Teşekkür ederim aklımda bulunsun, şuan olmasa bile yakında gerekicek. Çocuk doktorumuzdan çok memnunuz da işte hastane çok kötü, eskisi kadar iyi ilgilenemiyo, zaman ayıramıyo.
O nedenle son bi kere deneyip aynı olursa değiştirmeyi düşünüyorum. Birde çorlu içinde, acil bi durumda hemen götürebileceğimiz bi dokrotu da olsun istiyorum zaten.
kesinlikle haklısınız
ah ah bu doktor olayları çok hassaz gerçekten hem çocuk hemde doğum doktoru çok önemli
gerçi tümm hastalıklar için öyle ama insan kendisinden çok çocuğu için endişeleniyo bence herşeyin iyisi olsun istiyo.
kesinlikle çok önemli hamilelikte de, doğum sonrasında da.
Ne kadar iyi bir doktor olduğunu bilsem de içim rahat etmedi mesela hamileyken, istanbulda da doktorum olsun istedim 3 farklı doktora gidip denedim,
vatana güvenmediğimden doğumu istanbulda yapmayı düşündüm.
Bi yandan da orhan beye devam ettim 7.aya kadar sonra da meral hanım son durak oldu :)
Çok git gel yaşadım birine güvensen hastaneden emin olamıyosun. Zor bi karar doğum yeri ve doktoru.
Çocuk doktoru da aynı şekilde, kızım 10günlükken zatüre oldu mesela, yılbaşı gecesi şifanın aciline gittik mecburen.
Orda anlaşıldı ve hemen yatırıldı ama sonrasında ne hastaneden, ne de doktor hanımdan memnun kalmadık.
Hesap yanlış çıkartıldı, yapılmayan tahliller eklendi vs... Odalar zaten havasız. Tek iyi yanı hemşireleri, hastabakıcılarıydı.
Kendi doktorumuza tahlilleri götürdüümüzde yoğunbakımda yatırılması, ziyaretçi kabul edilmemesi gerektiğini söyledi.
Şifadaki doktor normal odada yatırdı ve gelen giden bitmiyodu, hiç uyarılmadık. Hastaneden ayrılırken de tam iyileşmemişti.
Ve doktor hastaneden çıkarken bize ne dese beğenirsiniz; odasını sık sık havalandırın, anne haricinde kimse girmesin, girmek zorunda olan da maske taksın,
daha tam iyileşmedi, çok hassas. Herşeye dikkat ediceksiniz, anne de maske takıcak!
Eee bu çocuk bi hafta kaldı burda bize öyle bişey denmedi, her saat ziyaretçi kabul edildi, oda zaten havasız...
Doktorun yanında hastane şartları da ilgilenecek personel de çok çok önemli.
Merhaba Çorlu nun güzel anneleri ve adayları :) bende iki buçuk yıldır Çorluluyum Cerrahpaşa da 2 olumsuz aşılama sonrası Reyap Koray Bey e tüp bebek için gittik. Bana yakında ayrılacağını söyledi ama yinede tedaviye başladık. Ocak 12 de transfer gerçekleşti sağ olsun bırakmadı tüp bebek hastalarını Edirne den gitti geldi hep. Bakalım salı gunü b-hcg testim var. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Bu arada tutmazsa bile yine Koray Bey e giderim. Gercekten inanılmaz bir insan ona olan güvenim sonsuz Allah yolunu açık etsin her daim. Neyse forumu okudum bende birşeyler paylaşmak istedim. inşallah bende anne aday adaylığından, anne adaylığına terfi ederim
merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah sende anne adayı olursun umarım herşey yolunda gider ve bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın..
İnşallah hepimiz için hayırlısı Salı gunü belli olacak artık. Umarım en yakın zamanda sende sağlicakla bebeğine kavusursun
teşekkür ederim
inşallah
hepimiz kavuşuruz.
bu arada sende gelişmelerden bizi bhaberdar edersen sevinirim.
olumsuz şeyler düşünme lütfen olumlu düşünki olumlu ve güzel şeyler olsun.Birazdan kan testi icin cikicaz esimle hayırlısı bakalım biraz karamsarim gerçi ama olsun hersey Allahtan ...
olumsuz şeyler düşünme lütfen olumlu düşünki olumlu ve güzel şeyler olsun.
mutlaka bizide haberdar et olurmu hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz:
Teşekkür ederim Gülden :) evet sonuç pozitif çok sevindik bir o kadarda şaşkiniz haftaya keseyi görmek için çağırdılar bakalım aklımda hiçbir doktor yok önerin varmış canım...
Teşekkür ederim Gülden :) evet sonuç pozitif çok sevindik bir o kadarda şaşkiniz haftaya keseyi görmek için çağırdılar bakalım aklımda hiçbir doktor yok önerin varmış canım...
arkadaşlar hepinize merhaba, bu topiği yeni gördüm yorumlarınızı okudum ben Bahar Mert'in hastasıyım ve çok memnunum şimdilik, sizlerin Bahar Hanımda gördüğünüz olumsuzlukları yazarmısınız.hep olumsuz yorum yapılmışta hakkında merak ettim bende yardımcı olursanız sevinirim.sonuçta bebek için gidiyoruz hepimiz
bence doktor konusu göreceli bi konu .
bana iyigelen sana gelmiye bilir sana iyi gelende bana iyi gelmez.
ben BBahar Hanıma hiç gitmedim şahsen sadece duyduklarım çok ilgisizolduğu yönünde
ama bak sen çok memnunsun mesela
oyüzden
allah hepimizi iyi lerle karşılaştırsın demekten başkane söylene bilirki
bu arada sen kaç haftalık hamilesin?
Güldencim ben hamile değilim henüz hamile kalabilmek için uğraşanlardanım, şuan ilaç tedavisi görüyorum,
Allah ne zaman bebiş verir bizede bilmiyorum ama inş. en kısa zamanda kavuşurum bebişime,
amin canım inş. Allah iyilerle karşılaştırır.
sen hangi aşamadasın?,hangi doktora gidiyosun canım?
arkadaşlar hepinize merhaba, bu topiği yeni gördüm yorumlarınızı okudum ben Bahar Mert'in hastasıyım ve çok memnunum şimdilik, sizlerin Bahar Hanımda gördüğünüz olumsuzlukları yazarmısınız.hep olumsuz yorum yapılmışta hakkında merak ettim bende yardımcı olursanız sevinirim.sonuçta bebek için gidiyoruz hepimiz
vallaha ben ne diyeyim bilemedim ben malesef henüz bi aşama kaydedemedim
ben Seyhun beye gittim 2 defa son gittiğimde bana klomen verdi yumurta ölçümü yapacaktıki ben malesef.
zona çıkardım.
oyüzden cilt doktorum 1 kaç ay çocuk konusuna ara vermemi söyledi.
bende
Seyhun Beyi arayıp durumu anlattım beni önümüzdeki ay konturole çağırdı önce muaine edlim sonra kararveririz dedi bu arada dikkat et
hamile kalma dedi
oyüzden diyorum benim durumum biraz karışık bakalım önümüzdeki ay Seyhun beye gidicem ne söyliyecek bilmiyorum.
açıkçası bende merak ediyorum.
Umarım bebek için en yakın zamanda sonuç alırsınız
Bahar Mert'e ilk hamile kaldığını öğrendiği andan itibaren görümcem gitti ancak kendisi bulantı ve kusma anlamında problemli bir hamilelik geçirdi. Dolayısıyla zaten ilk zamanlarda daha da yoğun olan şikayetlerden dolayı sürekli hastaneye gitmek durumunda kaldı. Her gittiğinde de yatış verdi Bahar Hn oysaki yaptığı sadece serum bağlatmaktı. Reçete edebilirdi. Bir iki derken durumun maddi boyutu başını alıp gitmeye başlayınca dr değiştirdiler. Bu dönemlerde çokta ilgili olduğunu söyleyemeyeceğim açıkçası.
Devamında Orhan Bey'e gitmeye başladılar. Şikayetler doğuma kadar bitmedi ama Orhan Bey hiçbir zaman gelde seni hastaneye yatıralım demedi. Reçete etti ve evde serumlar kullanıldı.
anladım canım geçmiş olsun o zaman sana inş. çabuk atlatırsın da,bebek için ilk adımları atarsın
Allah hepimizin yardımcısı olsun biraz koşturmalı bir süreç çünkü bu işlemler
bende yarın klomen e başlıcam bakalım 5gün kullan dedi dr. bakalım ondan sonra ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?