tabi herkese göre deyişiyor sonuçta sen seninle fazla konuşmayan bi doktor istersin ben konuşsun herşeyi anlatsın isterim.gulden59 Seyhun bey daha önce de dediğim gibi güven vermedi. Çok fazla konuşuyor, biraz da laf olsun diye konuşuyor gibi geldi.
Koray beyde Seyhun beyin ölçüm yaptığı uzuvlarını ölçüyordu, ama herşey yolunda, normal gidiyor deye özetliyordu, Seyhun bey ise konuşor da konuşuyor, belki o yüzden yadırgadım. Koray bey bebeğin gelişimi iyi sık sık kontrole gerek yok, ayda bir görüşelim diyordu, ve bu beni rahatlatıyordu, Seyhun bey iyi ama biz yine de 2 haftada bir görüşelim deyip, zaten telaşlı olan beni daha da çok telaşlandırdı.
Ayrica sıra gelmesini beklerken dikkatimi çeken, içeride hasta olmasına rağmen başka hastaları da içeri alıyordu. Biraz tribünlere oynuyormuş gibi geldi.
bu arada sende klomenle ilgili bilgilerini ve neler olduğunu benimle paylaşırsan çok sevinirim çünkü seyhun beye gidince sanıyorum bende klomene başlıyacam..
tamam tabiki bende doktorumda klomenle ilgili gelişmeleri yazıcam sana,
haberleşirsek birbirimizden aldığımız bilgilerle bir şekilde ilerleme kat ederiz.
Teşekkürler kızlar transfer sonrası 12.gün degerim 312 . Pazartesi gunü bir Seyhun Beye gideyim bakalım . Özlem Hanım da iyi diyorlar gerçi bir fikri olan va mı
Teşekkürler kızlar transfer sonrası 12.gün degerim 312 . Pazartesi gunü bir Seyhun Beye gideyim bakalım . Özlem Hanım da iyi diyorlar gerçi bir fikri olan va mı
Bende ozlem hanini denemek istiyorum ins hamile kalirsam dogumu reyapta yapmak istiyorum cunku ama rutin kontrollere isranbula giderim galiba
tamam tabiki bende doktorumda klomenle ilgili gelişmeleri yazıcam sana,
haberleşirsek birbirimizden aldığımız bilgilerle bir şekilde ilerleme kat ederiz.
merhabalar kılomen kullanımı nasıl gidiyor?
merak ettim beni bilgilendirirsen sevinirim..
günaydın gülden, klomen i 5 gün günde 1er tane kullandım dün son ilacımdı.
Yarın doktorumla görüşücem şimdilik başka bir bilgi yok canım, sen ilaç kullanmıyosun dimi şuan?
günaydın gülden, klomen i 5 gün günde 1er tane kullandım dün son ilacımdı.
Yarın doktorumla görüşücem şimdilik başka bir bilgi yok canım, sen ilaç kullanmıyosun dimi şuan?
yok canım ben henüz kullanmıyorum bakalım önümüzdeki ay önce doktora gidip sonra başlıyacam bütyük bir ihtimalle
ama bana günde 2tane kılomen verdi artık benim yumurtalar ne hale gelecek bilemiyorum:).)
şaka bi yana.
yarın doktora gidincede neler olduğunu paylaşırmısın?
canommm günaydın nasılsın?
nasıl doktora gittinmi?
neler söyledi merak ettimde .
kusura..
günaydın gülden, bende sana yazıyordum.
artık sende geşilmeleri yazarsın bana ben beklicem ne de olsa bu ay canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?