikte olunca kendi kendime yapsam da esim yapsa da orgazm olamiyorum. Esimde bende istiyoruz ki esim bosalirken onunla ayni anda boşalmak istiyorum.

Bunu yaomak bunkadar imkansizmi ya gercekten cok zor varmi esiyle ayni anda boşalan heralde muhstesem bir duygudur

Öyle bir duygu tabiki, lakin her çiftin bunu yakaladigi an veya şekil farklıdır. Herkes bir olmaz ki

Ayrıca 8 yillik evlilikte bunu öğrenmek ve yaşamak için yeterince zamaniniz da varmis. D&R da konuyla alakalı birçok kitap var tavsiye ederim

Ayrıca 8 yillik evlilikte bunu öğrenmek ve yaşamak için yeterince zamaniniz da varmis. D&R da konuyla alakalı birçok kitap var tavsiye ederim
Evliligimizin ilk zamanlarinda hatta olk bir kac yilinda cinsel problemlerimiz vardi esimde isteksizlik vs vardi.
Artik hersey yoluna girdi ama ben elimle yaomaya alistigim icin hic odaklanamiyorum ve zevk alamıyorum.
Bu erkeklerin kendilerini elle bisaltmaya alistiktan sonra erken boşalmasi yada cinsel isteksizligi sorununa benziyor bendeki sorun

Bu arada en kisa zamanda alicam. Onerdiginiz varmi

Bu arada en kisa zamanda alicam. Onerdiginiz varmi
Nacizane tavsiyem kendiniz bakıp karar verin. İlla kitap ismi istersrniz " Cinsel refleksloji" "Taocu sex" gibi bir kaç ornek verebilirim.
Tek başına olacak şeyler değil eşinizinde yeniliklere açık olması çaba gostermesi gerekir.

Merhaba Öncelikle süper bir duygu inanılmaz başarmanın tek bir yolu var eşinle dümdüz yerde yat üstüne çık ve odaklan gözlerine bak 15 dk sonra bu isteğin gerçekleşecek.

Merhaba Öncelikle süper bir duygu inanılmaz başarmanın tek bir yolu var eşinle dümdüz yerde yat üstüne çık ve odaklan gözlerine bak 15 dk sonra bu isteğin gerçekleşecek.
15 dakkada bana gulme gelir

Hayir arkadasim 15 dk kocamin kucaginda oturmak sacma geldi kipirdamadan
hahaha yani burda ayrıntılı söyleyemedim.Öyle standart türk kızı gibi bomboş oturmayacaksın klitorisini bastırarak üzerinde git gel ve sonra oraya odaklan kontrol hep sende olacak o zaman uçacaksınız...

Tatlım pro da olsan bende senden şühelendim biz burda kadınlar olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz senin başka bir amacın mı var ayrıca fotoğrafta yollarım istermisin?

Tatlım pro da olsan bende senden şühelendim biz burda kadınlar olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz senin başka bir amacın mı var ayrıca fotoğrafta yollarım istermisin?
Canim benim senin foto yollamana gerek yokki. Cunku konularini ve mesajlarini arattirdim heo birilerinin agzindan cinsel hikaye dinleme pesindesin.
Benim kinu geçmişim tum forumlari kapsıyor ama seninki sadece +18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…