orkide_nin karatay diyeti günlüğü

orkide_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
12
0
0
Mardin
herkese merhaba...aylardır karatay diyeti yapıyorum.aç kalmadan,kan şekerim düşmeden bi diyeti ilk kez bu kadar uzun zamandır yapıyorum.gerçi artık bu benim için bi diyet değil yaşam tarzı ama...şimdiye kadar çok iyi kilo verdim ama son zamanlarda yaptığım kaçamaklardan dolayı veremiyorum.bi disipline girmek ve günde ne kadar yürüdüğümü yazmak beni daha da motive edecektir mutlaka.kalan kilolarımı da günlüğüm sayesinde vermek istiyorum:52::52::52:

aynen bende bu diyeti yapıyorum. ama bozuluyor benimki malesef. eğer düzenli gidersem günde 300 gram atıyorum hep. lakin ki ben 1aydır anca 4kilo verebildi :/ sen ne kadar zamanda kaç kilo verdin?

ben tatlı delisiyim bu arada canım çekmesede yiyebilirim o derece :52:

aynen bende bu diyeti yapıyorum. ama bozuluyor benimki malesef. eğer düzenli gidersem günde 300 gram atıyorum hep. lakin ki ben 1aydır anca 4kilo verebildi :/ sen ne kadar zamanda kaç kilo verdin?

ben tatlı delisiyim bu arada canım çekmesede yiyebilirim o derece :52:

bende ocak ayından beri yapıyorum 18 kg falan verdim işte.çoğu gitti azı kaldı ama ramazanda fena dağıttım:27::27:
bayramdan sonra 0 kaçamakla ve bol yürüyüşle kalan kilolarımı vericem inşallah.
ben de tatlı delisiydim karataydan önce.başladıktan sonra ilk 4-5 ay ağzıma hiç tatlı sürmedim,o yüzden tatlı isteğim kalmadı zamanla.hatta şuan yemek istesem bile çok şekerli geliyo ve midem bulanıyo.

bende ocak ayından beri yapıyorum 18 kg falan verdim işte.çoğu gitti azı kaldı ama ramazanda fena dağıttım:27::27:
bayramdan sonra 0 kaçamakla ve bol yürüyüşle kalan kilolarımı vericem inşallah.
ben de tatlı delisiydim karataydan önce.başladıktan sonra ilk 4-5 ay ağzıma hiç tatlı sürmedim,o yüzden tatlı isteğim kalmadı zamanla.hatta şuan yemek istesem bile çok şekerli geliyo ve midem bulanıyo.

yaaaa ne güzel kilo vermişsin benimde senin gibi olmam gerek. ama lig sezonu başlıyor ben alkol kullanmadan izleyemem maçları. nasıl yapçam hiç bilmiyorum :( onun dışında tatlıda tutuyorum kendimi. ama senin gibi bi 15 kilo verirsem süper olucak :)

peki bu diyeti uygularken kabızlık sorunu yaşadın mı? ben soğuk süt içerek geçiştirmeye çalışıyorum.

yaaaa ne güzel kilo vermişsin benimde senin gibi olmam gerek. ama lig sezonu başlıyor ben alkol kullanmadan izleyemem maçları. nasıl yapçam hiç bilmiyorum :( onun dışında tatlıda tutuyorum kendimi. ama senin gibi bi 15 kilo verirsem süper olucak :)

peki bu diyeti uygularken kabızlık sorunu yaşadın mı? ben soğuk süt içerek geçiştirmeye çalışıyorum.

alkol demek saf şeker demek...onun için çok zararlı ve kilo vermeye engel:31::31:kabızlık başlarda çok yaşadım ama sonradan düzeldi allahtan:1:

ben de ayar çekçem başka yolu yok. hamileler gibi son 2 3ayda 15 kilo aldım. az değil ya.
umarım benimkiside geçer vüducun besinlere alışma süresi sanırsam :26:
keten tohumu tükettin mi sen peki? ben tüketiyorum ama hiiiiç bir faydası olduğunu görmedim :1:

bende karatay diyeti yapmaya karar verdim, kitabınıda okuyorum. litfen burdan diyete devam edin, günlük menünüzü çok merak ediyorum..

ben de ayar çekçem başka yolu yok. hamileler gibi son 2 3ayda 15 kilo aldım. az değil ya.
umarım benimkiside geçer vüducun besinlere alışma süresi sanırsam :26:
keten tohumu tükettin mi sen peki? ben tüketiyorum ama hiiiiç bir faydası olduğunu görmedim :1:

ben de yarından itibaren kendime bi ayar çekicem ve artık hiç kaçamak yapmadan ve sporla kalan kilolarımı 2-3 ay içinde vermeyi hedefliyorum..
keten tohumu başlarda kullandım ama kabızlığa hiç fayda sağlamadı bende malesef
:19:

bende karatay diyeti yapmaya karar verdim, kitabınıda okuyorum. litfen burdan diyete devam edin, günlük menünüzü çok merak ediyorum..

yarından itibarem menü ve sporumu paylaşmaya başlıycam inşallah.sen de yaz neler yediklerini.kendini kontrol etmiş olursun böylece:34:

bugün 45 dk yürüdüm:8::8:

sabah;1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,1 avuç tuzsuz fıstık,1 armut-yedim
akşama da;1 tabak kuru fasulye,küçük bi tabak tavuklu bulgur pilavı ve yoğurt-yiyicem

Back
X