Orgazm

Canim benim senin foto yollamana gerek yokki. Cunku konularini ve mesajlarini arattirdim heo birilerinin agzindan cinsel hikaye dinleme pesindesin.
Benim kinu geçmişim tum forumlari kapsıyor ama seninki sadece +18
konuyla ne alakası var asıl erkek sensin bel altı vuruyorsun ayrıca insalara çok soğuk şeyler yazmışsın

Peki kanitla bakalim.

Yeterli gelmedi mi az mi derken şüphe uyandirdin bende
konuşmların senin erkek olduğuunu gösteriyor sen kanıtla senin kölen yok karşında cevap veririken mutluydun ama şimdi böyle davranıyorsun sen kanıtla da görelim

K
konuşmların senin erkek olduğuunu gösteriyor sen kanıtla senin kölen yok karşında cevap veririken mutluydun ama şimdi böyle davranıyorsun sen kanıtla da görelim
Kanitlarim diyen sen degilmiydin

Neyse daha fazla muhattap olayalim istersen ilerde belli olur senin konularindan ne olup olmadigin

A Ask933 ve justsimge ikinize de özelden numara vereceğim, o numarayı arayın konu kapansın, ayrıca polemiğe girmek yasak, bunun da bir uyarısı olacak tabii ki.

mesajın ilk bölümüne bakınız lütfen Mune hanım önce mesajımı beğendi sonra hakaret etmeye başladı.böyleleri her yer de var benim amacım yardım etmek.

Oral seksi denediniz mi? Eşiniz yalayarak sizi boşaltabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…