- Konu Sahibi Cevrimhici
erkekler için başka var mıdır?
bunların yakalarını beğenmedim
eşime örecek bişey bulamadım dasenağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
beden ölçünüzü alın(yeleğin en altının uzunluğu için bir ölçü alın) diyelimki 70 cm geldi elinizdeki ipinizle şişinize 10 ilmek atın 5-6 sıra düz örgü örün yada yapacanız örgü modeli ne ise onu örün şiiden ilmekleri çıkarıp ölçün 10 ilmek 5 cm geldi sizin ölçünüz 70 cm orantınızı kurun 10 ilmek 5cm geldiyse 70 cm kaç ilmek gelir bu şekilde ilmek sayısını hesaplarsınız bu yöntemi tüm ölçüsüz örnekler için uygulayabilirsiniz....öreceniz şiş ipin kalınlığı cm etkileyeceğinden ilmek sayısı her zaman farklı olur ilmek sayısı olmayan cm ölçüsü verilen modelleri bu şekilde ilmek sayısı hesaplar duruma getiririsiniz
ya kızlar size zahmet olcak ama ben de bebek battaniyesi örmek istiyorum desenli kare olarak ama bebek battaniyesi yapıcam ama kaç ilmek başlıcağımı bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
şimdiden teşekkür ederim sizlere
![]()
![]()
![]()
alıntıdır
şöhret cim merhaba bebek battaniyesi örüyorum bende şu anda pirinç yapıyorum ipin ne çok kalın ne çok ince şişim 5 numara 140 ilmek başladım 75 cam oluncaya kadar örücem canım.istersen şiş numaranı söyle sana yazayım.ama aklında bulunsunbebek battaniyeleri 75 cm e 100 cm oluyor yani aslında göz kararı kendinde ilmek atabilirsin..