orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

Şükrediyorum rahat geçmesine; ama sabırsızlanıyorum.. Böyle geçince unutuyorum hamile olduğumu. Biran önce hissetmek istiyorum bebişimi..

zaman öyle bir akıp gidecek ki hiç anlamayacaksınız.bende sizin gibiydim hiçbir şey hissetmiyordum mide bulantılarım baslıyınca sevınmıstım ama bu seferde midem bulanmayınca acaba bişey mi oldu diye kafaya takıyordum.sonra basladı hareketler ne zaman hissedecem onuda basladık artık...artık iyice sabırsızlanıyorum zaman hemen gecsin diye...herkes sağlıkla kucağına alır umarım bebişleri:)

Benim tahmini kan değerim 1500'den fazla oluyordu işte o zaman. Karından muayene etti. Önce görünmedi ama sonra gördü. Birdahaki muayeneyi bekliyorum değerlendirme için.

allahın izniyle göreceksin kalbinide duyacaksın miydende bulanacak ama

hatta benim miydem daha çok ekşime yapıyo hazımsızlık oluyo yani ayyyy:
ama deleseyonunda dediği gibi şuanda haraketlerini hissetmediğimiz için en azından bu şekilde sağlıklılar diye düşünüyoruz..
bende diyorum bikere haraket etse hep emin olsam.
mesela şuanda hep merak ediyorum kalbi atıyomu sağlıklımı diye..

bu arada evet delesiyon allaha şükür bebeğim şuanda iyi ama umarım hep böyle devam ederiz...
allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

bende sürekli sizin gibiydim acaba kalbi atıyor mu iyi mi diye...düşünmemeye çalışın diyecem ama insanın elinde olmuyor elbette...mide bulantıları çook kötü ama...gerçi benim arada bir bulandı çok sıkıntı yaşamadım.zaten 4.aya girdikten sonra mide bulantıları azalıyor.şimdi sizlerde cinsiyet heyecanları başlayacak sonra hareketleri...çook güzel duygularmış nazar değmesin kimseye...

aminnn gerçekten nazar deymesin..
kesinlikle merak devam edecek şuanda en çok merak ettiğimiz ikili test sonuçları sonrasında cinsiyeti sonrasındada haraketleri olacak ama gerçekten bikere haraket etse sanki hepimiz rahatlıyacaz..

İnşallah Allah'a emanet bebişlerimiz.. Algıda seçicilik olsa gerek bikaç gündür o kadar çok hamile görüyorum ki Çorlu'da :)

Polis eşi misiniz?
Kaç yıldır burdasınız?
yok hayır ben subay eşiyim.normalde 2 senedir burdayız ama eşim geçen yıl yurtdışına gıttıgı için daha yeni çorluda yaşamaya başladık.tayın olur olmaz yurtdışı görevi çıktı çünkü.bizim 4 yılımız daha var yani burda...

Biz seneye gidiyoruz büyük ihtimalle..

Teşekkürler hepimiz için.. Evet polis eşiyim. siz çalışıyor musunuz?

merhaba ;
hayırlısı olsun güzel bir hamilelik yaşayıp en sonunda bebeğini kucağına alırsın. bende seyhun beye gidiyorum. 20.ci haftalardayım.
Ancak geçen gün reyapta çalışan bir bayan seyhun bey ile ilgili baya bi kafa karıştırıcı bir şey söyledi. şuan eşimle doktorumu değiştirmem ile ilgili büyük bir sıkıntı yaşıyorum. 09 nisanda kontrolüm var. ne yapacağımı şaşırdım. orda çalışan bayanda bahar mert'i önderdi. ne yapacağımı iice şaşırdım.

derya hanım benımde 7 nisanda kontrolum biliyorsunuzdur belkı bende seyhun beye gıdıyorum.eğer sorun olmazsa ne gıbı bır sey anlattı tedirgin oldum bende şuan...

deryacım merhaba acaba özel değilse arkadaşının neler dediğini paylaşa bilirmisin canım?

yok hayır ben çalışmıyorum.
merhaba ;
hayırlısı olsun güzel bir hamilelik yaşayıp en sonunda bebeğini kucağına alırsın. bende seyhun beye gidiyorum. 20.ci haftalardayım.VİRÜS
Ancak geçen gün reyapta çalışan bir bayan seyhun bey ile ilgili baya bi kafa karıştırıcı bir şey söyledi. şuan eşimle doktorumu değiştirmem ile ilgili büyük bir sıkıntı yaşıyorum. 09 nisanda kontrolüm var. ne yapacağımı şaşırdım. orda çalışan bayanda bahar mert'i önderdi. ne yapacağımı iice şaşırdım.

sizinle aynı haftalarda sayılırız derya hanım eğer sizin için sorun olmazsa seyhun bey hakkında ne duydunuz anlatabılırmısınız benımde kontrolum 7 nısan ve suan tedirgin oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…