evet orhan beyede gide bilirsin benimle ilgilenmemişti ama herhalde seninle daha özel bi durumun olduğu için ilgilenir.
peki istanbulda bulduğun doktor kim.
keşke imkanımız olsada istanbulda doktora gide bilsek
Nasıl yani, kalan parça yüzünden mi tekrar kürtaj oldun?.malesef seyhun beyin yüzünden ikinci kez kürtaj oldum dün .
Dün Seyhun beye gittim bende, ama benim beklentilerimi karşılamadı. Evt çok konuşuyor, çok ayrıntılı anlatıyor, ama buna rağmen Koray beyin verdiği güveni vermiyor bana. İyice karıştı kafam. Bir sonraki kontrole Bahar Mert'e gitmeyi düşünüyorum.
MERHABA BELKİ ALAKASIZ OLACAK AMAMESAJ SAYIM 100 OLMADIĞI İÇİN MALESEF ÖZEL MESAJ YAZAMIYORUM
OYÜZDEN BURYA YAZIYORUM UMARIM BU KONUYU OKUYOSUNDUR
delusion
OYÜZDEN BURAYA YAZIYORUM AMA İSTERSEN MAİLLEŞE BİLİRİZ
Bir dee olumsuz olarak vatan hastanesi çok eski ve orda doğum yapan bi arkadaşım var hiiç memnun kalmadı ebelerden de orhan beyin ilgisinden de. o benden önce doğum yaptığından bunu duyunca çok üzülüp doktor değiştirmeyi düşünmüştüm. sonra 7. ayımda bi aksilik oldu, sağlık ocağındaki ebem farketti, ki çok çok memnunum ebemden Allah razı olsun. Cuma günüydü farkettiğinde muhakkak doktora gitmemi söyledi, ctesi için randevu alamadım orhan beyden ve nereye gitsek hemen diye düşündük. Şifa hastanesini de bazı şeylerden dolayı gitmeyi hiç düşünmüyorum ordaki bayan doktor hakkında da iyi şeyler duymadım. Eşimin arkadaşı Silivri Anadolu hastanesini zaten şiddetle tavsiye ediyodu. Ordan randevu alıp MEral hanıma gittik. Çok yoğundu baya sıra bekledik ama değdi. Çok memnun kaldık, çok ilgilendi, sorularımı özenle cevapladı, ultrasona bakıp bebeğim hakkıında konuştu :) çok da güleryüzlüydü ve yardımcısı Tuba da öyleydi. Hastane zaten yeni ve çok şık. Sonra randevulara orda devam etmeye karar verdik. Nst ye girmeme yardımcı olan ebe de çok şekerdi, içim ısındı hepsine. Hem teknolojik olarak, hem temizlik hem de ilgi çok memnun kaldık hastaneden. Odalarını sorduk hemen yardımcı bi bayan çağırdılar odaları gösterdi, ilgilendi, odalar da süper. O zaman reyap da inşaat halindeydi ve çorludaki hastanelerin odalarından sonra Silivri Anadolu 5yıldızlı otel gibi geldi bize.
Doğumumu da Meral hanımla Silivri Anadoluda yaptım ve çok memnun kaldım. Sezeryan fiyatı da normal fiyatı da uygfun geldi bize. En azından hem hastaneye hem de doktora ayrıca para ödemek zorunda kalmadık, vatanda olsaydı öyle olacaktı.
Kızım doğunca da çocuk doktoru Mehmet beye orda devam ettik, bende meral hanıma. Tek dezavantajı ultrasonu 4b değil, 4b için ayrıca para ödeyip ultrason odasına girmen gerekiyor. ama muayne ücreti çok uygun olduğundan o da pahalı gelmedi bize.
Çocuk doktorumuz ordan ayrıldı ne yazıkki, Çerkezköy özele geçmiş ve tıklım tıkışık bi hastane, kızımı sağlam götürüp hasta getirmekten korkuyorum.
öncelikle bi mesajı 2kere yazdığım için kusura bakmayın lütfen farkedemeden yazdım.
zaten sorduğunn soruyla ilgili bilinen bişey zararlı olması ayrıca seyhun bey bana bu soruyu hamile olmamama rağmen konturol için gittiğimde sormuştu diye hatırlıyorum .
şimdi 1 arkadaşım var oda kendisine gidiyo onada sordum onada ikili tarama için gittiğinde sormuş.
umarım yardımcı olmuştur canım..
çoook teşekkür ederim.bana hiç sormadı ama ben genede soylıyecem.sadece tepkısınden cekınıyorum.sizede sağlıklı hamilelik diliyorum...
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
ozaman bende size 1 çocuk doktoru tavsiye ede bilirim izninizle
arkadaşlarım çocuklarını kendisine götürüyor ve hiç kimseden olumsuz bişey duymadım
çocuk doktoru Mehmet Acar.
reyapta çalışıyor bildiğim kadarıyla özel muaynaneside var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?