orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

öncelikle merhaba...ben hamileliğimin en başından beri sadece Seyhun beye gidiyorum ve çok memnunum.iyi ki Seyhun beyle başlamışım umarım hayırlısıyla sağlıkla da devam ederim...Seyhun beyi zaten sizde tanımışsınızdır bence de devam edin.bir kere içinizi rahatlatarak her şeyi anlatıyor.boşu boşuna insanın kafasını karıştıracağı testler yapmıyor.iyi bir iletişimi var...örnek bana 2'li test yaptı iyi çıktığı için diğer testlere gerek duymadı iyi ki de duymamış.gene sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim.sağlıklı hamilelikler diliyorum...

Çok teşekkür ederim böyle bi referans bekliyordum.. Peki ilk kontrole ne zaman gittiniz? ben 5. haftamdayım erken olduğunu söylüyorlar ama yarın gideceğim inşallah.

Çok teşekkür ederim böyle bi referans bekliyordum.. Peki ilk kontrole ne zaman gittiniz? ben 5. haftamdayım erken olduğunu söylüyorlar ama yarın gideceğim inşallah.

Rica ederim...Ben 6.haftamdayken gitmeye başladım.Bence de gidin hem vitaminlerinizi almaya başlarsınız...

herkese merhabalar:
arkadaşlar bu yazacaklarımı lütfen kimse yanlış anlamasın ama cım kimsenin kafasını karıştırmak falan değil ama ben byuraya bütün düşüncelerimi yazdığım sizinle paylaştığım için son yaşadıklarımıda sizinle paylaşmak istedim..

ben hamile kalmadan önce bildiğiniz gibi orhan beye gitmiştim ve bana thalil yapmadığı için kafam rahat olmadı
sonrasında seyhun beyede gittim neyse seyhunbeyde bana ısrarlarım sonucunda 1 2 tahlil yaptı..
ben anladımki bizim çorludaki doktorlarımız pek tahlil yaptırma taraftarı değil en azından bebek öncesinde..

neyse gelelim yaşadıklarıma..
sonrasında seyhunbey bana kılomen tedavisi önerdi ama bununla ilgilide hiç 1 test yapmadı açıkçası benim kafamda birsürü soru işareti vardı çünkü ben kılomeni araştırdığımda yan etkilerinide okudum ve genelde önce yumurta tahlili ve hormon testtlerinden sonra kullandırılan bi ilaç olduğunu öğrendim..gerçi adetimde kullanmama izin vermedi çünkü benim adetim karışık olduğu için nezaman başlıyacaığmıza karar verememiştik ve zaten bende istemiyodum açıkçası..

ve kullanmadım..

ama seyhun bey genel olarak iyidi sormak istediğin ne varsa sora bilirsin derdi hep.. açıkçası kötü bi yaklaşımını görmedim..

fakat ben hamile kaldığımı öğrendim benim adetlerim biraz sorunluydu 4 5 gün önce damla damla gelir sonra normale dönerdi ..
ki seyhun beyde bunu bilirdi geçen ayda öyle oldu..
ve ben şans eseri test yaptım çünkü artık başka bi doktordan randevu alıp gidecektim bu olay benim çok canımı sıkmıştı yaptığım 3 idrar testide pozitif çıkınca ..
hemen seyhun beyi aradım ve gel 5 gibi dedi ve gittim gitmeden öncede başka 1 yerde beta hcg yaptırdım ve sonuç 750 çıktı tabi ben çok sevindim ama hafif kanamam olduğu için düşük ihtimalini zaten biliyordum ..
neyse sonra seyhun beye gittim..
testime baktı ve evet bi gebelik var ama konuşmak için çok erken dedi neyse yaşadıklarımı anlattım ve beni muaine etti karından ultrasonla baktı..
ve zaten kanda değerim çok düşük olduğu için hiç bişey görmedi sanıyorumki..
bana söylediği şey şuydu..
çok citti 1 düşük tehtidiyle karşı karşıyayız ama merak etme çok küçük olduğu için normal adet kanaman olacak ve bana belim ağrıdığı için ağrı kesici yazdı şimdi ismini hatırlamıyorum ama ağrı kesicim apranax değerinde 1 ağrı kesiciydi çünkü bana ne kullandığımı sordu..
tabi benim moralim sıfır oldu sonuçta bana düşük için 1 ilaçta vermedi yada yat dinlende demedi kanaman normal olacak merak etme dedi..
yanlız benim moralim gerçekten çok bozuldu sonuçta evet bel ağrısı ve damla damla kanama düşük sebebi ola bilir ama bukadarda olumsuz konuşulmazdı herhalde ve bana verdiği ağrı kesiciyide kullanmadım tabiki..
sanıyorum o düşük olacağına inanmıştı tamamen..
bilmiyorum belkide bta hcg başka 1 yerde yaptırdığım için kızmış ola bilir yada yoğunluğundanda ola bilir ama yeni hamile kalan bi bayana ve çocuk iseyen bi insana davranması gerektiği gibi davranmadı bana
şahsen..
birde pazartesi testi nerde
yaptırdıysan tekrarlarsın öyle bakarız bişey olmazsa dedi
sonuçta ben onun hastasıydım ve o bana bi tedavi uyguluyodu bana tekrar sonuç ne olursa olsun gel bile demedi açıkçası 1 anda soğudum..

neyse aradan 2 gün geçti ve benim kanamam hala olmadı sadece kahverengi akıntım geldi ve ben doğru orhan beyin yolunu tuttum..
orhan beye yaşadıklarımı anlattım ve testin sonucunu götürdüm bana söylediği şuydu şuanda muaine etsemde birşey göremem ama sana düşük önleyici 1 iyne yapalım yani bebeğin tutunmasını sağlayalım
pazartesi bu testi tekrarlayalım ona göre muaine edelim nasıl 1 gebelik ona bakalım dedi..
ama bu aradada beni inanılmaz rahatlattı yani aklına öyle kötü şeyleri getirme ama olacaksa zaten buna engel olamayız dedi..
ben orhan beyin yanından çıktığımda gerçekten çok rahatlamış şeklde çıktım..
ve pazartesi testi teekrarladık sonuç 5000 olmuştu ve vajinal muaine ettive keseyi gördü...
ve bana tekrar 1 ilaç verdi ve bu kahverengi akıntılardan korkmamam gerektiğini söyledi eğer kanaman çoğalırsa görüşelim dedi..
neyse aradan 2 hafta daha geçti ve çok şükür geçtiğimiz cumarteside
bize bebeğimizin kalp atışlarını dinlettti..
ve şuanda düşük tehlikesinin olmadığını ve ilacıda kullanmama gerek olmadığını söyledi..
yani şuanda allahıma çok şükür herşey yolunda
inşallahda hep böyle devam eder ve şuanda doktorum orhan bey ve gerçekten ben anladımki bebek öncesi gittiğimle şuanda gitmemin arasında gerçekten çok fark var bana herşeyi ben sormadan anlatıyo..
arkadaşlar oldukça uzun yazdım lütfen kusura bakmayın..
ve tekrar söylüyorum amacım kimsenin kafasını karıştırmak değil
sadece yaşadıklarımı paylaşmaktı..

canım cok sevindim hamile kalmana darısı başıma artık :) biliyorsun bende seyhun beyle ilgili sıkıntılar yaşadım eğer hamileliğinde bir sorun yoksa doktorunun ne kadar iyi olduğunu anlayamıyorsun zaten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bu arada dün bir arkadaşım doğum yaptı reyapta odalara falan bayıldık. gerçekten cok güzeldi. doktoru bahar hanım uslubu sert falan ama o cok memnundu.

merhaba canım öncelikle teşekkür ederim evet inşallah sende hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına..
kesinlikle reyap odaları çok güzel zaten hastane olarak çok güzel zaten aslında birazda benim oraya gitmemin sebebi hastahaneydi
ama gerekirse fiyatları öğrenip orhan beyi götüre biliyoruz reyabada
bana öyle söyledi gerçi bana sorarsan 1 gece için gerek yok diyo ama ben yinede vatanı hiç beğenmiyorum ama tabi herşey kısmet şimdiden bişey söylemek için çok erken..

ha ha ha:) o kadın bana da aynı şeyi söylemişti. sanırım biz yanlış doktora gitmişiz kızlar o kadın jinekolog değil psikolog herhalde.
lütfen o kadına gitmeyin arkadaşlar şu ana kadar o kişiden memnun kalan kimseyi görmedim her gidenin moralini bozup ağlatıp gönderiyormuş. ben sedat beye gidiyorum çok memnunum özel muayenehanesinin kapanması çok kötü oldu orada daha uzun süre ilgileniyordu. geçen hafta bebeğimin cinsiyetini söyledi. kızım olacakmış. inşallah değişmez.

Canim bebisin saglikli olsun da gerisi bos insallah hersey istedigin gibi olur)

evet canım en
önemlisi o bebişinsağlıklı olması gerisi bi şekilde halledilir..
darısı en kısa zamanda başına inşallah sende çok kısa bi zaman içinde bizimle güzel haberlerini paylaşacaksın..

merhaba hayırlısı olsun..
inşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Merhaba Gülden,
Öncelikle Rabbim İnşallah nasip etsin bebişini sağlıcakla..
Tekrar tekrar okudum yazdıklarını, üzüldüm yaşadıklarına. Benim ilk hamileliğim, yeni öğreniyorum birçok şeyi, Orhan Bey hiç muayene etmeden mi düşük iğnesi yaptı anlayamadım? Seyhun Bey'e ilk kontrol için gittim. Kandaki değerler normaldi. Tahlil istemedi henüz ama gayet ilgiliydi ve içimi rahatlattı. Haftaya yeniden gideceğim.

teşekkür ederim canım evet orhan bey şuanda muaine etsemde hiç bişey göremeyiz pazartesi göre bliriz ama dedi kanamamdan ve bel ağrılarımdan bahsedince biz iynemizi yapalım önlemimizi alalım dedi..
yanlış anlama ben seyhun bey için kötü demedim zaten sadece bana ogün yaşattıklarına çok üzüldüm..
dediğim gibi belki tahlili başka yerde yaptırdığım için bozuldu yada başka bişey bilmiyorum..

Haklısın, olabilir. Ben de önümüzdeki haftayı bekliyorum nasıl geçecek muayene.. Benim hiç bulantım olmuyor. Sanırım erken daha ama ben sabırsızım..

Haklısın, olabilir. Ben de önümüzdeki haftayı bekliyorum nasıl geçecek muayene.. Benim hiç bulantım olmuyor. Sanırım erken daha ama ben sabırsızım..

inşallah canım görürsün keseni merak etme miyde bulantısı içinde daha erken evet..
peki senin beta hcg kaç çıkmıştı gittiğinde muaine ettimi seni seyhun bey..

inşallah canım görürsün keseni merak etme miyde bulantısı içinde daha erken evet..
peki senin beta hcg kaç çıkmıştı gittiğinde muaine ettimi seni seyhun bey..

Bir hafta önce, yani beklediğim adet tarihinden 3 gün sonra, 310 çıkmıştı. İlk kontrole 1 gün önce gittim muayene etti. Çok küçük kese gördük:) Haftaya bir daha gideceğim inşallah. Sen çalışıyor musun canım?

neyseki bebeğiniz sağlıklı...hayırlı olsun...

anladım canım inşallah
ozaman daha rahatlarsın..
peki seni karındnmı muaine etti yoksa vajinelmi
yani ben gittiğimde kan değerim 750di
ama karnımdan baktığı için hiç bişey göremedi ve tyazdıklarımı söylemişti bana..
çok ilginç geldi şimdi sen yazınca daha çok ..

evet ben çalışıyorum..

Benim tahmini kan değerim 1500'den fazla oluyordu işte o zaman. Karından muayene etti. Önce görünmedi ama sonra gördü. Birdahaki muayeneyi bekliyorum değerlendirme için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…