orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

gülden günaydın :)
bugün doktora gideceksin sanırım,gelişmeleri yazarsan sevinirim canım.

gülden günaydın :)
bugün doktora gideceksin sanırım,gelişmeleri yazarsan sevinirim canım.

merhaba canım evet ben bugün doktora gittim ve beni yine muaine etti ve zonayla ilgili artık endişe edeceğim bişey olmadığını söyledi zaten çok hafif atlatmışsın dedi. umarım gerçekten bisıkıntı olmaz bu ay adet olunca 5inci günnü kılomene başlıyacam
yanlız bu arada birde muaine ederken şimdilk bşey söylemek için çok erken ama yumurtalarında bi haraketlilik görüyorum ama bu adet olacağın içinde ola bilirdedi bekliyelim ve görelim dedi bakalım bejkleyip görecez.
ama kılomen bitince ertesi gün tekrar gidecem ve sonra 3 4 gün sonra tekrar geleceksin dedi.
yani kılomen kullanınca daha sık sık görüşecez dedi.
bakalım neler olacak bekleyip görecez:..

kızlar merhaba ;

bende 12+4 hamileyim zor bi hamilelik geçiriyorum . dr. seyhun bey. geçen ay yaşadıklarımız size yazmak isterim.
seyhun beyden memnunum ancak reyaptan hiç memnun değililm. geçen ay fazla bulantı ve kusmadan , halsizlik ve aşırı tansiyon düşüklüğünden reyapta 3 gece yattım.
hemşirelerin ilgisi çok güzel hastane çok güzel. doktorum sağolsun günde 3-4 defa kontrole geldi ilgilendi. ancak gelelim yaşadığım olaya. hastane çıkışını yaptırmak için annem muhasebeye gidiyor ücret nedir diye sorduğunda acayip uçuk bir rakam söyleniyor. annemde ücrete neler olduğunu soruyor . ilk söylenen kan tahlillerinin ücretleri yüksek deniyor. oysa ki bana hiç kan tahlili yapılmadı. serum ve iğne tedavisi gördüm. annem asla hiçbir şekilde tahlil yapılmadığını söylüyor ve söylenen şu fatura almazsanız fiyat 300tl daha iner.
annem gerekli ödemeyi yapıyor durumu bana izah ediyor. serumum daha bitmediği için çıkışı bir saat sonra yaptık. gelen hemşireye kan tahlilim yok nası böle birşey yazarsınız şeklinde çıkışmam oluyor . hemşire s..... hanım asla sizin kan tahlilinz olmadı kim dedi . olayı anlatıyorum ve muhasebedeki bayanı arıyor bayanın söylediği şu iğneleri ve serumları çok fazlaydı karışmış olabilir. ne demek bu ya karışmış olabilir. fatura istyorsunuz yok fatura. ben şifa hastensini böle bilirdim ama reyapta sağolsun şifa ile yarış içindeymiş. geçen günde 2li tesetim vardı acilde fiyatını sordum bana 60tl dendi labarotuara gittiğimde 70tl. hastane çalışanları arasında bile fiyatlar uyuşmuyor. bu yüzden çok ikilemde kaldım.

merhabalar:
ben senin yazdıklarına benzer şeyler daha duydum 1 2 kişiden ve açıkçası çok şaşırdım dediğin gibi biz bunu şifa hastnesi yapardiye biliyorduk bu konuda ne yapmak lazım bilmiyorum ama benimde kafam karıştı açıkçası..
pekinekadar fatura ödedin acaba ve sgk varmıydı seninÜ?

Öncelikle tebrik ederim canım. Aynı zamanda geçmiş olsun.
Reyap'ta daha önce bir arkadaşımın başına çok benzer bir olay geldi. Seyhun Bey'in hastası kendisi de. Yanlış hatırlamıyorsam 2 gece kaldı çok yüklü bir fatura ödettiler. Sonrasında durumu anlatan şikayetini arkadaşım Bimer'e yazınca hastane konu ile ilgili dönüş yaparak paranın %50'sinden fazlasını geri ödedi. İstersen bu yönetmi kullanıp hakkını arayabilirsin...

teşekkür ederim.. Söylemiş olduğun yöntemi bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum ve BİMER'e başvuruda yaptım.

arkadaşlar konumuz bayağı geride kalmış
bu arada doktora giden kimse yok galiba..
lütfen gittiğimiz doktorumuzla ilgili düşüncelerimizi paylaşmaya devam edelim en azından fikir sahibi olma açısından
çok iyi olduğunu düşünüyorum benn:....

yazdıklarınızı tek tek okudum ben reyap hastanesine gitcektim hamileliğimde ama vatan hastanesine sedat beye gitcem eşimde onun adını duymuş çevreden kafam karıştı

Valla Güldenciğim Orhan bey diyorum susuyorum:) geldin gördün ne kadar kısa sürede ayağa kalktım nasıl temiz bir sezeryan yaptı ve hastanedeyken 4-5 kez yanıma geldi kısa sohbetler ettik. her seferinde kafana takılan bir soru var mı dedi seninle ilgili bebekle ilgili ben çok soru sormam biliyorsun ama annem sordu yerime bir sürü sağolsun:) ayağımızın dibinde bu kadar iyi bir doktor varken başka doktor aramaya gerek yok bence :)

evet arzucum gördüm ama ben zaten orhan beyin doktorluğuna asla birşey demiyorum sadece beni kızdıran tavrıydı hala bunu söylüyorum..
tekrar söylüyorum ilk gittiğimde gerçekten çok ilgiliydi ama ikinci gittiğimde biliyosun işte bakalım bundan sonrası kısmet canım..

ya arkadaşlar kafayı yiyeceğim iki kürtaj sonrası beta hcg 7 cıktı orhan beye gitmek istiyorum muayene ücreti konusunda bilgisi olan var mı yada tavsiye edebileceğiniz iyi doktorlar?

ya arkadaşlar kafayı yiyeceğim iki kürtaj sonrası beta hcg 7 cıktı orhan beye gitmek istiyorum muayene ücreti konusunda bilgisi olan var mı yada tavsiye edebileceğiniz iyi doktorlar?

merhaba orhan beyin muaine ücreti 100 tl..
geçmiş olsun tekrar...

birde zelişçim sen bildiğim kadarıyla istanbula gidiyodun ve doktorundanda memnundun
yoksa hafızam beni yanıltıyomu bilmiyorum..doktorunun kendisiyle görüştünmü peki bu konuyu?..

ewet canım istanbuldaki doktorumla görüştüm o da bu duruma sasırdı bir hafta sonra tekrar tahlil yap dedi o kadar canımız sıkkın ki ne yapmalıyız bilemiyorum kan tahlilimi hep asrına yaptırıyodum onu da değistircem bu hafta bakalım artık :S

evet öyle yap bakalım canım..
ama gerçekten çok ilginç..

Geçmiş olsun canım
Tahlil için Optimed'i deneyebilirsin fiyatı gerçekten çok ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…