Valla Güldenciğim Orhan bey diyorum susuyorum:) geldin gördün ne kadar kısa sürede ayağa kalktım nasıl temiz bir sezeryan yaptı ve hastanedeyken 4-5 kez yanıma geldi kısa sohbetler ettik. her seferinde kafana takılan bir soru var mı dedi seninle ilgili bebekle ilgili ben çok soru sormam biliyorsun ama annem sordu yerime bir sürü sağolsun:) ayağımızın dibinde bu kadar iyi bir doktor varken başka doktor aramaya gerek yok bence :)
merhaba uzun zamandan sonra . geçen hafta bebeğimizin cinsiyetini öğrendik .
erkek geliyormuş. seyhun beye devam ediyorum şuan 15 hafta bitmek üzere. kan ilacı verdi ama kullanamıyorum . kullanmadığım için bir sakıncası olur mu?
17 haftada 3lü ve 4lü test yapalım dedi. bekliyoruz bakalım. aşırı yoğun hastaları hiç bitmiyor en son gittiğimizde randevu saatlerimiiz şaştı.
erkek geliyormuş. seyhun beye devam ediyorum şuan 15 hafta bitmek üzere. kan ilacı verdi ama kullanamıyorum . kullanmadığım için bir sakıncası olur mu?
17 haftada 3lü ve 4lü test yapalım dedi. bekliyoruz bakalım. aşırı yoğun hastaları hiç bitmiyor en son gittiğimizde randevu saatlerimiiz şaştı.
çok mide bulantısı yaptı. az da olsa kansızlık var. bakalım bidaha ki gittiğimde konuşucam.bu arada canım kan ilacını miyden bulndığıı içinmi içemiyorsun kan durumun nedir doktorun daha iyi bilir mutlaka ama bence kendisine sormalısın birdahaki muainede..
merhaba , hayırlısı olsun sizinde. ben daha önce ki aylarımda aşırı miğde bulantısı ve kusma yaşadığım için artık içmiyorum. çalıştığım içinde uyuyamıyorumiyi günler.sizinle nerdeyse aynı sayılırız.benimde 15.haftam bu hafta bıtıyor.bende seyhun beye gidiyorum ve çok memnunum.seyhun bey banada kan ilacı verdi ama bende mide bulantısı yapmadı.ben sabah aç karnına ıcıp uyuyorum bıraz belkıde ondan etkılenmedım.randevu saatlerınde ise aynı seyı bızde yasıyoruz.bazen 1 saatı bıle gectıgı oluyor.sizede hayırlı hamilelik diliyorum...
merhaba , hayırlısı olsun sizinde. ben daha önce ki aylarımda aşırı miğde bulantısı ve kusma yaşadığım için artık içmiyorum. çalıştığım içinde uyuyamıyorum(( umarım kan ilacını içmediğim için bir problem çıkmaz. haftaya 3lü ve 4lü test olucaz. herkesin güzel haberlerini bekliyoruz...
merhaba , hayırlısı olsun sizinde. ben daha önce ki aylarımda aşırı miğde bulantısı ve kusma yaşadığım için artık içmiyorum. çalıştığım içinde uyuyamıyorum(( umarım kan ilacını içmediğim için bir problem çıkmaz. haftaya 3lü ve 4lü test olucaz. herkesin güzel haberlerini bekliyoruz...
benımde haftaya kontrolum var ama benden 3lü ve 4lü test ıstemedı seyhun bey.sizin tam olarak kaçıncı hafta?
Benden de istemedi Seyhun Bey 3lü ve 4lü taramaları
Merhabalar;
İlk başta özellikle çorluda kadın doktor arayan arkadaşıma başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Geçen hafta gebe olduğumdan şüphelendiğim için eczaneden test aldım ve sonuç pozitif çıktı. Bunun üzerine Şifa hastanesinde bulunan bayan doktora gittim ve durumu anlattım. Bana ne dedi biliyormusunuz? Daha bir iki günlük gecikmeyle hamile olunmazmış, benim durumum psikolojikmiş falan filan .... zorla kanda gebelik testi talebinde bulundu.sonuç 5 haftalık hamile çıktım .kan de gebelik sonucumu doktora gösterdiğimde keseyi göremeyiz ama bi bakalım diyerek zorla muayene etti ve aynen keseyi gördüm ama içi dolumu acaba boşmu ? 2 hafta sonra gel bakalım diyerek başından attı. Moralim o kadar bozulmuştu ki. Ertesi gün Orhan Bey den randevu aldım ve ilk görüşmemizdede çok memnun kaldım.
Arkadaşlar lütfen kadın ve/veya erkek doktor diye tutturmayalım.İşin ehline gidelim. Sonra çokkkkkkkkkkkkk pişman olabilirsiniz.
kızlar merhaba; geçen hafta kontrole gittim. 3lü ve 4lü test yapıcak diye. ama seyhun hocanın 3lü ve 4lü dediği omur iliği ve detaylı organ bakımıymış.Benden de istemedi Seyhun Bey 3lü ve 4lü taramaları
kızlar merhaba; geçen hafta kontrole gittim. 3lü ve 4lü test yapıcak diye. ama seyhun hocanın 3lü ve 4lü dediği omur iliği ve detaylı organ bakımıymış.
muayene etttikten sonra sordum testi ne zaman yapıcaz diye yaptığını söyledi. meğer onun dediği detaylı organ bakımı ve omur iliğiymiş :))2 hafta sonra gidicem ozaman bakalım neler söylicek.
merhaba ne demek . ben 18 haftam bitmek üzere. benden detaylı ultrason şuna kadar istemedi. bir tek 2li test yaptırdı. bundan bi önce gittiğimde 3lü ve 4lü yapıcam dedi. bende tamam dedim. netten araştırmalarıma göre kandan yapılacak olan bir test olduğunu öğrendim. geçen hafta gittiğimde 3lü ve 4lü yapıcağınızı söyledim dedim evet dedi bebeğin pozisyonu uygunsa dedi. muayne etti omur iliğini ölçtü ve detaylı organ taraması yaptı. muayne bitişinde sorduğumda 3lü ve 4lü hastanede yapılıyor mu dediğimde bu yaptığım öleydi dedi. şaşırdım eşime anlattım oda şaşırdı.benden de istemedi sadece organ gelısımıne bakalım dedı.haftaya onun ıcın gıdecem...
merhaba ne demek . ben 18 haftam bitmek üzere. benden detaylı ultrason şuna kadar istemedi. bir tek 2li test yaptırdı. bundan bi önce gittiğimde 3lü ve 4lü yapıcam dedi. bende tamam dedim. netten araştırmalarıma göre kandan yapılacak olan bir test olduğunu öğrendim. geçen hafta gittiğimde 3lü ve 4lü yapıcağınızı söyledim dedim evet dedi bebeğin pozisyonu uygunsa dedi. muayne etti omur iliğini ölçtü ve detaylı organ taraması yaptı. muayne bitişinde sorduğumda 3lü ve 4lü hastanede yapılıyor mu dediğimde bu yaptığım öleydi dedi. şaşırdım eşime anlattım oda şaşırdı.
sanırım detaylı ultrosan 5li tarama oluyormuş onuda 20 haftalardan sonra yapılıyormuş. konuştuğum herkes 5li renkli ultrasonu dr. yapması gerekli diyor düşünüyorum ama seyhun bey nereye yapacak randevularına yetişemiyor.
merhaba ne demek . ben 18 haftam bitmek üzere. benden detaylı ultrason şuna kadar istemedi. bir tek 2li test yaptırdı. bundan bi önce gittiğimde 3lü ve 4lü yapıcam dedi. bende tamam dedim. netten araştırmalarıma göre kandan yapılacak olan bir test olduğunu öğrendim. geçen hafta gittiğimde 3lü ve 4lü yapıcağınızı söyledim dedim evet dedi bebeğin pozisyonu uygunsa dedi. muayne etti omur iliğini ölçtü ve detaylı organ taraması yaptı. muayne bitişinde sorduğumda 3lü ve 4lü hastanede yapılıyor mu dediğimde bu yaptığım öleydi dedi. şaşırdım eşime anlattım oda şaşırdı.
sanırım detaylı ultrosan 5li tarama oluyormuş onuda 20 haftalardan sonra yapılıyormuş. konuştuğum herkes 5li renkli ultrasonu dr. yapması gerekli diyor düşünüyorum ama seyhun bey nereye yapacak randevularına yetişemiyor.
teşekkür ederim banada aynı kontrolu yaptı 3lü ve 4 lüye gerek kalmadı dedı eğer o yaptığı ölçümler de sorun olsaydı kanda bakacaktı.yanı banada kanda bakmadı.detaylıyı bende çöyle duydum seyhun bey bakmıyormus haftada bır ıstanbuldan baska bır doktor gelıyormus o bakıyormus.benım 3 hafta sonra kontorulum 20.hafta olmuş oluyor herhalde ondan sonrakı kontrolde bakılcak...haftalarımız nerdeyse aynı sağlıklı hamılelık diliyorum size...
Selamlar,3 lü ve 4 lü tarama bende de yapılmadı 32 haftalığım şu anda,omurgasına bakıp herşeyin yolunda gitiiğini görünce,bu 3lü ve 4lü yerine geçti demişti Seyhun hoca.ayrıntılı ultrasonu Seyhun bey in sizin için belirlediği bir günde(muhtemelen 22-23. haftalarda kendisi randevu alıp şu gün gelip ayrıntılı ultrasona girin diyecek)gidip başka bir uzman doktor tarafından,hastanenin tüp bebek bölümünde 15 dakikada çektiriceksiniz.150 lirayı ödedikten sonra tabii:))ama bu çok,mühim yani bence,ben kendimi çok rahatlamış hisetmiştim bi sorun olmadığını öğrenince.Sonra sonuçlarınızı seyhun bey ile değerlendirirsiniz ki çıkmadan çekimi yapan doktor beyfendi zaten bi sıkıntı olup olmadığını söylüyor.Sağlıklı hamilelikler dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?