Orjinal Kozmetik ve Marka Ayakkabı

pery86

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
195
21
38
image.jpg
Eki Görüntüle 1511214 Eki Görüntüle 1508030
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Eki Görüntüle 1505138
image.jpg
image.jpg
Eki Görüntüle 1500310 Eki Görüntüle 1500312 Eki Görüntüle 1500313 Eki Görüntüle 1500314 Eki Görüntüle 1500315
image.jpg
Eki Görüntüle 1500317

Hotiç kahverengi topuklu ayakkabı
Nine West siyah topuklu ayakkabı

Ayakkabılar 37 numaradır canlar...
The Body Shop Chocomania Body Butter
Sigma geniş pudra parçası ve duo fibre fırça

Kol saatlerini çok sevdiğim için almadan duramıyorum, sevdiğimi bilenler de hediye olarak kol saati getirdikleri için kutular artık çekmeceme sığmaz oldu. Bu nedenle kol saatlerimden bir kısmını satıyorum. Fiyatlar için özel mesaj atabilirsiniz.

Kızlar fiyatları düşürdüm. Yeni ürünlerde ekledim. Bakmadan geçmeyin.

Aldığınız her ürünle birlikte kullanmanız için tester, sample ürünleri göndereceğim.

Amerika'dan dönüş yaparken çok fazla kozmetik alışverişi yaptım. Yeni yeni fark ediyorum. Bu nedenle de ürünlerimden bazılarını satışa çıkardım.

Ürünlerin hepsi orjinal, bir çoğu Türkiye'de olmayan, high-end markalara ya da limited edition (sınırlı üretim) serilere aittir. Tarafımdan Amerika'daki satış mağazasından ya da online satış sitesinden alınmıştır.

İstediğim tarzda ürünlerinizde varsa takas da düşünebilirim. Bu ürünleri gerçekten elimden çıkarmak istiyorum.

75 TL üzeri alışverişlerde kargo tarafıma aittir...

Son düzenleme:
Victoria's Secret ürünlerini beğendim bende kullanıyorum yenilerini almayı düşünüyordum ama fiyatları bana çok pahalı geldi açıkcası tanesi 31 32 tl zaten çoğu yerde biraz indirim yaparsan konundaki herşy kısa zamanda satılır bence güzel ürünler var

Victoria's Secret ürünlerini beğendim bende kullanıyorum yenilerini almayı düşünüyordum ama fiyatları bana çok pahalı geldi açıkcası tanesi 31 32 tl zaten çoğu yerde biraz indirim yaparsan konundaki herşy kısa zamanda satılır bence güzel ürünler var

Selamlar

Piyasa fiyatlarını yazdım. 40 TL... Ben 30 TL'ye veriyorum. Çünkü bahsettiğiniz ürünler hiç kullanılmadı. Elimde bir de set var. Düşünürseniz resimlerini özelden gönderebilirim.

Bu arada Amerika fiyatı da 14 dolar. Etiketini tekrar kontrol edip baktım.

Saat bayan saati, eğer ihtiyacım olan ürünleriniz varsa takas da düşünüyorum.

X