orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

Tebrik ederim Arzu güle güle büyüt bebeğini Özge Ece'ydi yanlış hatırlamıyorsam değil mi
Hayırlısıyla kucağına aldın darısı benim başıma artık

Canim tesekkurler bgn kasintim oldugu icin reyapa ozlem hanima gittim mecbur ama kendisine bayildimmmmmm cok tatli bi doktor yasadiklarimi da anlattim cok kucuk bi deger kafana takma dedi denemek isteyenlere tavsiye ederim kan tahlili de istedi onu da reyapa yaptircam insallah deger dusmustur...

merhaba uzun zamandan sonra . geçen hafta bebeğimizin cinsiyetini öğrendik .
erkek geliyormuş. seyhun beye devam ediyorum şuan 15 hafta bitmek üzere. kan ilacı verdi ama kullanamıyorum . kullanmadığım için bir sakıncası olur mu?
17 haftada 3lü ve 4lü test yapalım dedi. bekliyoruz bakalım. aşırı yoğun hastaları hiç bitmiyor en son gittiğimizde randevu saatlerimiiz şaştı.

canım hayırlı olsun çok sevindim öncelikle ooo busene kız senesiydi ama senden 1 oğlan geliyo süpermiş tebrike deiyorum tekrar canım..
bu arada evet seyhunbey çok yoğun 1 hafta önce randevu almak lazım ..

bu arada canım kan ilacını miyden bulndığıı içinmi içemiyorsun kan durumun nedir doktorun daha iyi bilir mutlaka ama bence kendisine sormalısın birdahaki muainede..

bu arada canım kan ilacını miyden bulndığıı içinmi içemiyorsun kan durumun nedir doktorun daha iyi bilir mutlaka ama bence kendisine sormalısın birdahaki muainede..
çok mide bulantısı yaptı. az da olsa kansızlık var. bakalım bidaha ki gittiğimde konuşucam.

iyi günler.sizinle nerdeyse aynı sayılırız.benimde 15.haftam bu hafta bıtıyor.bende seyhun beye gidiyorum ve çok memnunum.seyhun bey banada kan ilacı verdi ama bende mide bulantısı yapmadı.ben sabah aç karnına ıcıp uyuyorum bıraz belkıde ondan etkılenmedım.randevu saatlerınde ise aynı seyı bızde yasıyoruz.bazen 1 saatı bıle gectıgı oluyor.sizede hayırlı hamilelik diliyorum...

merhaba , hayırlısı olsun sizinde. ben daha önce ki aylarımda aşırı miğde bulantısı ve kusma yaşadığım için artık içmiyorum. çalıştığım içinde uyuyamıyorum (( umarım kan ilacını içmediğim için bir problem çıkmaz. haftaya 3lü ve 4lü test olucaz. herkesin güzel haberlerini bekliyoruz...

benımde haftaya kontrolum var ama benden 3lü ve 4lü test ıstemedı seyhun bey.sizin tam olarak kaçıncı hafta?

benımde haftaya kontrolum var ama benden 3lü ve 4lü test ıstemedı seyhun bey.sizin tam olarak kaçıncı hafta?

Benden de istemedi Seyhun Bey 3lü ve 4lü taramaları

30. haftam bitmek üzere,bu zamana kadar herşey yolunda gitti,Seyhun beyden çooookk memnunum ve 3lü 4 lü testleri benden de istemedi çokta iyi yaptı o saatten sonra kafa karıştırmanın bir anlamı yok,herşey iyi gidiyor diyorsa doktorunuz içiniz rahat olsun.Artık Seyhun bey çok yoğun çünkü Koray beyin hastaları Seyhun hocayla devam ediyor yola,45 dakika bekledik geçen kontrolde bundan sonra her 2 haftada bir görüşücekmişiz.36. haftadan sonrada her hafta gidicez,sonra gelsin bebişşşş:))

O bahsi gecen bayan doktora bende gittim. Gercekten cok ilgisiz ve demekki herseyi psikolojiye bagliyor,ben dogum kontrol hapinin yan etkilerinden cok sikayetim oldugu icin gitmistim ve bana olmaz oyle sey sen depresyondasin psikiyatriye git dedi! Oysa ilaci degistirdigimde sorun duzeldi! Bir daha kapisindan bile gecmem!

Benden de istemedi Seyhun Bey 3lü ve 4lü taramaları
kızlar merhaba; geçen hafta kontrole gittim. 3lü ve 4lü test yapıcak diye. ama seyhun hocanın 3lü ve 4lü dediği omur iliği ve detaylı organ bakımıymış.
muayene etttikten sonra sordum testi ne zaman yapıcaz diye yaptığını söyledi. meğer onun dediği detaylı organ bakımı ve omur iliğiymiş :))2 hafta sonra gidicem ozaman bakalım neler söylicek.

bende cumartesi gıttım aynısını banada dedı.3 hafta sonra tekrar kontolum var.bıde detaylı ultrason varmış onu ne zaman yapacak bılmıyorum ama.sanıyorum ona seyhun bey bakmıyormuş...

benden de istemedi sadece organ gelısımıne bakalım dedı.haftaya onun ıcın gıdecem...
merhaba ne demek . ben 18 haftam bitmek üzere. benden detaylı ultrason şuna kadar istemedi. bir tek 2li test yaptırdı. bundan bi önce gittiğimde 3lü ve 4lü yapıcam dedi. bende tamam dedim. netten araştırmalarıma göre kandan yapılacak olan bir test olduğunu öğrendim. geçen hafta gittiğimde 3lü ve 4lü yapıcağınızı söyledim dedim evet dedi bebeğin pozisyonu uygunsa dedi. muayne etti omur iliğini ölçtü ve detaylı organ taraması yaptı. muayne bitişinde sorduğumda 3lü ve 4lü hastanede yapılıyor mu dediğimde bu yaptığım öleydi dedi. şaşırdım eşime anlattım oda şaşırdı.
sanırım detaylı ultrosan 5li tarama oluyormuş onuda 20 haftalardan sonra yapılıyormuş. konuştuğum herkes 5li renkli ultrasonu dr. yapması gerekli diyor düşünüyorum ama seyhun bey nereye yapacak randevularına yetişemiyor.

teşekkür ederim banada aynı kontrolu yaptı 3lü ve 4 lüye gerek kalmadı dedı eğer o yaptığı ölçümler de sorun olsaydı kanda bakacaktı.yanı banada kanda bakmadı.detaylıyı bende çöyle duydum seyhun bey bakmıyormus haftada bır ıstanbuldan baska bır doktor gelıyormus o bakıyormus.benım 3 hafta sonra kontorulum 20.hafta olmuş oluyor herhalde ondan sonrakı kontrolde bakılcak...haftalarımız nerdeyse aynı sağlıklı hamılelık diliyorum size...

Selamlar,3 lü ve 4 lü tarama bende de yapılmadı 32 haftalığım şu anda,omurgasına bakıp herşeyin yolunda gitiiğini görünce,bu 3lü ve 4lü yerine geçti demişti Seyhun hoca.ayrıntılı ultrasonu Seyhun bey in sizin için belirlediği bir günde(muhtemelen 22-23. haftalarda kendisi randevu alıp şu gün gelip ayrıntılı ultrasona girin diyecek)gidip başka bir uzman doktor tarafından,hastanenin tüp bebek bölümünde 15 dakikada çektiriceksiniz.150 lirayı ödedikten sonra tabii:))ama bu çok,mühim yani bence,ben kendimi çok rahatlamış hisetmiştim bi sorun olmadığını öğrenince.Sonra sonuçlarınızı seyhun bey ile değerlendirirsiniz ki çıkmadan çekimi yapan doktor beyfendi zaten bi sıkıntı olup olmadığını söylüyor.Sağlıklı hamilelikler dilerim...

çoook teşekkürler cevabınız için...sağlıklı hamilelik dilerim size...

Arkadaşlar merhaba. Reyaptan Özlem Hanım'ın methini çok duydum ancak hamileliği planlarken Seyhun Bey'e gittiğim için kontrollere de ona gideceğim. Seyhun Bey gayet ilgiliydi. Seyhun Bey'e giden arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…